Ren humor mitt i natten

Filmen jag såg var riktigt bra och jag älskade den verkligen. Vi såg A christmas carol med Jim Carrey i huvudrollen. Jag älskar nästan alla filmer med honom så jag hade riktigt höga förväntningar på filmen och de levde verkligen upp till alla. Jag hade dock trott att det mer var en barnfilm men det vara många gånger jag faktiskt blev så skrämd att jag hoppade högt i stolen. Men den innehöll allt en film behöver för att vara bra, enligt mig i vilket fall.

Nu sitter jag och underhåller mig med att kolla på gamla reklamer som är äkta humor enligt mig!Kan man göra något mer än att älska den?Hahah jag sitter verkligen och skrattar så jag gråter när jag ser denna ^^ Helt underbar!

Men nu ska jag ut med hundarna och sen ska jag sova. Så sov så gott!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Som ni förstår i rubriken så blev inte gårdagen direkt som vi planerat. När vi kom till trädgårn så var det så lång kö att de gick ut i vägen. Så efter vi stått i kö en timme gav vi upp eftersom vi ändå inte skulle komma in innan tolv. Så vi gick och värmde oss på Mc donalds ett tag till vi bestämde oss för att gå till chez eftersom ingen av oss hade så mycket pengar. Där satt vi ett tag och det var kul men vi saknade ju som sagt dansgolv. Nästa gång så väljer vi kanske hellre ett annat ställe. Men är man med rätt personer så blir allt roligt :D

När vi åkte hem köpte vi mat som jag i vanliga fall inte ens skulle orkat en tredjedel av. Men det fanns inget stopp i mig helt enkelt :O Sen så åkte vi hem och somnade.

Men nu ska jag, Emil, Malin och Mattias på bio så jag får skriva senare om jag orkar!

Ninjavideo

Är det bara med mig http://www.ninjavideo.net bråkar med? Ville se på resten av avsnitten av Glee men det kommer bara upp vita rutor istället för video. Har ni samma problem eller använder ni er av någon annan sida? Om ni nu kollar på streamad film ^^

Om ni inte använder den kan ni gärna kolla om den funkar för er ändå eller komma med tips på andra sidor.

Alex, min Alex :D

Imorgon så ska jag och Alex äga dansgolvet med våra vackra moves som vi körde med förra gången vi var ute. Fattar ni hur kul vi ska ha eller :D

Längtar redan!Världen blir lite roligare när man är med Alex :D <3

Apu=lov?

Hur är det med alla er som har Apu/Praktik just nu? Har ni fullt upp eller är det mindre än att vara i skolan? Jag har nämligen näst intill lov eftersom vi bara gör något nån dag i veckan. Jag håller på med att göra musikvideos och reklamfilmer men eftersom det är projket som inte är varje dag så får vi vara hemma alla de andra dagarna. Idag är jag helt ledig och imorgon så har jag bara ett möte på en kvart. Känns skönt men ändå inte eftersom alla andra jobbar och sånt just nu så jag har inget att göra hela dagarna.

Men imorgon är det ju i alla fall fredag och då får jag träffa folk! Ska nämligen ut och det ska bli sjukt kul! Ska ju med lite folk jag inte träffat på ett bra tag med.

Men nu ska jag gå och ta mig ett par rostade mackor innan jag börjar städa.

Hjälp Alex!

Nu är det såhär att min kär vän Alex behöver lite hjälp med att komma på ett bra blogg namn. Är det någon som har förslag? För hon klagar på alla förslag jag kommer med :D

Tyckte att Sunshinelover va skit bra eftersom sunshine är ett av mina smeknamn! Men det var inte lika populärt hos Alex.

Så kom med massa förslag så att Alex slipper sitta utan blogg :O

Bloggtest

Namn: Emma O.Nilsson
Ålder: 18 år
Bor: Göteborg
Född: 24 september 1991

Din blogg
Bloggnamn: Stora Pudeln
Bloggadress: http://storapudeln.blogg.se
Skriver om: Om min vardag och mina tankar.
Riktad till: De som vill läsa ^^ Min blogg är egentligen mest till mig för att kunna skriva av mig.
Designen är gjord av: http://tescho.se/ och lite ändringar av mig.
Hur ser den ut: Ljus och blå.

Bloggtid:
Antal bloggar du haft sammanlagt: Detta är min andra.
Hur länge har du bloggat med din nuvarande blogg: Sen februari :)

Statistik:

Ditt besöksrekord på en dag: Haha vill jag ens säga det xD? Kom upp i hundra nån gång tror jag.
Besökare per dag ungefär: Det varierar starkt beroende på inlägg.
Besökare per vecka ungefär: Som sagt det varierar.

Vilken annan bloggare...
Läser du dagligen: Foki gillar jag :) Sen läser jag alla mina vänners!
Klär sig snyggast: Hm.. Jag väljer nog faktiskt min syster :D Hon bloggar ju och älskar hennes stil!
Ser bäst ut: Det finns många!
Har bäst humor: Egoina

Vad är...
Roligast med att blogga: Man får ut alla sina känslor som kan anses fel i vanliga fall.
Jobbigast: Jag ser det inte som jobbigt på något sätt. Har bloggen för att få ut allt ur mig så därför ser jag det endast som något bra. Man kan dock råka skriva dumma saker ibland.

Fördelar: Känns som jag bara upprepar mig men att få skriva av sig och att man kan komma ut med sina åsikter.
Nackdelar: Negativa kommentarer. Alla kan ju inte gilla mig och det kan jag förstå men att folk ska försöka trycka ner personer de inte ens känner bara för de inte gillar ens åsikter gillar jag inte.
Mål: Har inga direkta mål eftersom det bara är en personlig blogg. Skulle vara kul att få lite fler läsare dock!

Tävlar om en Iphone

Jag tävlar om en Iphone hos http://fokis.se/

Om jag vinner skulle jag vilja ha detta skalet till!
http://www.mrgizmo.se/products/Hard-rubber-iPhone-3G-3GS-case-lady-pink.html

Är det inte för snyggt?

Hoppas verkligen jag vinner för min mobil är verkligen inte bra längre :O

Söndag

Min helg har varit ganska lugn och i fredags fyllde som sagt min mamma år men hon var inte hemma på kvällen så vi gav henne presenter och sen så åkte hon så det blev inte så mycket firande.

Igår så åkte vi på en återträff från lägret jag jobbade på i sommras. Det var trevligt att träffa alla man jobbat med och ja man kan ju säga att jag jobbade gratis igår eftersom jag var med och hjälpte till med massa saker. Men pengar var inget jag brydde mig om utan bara kul att få hjälpa till. På vägen hem så mötte jag upp Christopher som följde med hem eftersom vi skulle fira mamma. Så mormor kom och Malin tog med sig Mattias och vi hade det jätte trevligt. Sen så tog vi det bara lugnt resten av kvällen.

Idag har det varit en typisk söndag när allt känns grått och tråkigt. Men kanske ska med mamma och Sara till Ikea så något kommer jag ju göra i vilket fall. Men vet inte om jag vill med eftersom jag inte har några pengar så kommer säkerligen bara bli arg för att jag inte kan köpa något.

Grattis om en halvtimme!

Om en halvtimme så fyller min underbara mamma år (Då är klockan över tolv). Jag är ju tyvärr så fattig så att jag inte har råd att ge henne någon riktig present så jag har istället bestämt mig för att ge henne ett kort där det står att hon ska få välja ut en film vi ska gå och se på bio. För lovade ju att gå på Änglar och demoner med henne men det blev ju aldrig av. Hoppas inte hon går in på min blogg innan hon har fått det av mig bara för då förstörs ju det hela ^^

Nu ska jag gå och lägga mig så jag över huvudtaget orkar gå upp och säga grattis till henne på morgonen :)

Nationella

Det gick faktiskt helt okej på provet idag fast det som gjorde mig livet orolig var att jag inte riktigt visste hur ett essä skulle vara uppbyggt. Har aldrig skrivit det innan så det blev en utmaning. Men kämpade och gjorde mitt bästa så hoppas på minst ett g men gärna högre.

Valde att skriva om ensamheten som jag tyckte var ett väldigt viktigt ämne.

Hur många andra gjorde den idag? Var det alla skolor som gjorde det samtidigt eller var det bara vi?

Nervöst!

Imorgon är det nationella skriftligt i svenskan och jag är riktigt nervös! Jag hoppas verkligen att det ska gå bra med det nu eftersom att jag inte har läst igenom häftet så mycket. Det är ju så viktigt att klara det också. Men får inte skriva på datan fast lektionen är slut så får uppdatera senare.

Vad har hänt idag?

Idag har jag haft en underbart underhållande dag. Jag har varit med min bror och städat. Kul ellerhur? Men vi hade faktiskt väldigt kul eftersom vi är roliga tillsammans :) Vi till exempel trollat med kort och Emil tror att han är skit duktig vilket han i själva verket inte är. Men det viktigaste är att han försöker. Så kärlek till min bror som har lyckats underhålla mig en så tråkig dag som denna.

Nej jag är inte vuxen än!

Jag vill ha färg och mönster! Jag är inte redo för det där vuxna och sofistikerade designerna ännu :D Så nu blev det en jätte barnslig som jag istället blir jätte glad av :D Vet inte om jag ska fixa mer med den men just nu älskar jag den!

Det är mig helt enkelt :) Enkelt och färgglatt! Vill gärna ha med lite mer färger men tröttnade medans jag höll på så det fick räcka.

blev det för trist?

Funderar på om min blogg alldeles för tråkig och blek. Jag vill ha färg! För jag jag ser mig själv som en färgfull person. Så det blir nog att antingen börja helt från början eller bara uppdatera denna designen med mer färg ^^

Vad tycker ni? För trist för mig eller inte?
RSS 2.0