Grattis till älskade Carro <3

Idag fyller min älskade bästa vän 15 år :D Snart kommer du ikapp mig ju ^^ Nu är du byxmyndig med så du kan göra de lagligt! Men bara för att du kan betyder det inte att du måste göra det eller hur?

Jag hoppas att du har haft en super bra dag och att du är nöjd med dina presenter, speciellt de du fick från mig xD

Hur arg kan man bli?

Igår så var jag med mamma och kollade runt efter presenter till olika människor som snart fyller år. Det var väldigt kul att umgås med mamma så för när vi är själva så kommer vi bättre överens och pratar mer. Efter att vi hittat det vi skulle ha så begav vi oss hem och när jag klev in i mitt rum så gick jag från att vara super glad till extremt arg. Saker ligger runt kastade i hela rummet inklusive mitt objektiv och min gitarr och sen så var två presenter jag fått helt sönder. En sak jag fått av Christopher var helt söndertrampad och en present jag fick från en tysk utbytesstudent som bodde hos mig för några årsedan var med het förstörd. Jag visste inte vad jag skulel ta mig till för jag var så rasande. Jag hade sovit hos Christopher så mamma undrade om det var okej att min lillebror och hans kompis sov på mitt rum eftersom jag har två sängar. Efter att ha tvivlat lite så gick jag med på det och det borde jag ju aldrig ha gjort. Emil har sagt förlåt och sagt att han inte vetat om att han kastat ner objektivet och sådant så honom kan jag förlåta men hans vän som inte ens kunde be om ursäkt utan sprang hem direkt när jag började fråga ut dem. Min bror har gått med på att betala för de saker som har gått sönder men egentligen känns det dumt att han ska få betala för något som han kanske inte gjort och isåfall inte gjort själv.

Resten av kvällen blev i alla fall bra och det var jätte mysigt när man skulle släcka ner en timme då vi satt och åt och pratade i skenet av massvis med ljus.

Släckte alla ner igår ?

Du och jag = kärlek <3

Idag så firar jag och Christopher 1 1/2 år tillsammans och det har varit den mest underbara tiden i mitt liv. Även om vi är sura på varandra då och då så spelar det ingen roll för det är med honom jag är lycklig.

Älskar dig så himla mycket <3 bara så du vet <3

Älska frölunda <3

Idag var jag på min första ishockey match någonsin och det var verkligen skit kul! Något jag väldigt gärna gör om igen. Det gick dock inte så bra som jag skulle velat eftersom Frölunda förlorade mot HV71 me 1-4. Det var så himla go stämning hela tiden och när Frölunda la in sitt mål så ställde sig alla upp och skrek. Gud vad jag älskar det laget!

Grattis ! <3

Idag så fyller min underbara syster 19 år så Grattis ! hoppas du får en helt underbar dag och att du blev nöjd med presenterna. Igår så fyllde jag 17 1/2 år så nu kommer min 18årsdag bara närmare och närmare :D

The Boy Who Lived Before

Denna filmen är ett måste att se om man tror på liv efter döden. Jag blev så himla fascinerad av den men samtidigt var det lite läskigt.

Idiot chafförer

Idag så ringde min mamma mig mitt under Desperate Housewifes och berättade att mormor hade ramlat på bussen precis utanför. Så hon bad mig ta med mig kameran och springa ut så vi kunde ta kort på att bussen hade åkt långt förbi hållplatsen utan att ha tänkt stanna fast de tryckt på stopp. Chaffören hade tydligen bara fortsatt köra på och när mamma och mormor hade rest sig så tvärbromsade han så mormor tappade greppet och föll. Jävla idiot säger jag bara eftersom de har skyldighet att stanna när någon har tryckt på stoppknappen. Men de ska ju vara vid hållplatsen och inte 5 meter efter och inte genom att tvärbromsa.

Make something new

I några dagar så har jag haft ett litet projekt som har gått ut på att sy om en gammal klänning till en ny söt. Har inga bilder på hur den såg ut förr men man tänkte lite på en häxklänning när man såg den. Hög i halsen, satt pösigt och var ner till fötterna i längden. Den såg med andra ord inte klok ut!

och såhär ser den ut nu:Bilden är tyvärr väldigt mörk som ni ser men det är den bästa jag kan bjuda på för tillfället. Kanske kommer upp en finare senare ^^ vi får se vad hinner och orkar.

Snart så ska jag se på Den rätte för rosing och efter det kommer Desperate Housewifes. Ska bli så mysigt och krypa ner under täcket och njuta av alla bra program

Träffa vännen igen

Senare idag så ska jag träffa Carro och det ska bli jätte roligt verkligen :) Älskar att vara med henne men vi träffas så himla sällan känns det som. Ändå bor vi vägg i vägg med varandra xD Men så händer det väll med de flesta bästa vänner att man träffas mer sällan när man blir äldre. Det är ju inte så att vi har glidit isär skit mycket och aldrig pratar i alla fall :)

Ny hårfärg

Jag har ju som sagt färgat håret så nu ska ni få se före och efter bilder ^^ man ser tyvärr inte så mycket skillnad eftersom det är cam bilder.

FöreEfterVad var finast tycker ni ? Har lite inslag av grått i den nya färgen vilket kanske är lite tråkigt men när det bleks av solen kanske det blir lite finare :)

Om igår.

Igår så var det så stressat och fullspäckat hela dagen att jag inte hade en enda chans att hinna blogga. Var ju som sagt med på inspelningen av cookie sweethearts musikvideo. Det var riktigt kul men man blev så himla trött vill jag påpeka! vi höll på i 11 1/2 timmar och det tog såklart på kroppen men jag skulle gärna gjort om det igen och den gången fått ta lite mer ansvar också. Jag och Christopher stod för Backstage-foto och vi fick ihop ungefär 2 1/2 timmars matrial som vi sen ska få ner till 10-15 minuter, snacka om att vi kommer ha mycket att göra ^^

Föresten så färgade ja håret i söndags, vet inte om ja nämde det. Kommer nog en bild senare.

Söndag

Idag så ska vi ha kalas för min stora syster Sara som fyller 19 på onsdag. Så nu är morfar och Birgitta på besök från småland. Sen kommer kusinen och sen blir det inte så många fler än det. Jo mormor såklart. Ska bli ganska mysigt.

Sen så åker jag och Chris hem till honom och sover där <33

Mer hinner jag inte skriva nu, kanske uppdaterar senare :)

Dåliga på att kommentera!

Jag tycker det är roligt att jag knappt har en enda kommentar från en enda av mina vänner även om alla säger att de läser min blogg. Vrf lämnar ni inte ett spår nån gång då och isf? kunde vara kul så man ser vilka som har läst osv.

Ni vet att jag tycker om er ändå ^^

Men nu ska jag sova. Orkar inte vara vaken mer så längtar till drömmarnas land :D Sov så gott och kommentera mer :)

Still the same

Känns som jag har förlorat väldigt många vänner under den perioden jag ändrade stil. Verkade som de vänner jag hade tyckte mer om hur jag klädde mig och hur jag hade mitt hår istället för vem jag var. Man blir väll inte vän med någon bara för vad de har för stil eller? och varför avslutar man vänskapen när personen har förändrats men ändå är precis samma människa på insidan?

Jag fattar bara inte... är det nån som kan hjälpa mig att förstå?Mig för ca ett år sedanoch ungefär såhär ser jag ut nu.

Så himla sött !

Här har ni något ni bara måste kolla på! Har aldrig sett något sötare!

http://www.flickr.com/photos/necilbug/
RSS 2.0