Söndag

det blev bio till slut igår. Vi såg The Last Exorsism. Blev faktiskt riktigt besviken för den såg väääldigt mycket bättre ut i trailern. Kan säga att jag gillade grunden i filmen men de hade inte riktigt lyckats med utförandet. Slutet var verkligen inte bra heller!

Skulle egentligen sett Resident Evil - Afterlife men den verkade vara utsåld. Förstod mig verkligen inte på sidan vi kollade på. Så den blir det till att se en annan dag!

Innan bion så köpte jag en locktång. Har varit sugen på att skaffa lockigt hår hur länge som helst. Men har inte vågat permanenta eftersom jag kanske inte skulle passa i det alls. Men blev väldigt besivken. Håret blev verkligen inte som jag ville och till slut fick jag sätta upp det för att dölja det värsta.

Det känns inte alls kul att lägga pengar på något som sen inte alls fungerar så bra. Jag tror det är mitt hår den inte vill samarbeta med dock. Skulle jag be någon annan testa på sig själv så skulle den säkert fungera jätte bra.

När vi kom hem så ville folk helt plötsligt att vi skulle festa. Var inte helt sugen på det först eftersom det skulle betyda att vi hade festat i tre dagar. Men hängde på ändå. Allt var roligt till en början men sen flippade några saker ur.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0