Vad tycker ni?

Härom dagen kände jag mig väldigt sugen på att göra en förvandling i mitt utseende. Vad som helst bara jag slapp se exakt likadan ut som jag alltid gjort. Så jag hittade en färg som mamma hade köpt men inte använt eftersom det var fel färg så varför inte tänkte jag och satte igång.


Före:


Ser jag inte extremt liten ut?



Snygg utväxt va? :D



Ville bara påpeka utväxten ännu en gång :D


Så nu är ni riktigt nyfikna på hur jag ser ut nu va? Om ni inte scrollade ner direkt, men då var det ju inte roligt.

Efter:


Förutom att bilden är lite för ljus så är det såhär jag ser ut nu! Älskar ni det lika mycket som jag gör?

P.s sminket kom inte med håret, tyvärr.

Tonårsliv

Eftersom jag inte har internet så får jag passa på när jag är hos Christopher.

Igår så såg jag på filmen tonårsliv (Confessions of a Teenage Drama Queen) och kände jag att ni säkert ville veta vad jag tyckte om filmen. Som vanligt så trodde jag att filmen skulle vara mycket roligare än den var. Detta var en typisk film där allt ska vara sådär extremt överdrivet. Allt dåligt som kan hända händer just henne. Men trotts detta så var den faktiskt helt okej med lite romantik i filmen med. Fast jag är ibland väldigt kräsen med filmer så tycker att ni ska se den och så kan ni ju klaga efter om ni inte gillade den xD



Nån som redan har sett den? Skulle vara kul att veta vad ni tycker om den i såfall :)

Utan internet så blir de ingen blogg

Jag hatar att inte ha något internet men det händer ju sisådär varannan helg eftersom jag är så smart att jag kopplar upp mig på grannarnas nät. Men det är ju bara för att jag inte kommer in på vårt egna :O Så jag ska vara tacksam för att jag får använda det överhuvudtaget istället för att klaga ^^

Igår så la jag ner hela min dag till att spela sims 3. Var jätte nöjd med min familj men dum som jag är så flyttar jag ut två från huset och då sparades det över min familj. Så nu får jag spela med de två bara istället vilket inte direkt var det jag ville. Men men det är ju bara ett spel..

Idag så åkte jag hemifrån runt 11 för att åka till Christopher. Vi ska ta något att äta nu och sen åker vi nog in till stan och kollar runt där eller något i den stilen.

Alla får ha en jätte bra dag så får vi se när jag får tag i internet nästa gång!

Horred imorgon!

Gud va skönt det ska bli att få lov och eftersom vi är lediga imorgon så börjar mitt lov redan nu. Ska börja lovet med att åka upp till horred över helgen och bo hos Christophers pappa. Ska bli jätte kul! Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra resten av lovet men hoppas att jag kan klämma in något roligt vid halloween i vilket fall.

Vad har ni för planer för under lovet?

Ny header

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny header och förhoppningsvis så ska jag fixa lite annat nu såfort jag får tid. Är lite trött på färgerna osv så de blir de första jag tar tag i. Vad tycker ni om headern då? Är den bättre eller sämre än den gamla?

Ingen skate för mig

Som några vet så blev skatetävlingen inställd igår pågrund av regn. Så den skjuts fram tills i vår istället vilket både är negativt och positivt. Det som är negativt är att vi måste göra allt från början igen och folk kanske ångrar sig och hoppar av. Det positiva är dock att vi kan göra det mycket bättre eftersom vi vet alla fel vi gjorde denne gången och nu vet vi hur vi kan ändra på det sakerna för att få det bättre. Så jag får se det bra i det dåliga och kämpa på i vår igen.

När jag kom hem igår så gick jag och åt mat hos mormor som är så snäll och ställer upp för mamma och ger hela familjen mat för att mamma skulle jobba sent. Jag har verkligen världens bästa mormor!
Resten av kvällen gick ut på att se till att få min bror att tempen och sen ringa till mamma o berätta att han var sjuk. Medans jag gjorde detta så gick jag i byxor med helt nerdragen gylf och såg med andra ord riktigt bedrövlig ut. Då kliver min syster in genom dörren med henned nya pojkvän. Vill inte ens veta vad han har för tankar om våran familj redan.
Sorry Sara nu springer han nog för sitt liv, men du får skylla dig själv för att du inte varnade mig :O

Så idag så sitter jag i skolan och ska snart redovisa mina bilder på temat ätbart. För att ni ska se hur extremt begåvad jag är så bjuder jag på en av mina bilder.



Tro det eller ej så satt jag skit länge för att få det att se bra ut. Det är inte direkt enkelt att få ett äpple att stå och skrika!

Skatetävling imorgon!

Imorgon så händer det äntligen! Skatetävlingen som jag och Christopher har kämpat med länge nu blir äntligen av imorgon. Det blir verkligen skönt att slippa det eftersom det har varit så mycket stress runt det det de senaste. Någon som kommer och kollar? På actionpark från klockan 10-13.

Natti natti <3

Sov så gott alla söta människor för nu ska jag gå och lägga mig. Tro mig det är tidigt för min del. Vet inte vad jag ska göra imorgon så kan ju lika väl sova länge i vilket fall.

Sov sött så hörs vi imorgon :D

Fyra dagars helg!

Imorgon är jag ledig och det betyder att jag får en helg på fyra dagar eftersom jag är ledig varje måndag med. Ska verkligen använda helgen för att komma in på goda vanor igen. Som att sova så att jag slipper vara helt slutkörd dygnet runt. Jag vill ju inte att det ska gå dåligt sista året i skolan så nu får jag faktiskt kämpa på lite ^^

Är det någon annan i min årsgrupp som vet vad de ska göra efter skolan? Jag har börjat kolla upp saker men jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Träffade en gammal kompis på bussen idag och hon hade en hel plan på hur hon skulle göra och jag blev nästan lite avundsjuk. Det kan vara lite jobbigt att inte veta vad man vill göra eller hur livet blir. Utan utbildning så blir det ju inte de jobb jag vill ha men utan arbete så tjänar jag inget heller.

Du är för söt du <3

När jag tvekade igår på att ha kvar bloggen så fick detta verkligen mig att känna att de va värt att ha kvar den.



Hoppas ni ser för enligt mig var det jätte sött. Min kompis viktoria som tyckte att hon kundes skicka massa kommentarer till mig eftersom jag säger att jag aldrig får kommentarer ^^ Det roliga var att hon bytte namn varje gång :D Tack för att ni peppade upp mig :D <3

Fick föresten tillbaka min data idag och det är extremt skönt men på något sjukt sätt så saknar jag surret så jag var tvungen att ha på musik för att det blev för tyst utan. Man kändes sig mindre ensam när dator lät som en dammsugare :D

Varför har jag blogg egentligen?

Det är faktiskt något jag har undrat flera gånger nu det senaste. Jag har ca 4 läsare per dag och aldrig någon som lämnar en kommentar. Jag antar att jag inte skriver om tillräckligt intressanta saker och sådant men det skulle kännas kul att få veta om nån unppskattar det iaf.

Jag har ju bloggen för min skull och inte för alla andras men ska jag kanske köpa en dagbok att skriva av mig i istället? Jag vet inte riktigt ännu.. Hoppas att jag får nytt hopp om bloggen när jag har ändrat designen. Det kanske väcker den till liv igen.

Börjar förhoppningvis med designen redan imon eftersom min data är klar nu. Eller ironiskt nog har den varit klar länge men de hade tydligen inte sett den. Så idag ringde de och sa att den finns att hämta i skolan. Den är verkligen saknad så ska bli jätte skönt att få se den igen.

Nej nu blir det gosspi girl utan godis (min underbara lilla hund hittade det i min stängda väska och åt upp det) men kanske tar en frukt eller något för är väldigt sugen på nått sött.

I know that you like my stile!

Idag hade jag och Carro lite kul och gjorde lite "makeovers" och tog kort.



Såhär såg jag ut. Är jag inte fin? :)

Tyckte det var kul eftersom jag är så van vid att ha håret likadant hela tiden och när jag väl har smink så blir det att jag sminkar likadant varje gång. Jag skulle gärna skaffa en ny stil där jag engagerade mig lite mer i mitt utseende men jag tror jag är för lat för det.

Men vet inte riktigt vilken stil jag skulle ha isåfall. Man kanske inte måste ha en utan kan blanda flera. Bara den är lite mer livlig än det jag har nu så blir jag glad.

Så vad tycker ni? Vad skulle jag passa i för stil?

Behöver filmtips!

Jag vill se nån film idag innan jag lägger mig så jag undrar om ni har något tips på en bra film så jag slipper lägga min tid på att leta efter en som kanske är jätte dålig ändå.

Tidigare idag så såg jag verkligen en film som enligt mig var slöseri med tid. Jag tror jag hade så höga förväntningar efter ha sett trailern att jag blev arg för att den inte var som jag trodde. 

Det var Spread som hade premiär iår. Vad tyckte ni om den?

Grattis Emma! <3

Idag fyller min älskade Emma 17 år och då måste hon ju såklart få ett eget inlägg! Jag hoppas du får en helt underbar födelsedag med mycket presenter och roligt umgänge. Nu måste vi se till att ses utanför skolan med så att jag faktiskt kan få gratta dig på riktigt :D

Har tyvärr inga bilder på denna datan så ni får klara er utan så länge :)

Det är så orättvist..

Jag fattar inte hur det kunde bli såhär på så kort tid. Du kommer in i våra liv och vi ger dig all kärlek i världen och då blir du sjuk. Jag vill att du ska vara frisk och må bra så att du får tillbaka din energi, jag vill att du ska kunna bli gammal och få leva klart livet. Du har gett mig så mycket glädje och fått mig att sluta tänka på bara mina problem. Även fast du är en hund så kan ju du med ha det svårt. Jag vet inte hur jag ska klara om du bara försvinner från mig och all den där glädjen jag fått bara försvinner. Men jag kan inte försöka hålla kvar dig bara för att jag vill ha dig här, det är inte heller rättvist. Jag hoppas bara att du mår bra, vad det än innebär.



Älskar dig Baloo även om du kanske bara får vara en liten del av mitt liv <3
RSS 2.0