Of to work..

Ja då sitter man ännu en gång på bussen på väg till jobbet. Vet faktiskt inte om jag har nämnt i bloggen att jag har fått jobb ens! Så ifall jag inte har gjort det så skriver jag det nu. Jobbar för tillfället som telefonförsäljare. Säljer pensionsförvaltning :) Tro det eller ej men det är faktiskt väldigt roligt!

Men skulle skriva att jag fyllde ju år förra helgen. Hade världens roligaste dag och började med att fira med familjen. Senare lagade jag middag och sen blev det utgång med bästa Alex! Såklart blev det kebabtallrik på Sibylla efteråt! Dansade så att mina ben värkte dagen efter och hittade blåmärken som jag inte hade någon aning vart de kom från! Lyckad kväll!

Fick även en ny jet set klocka! Me love <3

Hejsan hoppsan

Testar den nya blogg.se appen! Blev helt överlycklig när jag såg att den hade kommit eftersom jag knappt har bloggar sen jag köpte min iPhone. Anledningen till att det har blivit sämre bara för det är för att jag knappt använder datorn längre. Så nu kanske jag faktiskt kan blogga lite oftare!

När livet känns helt okej

Så då ska man testa om det går att skriva från mobilen. Har nämligen köpt mig en iPhone och kunde vara kul att kunna skriva från den och slippa behöva dra igång datorn varje gång. Just nu känns det faktiskt som att mitt liv för en gångs skull bara flyter på utan att bråka med mig. Det kanske tar två dagar så är jag missnöjd över något igen, men hoppas verkligen inte det. Jag har de absolut underbaraste människorna man kan hitta i mitt liv så har absolut inget att klaga på. Det är verkligen så att min familj och mina vänner gör livet så mycket bättre och roligare. Men för att helt ändra samtalsämne så kan jag berätta att jag håller på att städa för fullt för mitt och Emils kalas imorgon. Då är det även en vecka kvar tills jag fyller 20. Känns helt sjukt! Men nu måste jag fortsätta med städningen innan mamma blir galen på mig!

Minnen

Vet att jag lovade att lägga upp bilder idag men har varit så fruktansvärt trött idag så jag har knappt rört datorn och har mest legat och slappat. Känns som det tog på mig att ha en så bra dag igår :)
Men innan jag lägger mig så ville jag bara visa ett par bilder. Fick för mig att kolla lite i min hylla och då hittade jag några saker som verkligen fick mig att tänka tillbaka i tiden lite.
Hittade katalogen som jag fick hemskickad från ibs. Då jag först hittade min utbildning och började drömma. Då trodde jag ju aldrig att det faktiskt skulle hända. sånt händer inte mig tänkte jag. Men sen blev min dröm plötsligt till en verklighet. Tror inte jag har tänkt efter hur mycket jag uppskattar mitt år i Usa förän nu.
Det andra jag hittade var detta. Då min tatuering bara var en skiss på ett papper. Då jag precis hade bestämt att jag ville ha en som var kopplad till familjen. Denna är kanske från att jag var 15-16 är så tycker det är häftigt att det var så längesen jag kom på idéen och faktiskt höll mig till den.
Lägger upp en bild hur den ser ut med för dem som hade missat det :)
Men nu måste jag verkligen sova! Klockan är skit mycket och borde ha sovit för flera timmar sedan!

Underbar dag

Har haft en sån där riktig toppen dag när allt känns underbart. Vaknade med trevligt sällskap och begav mig sedan för att träffa Carro. Började med att äta på Jensen's Bøfhus och som valigt klagade jag på att jag fick en för liten portion som jag ändå inte orkade äta upp. Vi satt där ett tag och bara pratade innan vi begav oss till frölunda torg.
Vi kollade runt och efter att kollat på olika hårfärger så var båda riktigt sugna på att färga håret. Men var ingen som riktigt hade modet till att köpa en färg. Vill ju inte färga nu eftersom jag har lagt ner så mkt tid och pengar för att få det som det är nu och då orkar jag inte börja om från början igen.
Runt 4 så åkte Carro och då mötte jag upp Alex. Vi skulle egentligen ha tagit oss till stan men fastnade på torget. Gick runt i olika affärer och bara kollade. Fick köpt en kjol, en tröja, en t-shirt, två linnen och strumpor. Kändes som en riktigt lyckad shoppingdag. Men nu blir det inget sånt på ett bra tag för måste spara på pengarna.
Sen kom man hem och syster hade varit snäll och köpt choklad till en och det är ju alltid ett plus!
Tänkte visa en bild cam bil på några av kläderna jag köpte så ska jag lägga upp från mobilen imorgon!
Man ser inte så mkt men ni kanske får en uppfattning ändå! Nu ska jag sova så vi hörs imon :D Natti natti!
P.s kan nån förklara för mig vad det är för fel på min blogg? Jag skriver massa och gör styckesindelningar men såfort jag trycker publicera så trycks allt ihop och ser as fult ut!!

Jobb!

Så idag blir det jobb igen. Har jobb ca en gång i veckan och det känns betydligt bättre än att bara sitta hemma hela tiden. Även om det inte är mycket så hjälper det. Är det bara jag som blir jätte rastlöst av att vara arbetslös? Antar att alla blir sånna men de flesta jag känner har jobb så är inte så många som kan dela den känslan med mig.
Så nu behöver jag mer arbetslösa vänner som kan vara med mig när alla andra är på jobbet :D
Haha låter inte alls desperat men börjar tröttna på att bara sitta hemma och glo varje dag. Kanske ska skaffa mig en hobby? Kanske ska ta upp fotograferingen igen och faktiskt ha bilder till bloggen igen. Tog massa kort på Emils födelsedag men har varit för lat för att lägga över dem. Haha där har vi något annat jag stör mig på. Jag gör ingenting på dagarna och ändå är jag trött hela tiden.
Nej nu ska jag sluta klaga på allt. Jag vet att saker blir inte bättre förän man tar sig i kragen och gör någoting åt det. Så ska jobba och känna mig stolt och sen fortsätta söka efter ett heltidsjobb.
Så bjuder vi på en egobild på hur jag ser ut ungefär dygnet runt nu för tiden :D

Helt slut!

Att vara barnvakt till en sjuk bebis är inte det lättaste. Är helt slukörd efter att ha passat henne sen ungefär 10 i morse. Men vad gör man inte för sin syster!
Just nu har jag bytt sysselsättning till att kolla efter jobb. Hoppas jag kan hitta något som verkar bra. Är redan så trött på att vara arbetslös att de finns inte! Jag vill jobba och tjäna pengar igen! Sen är det ju ett plus om jag någonsin ska kunna flytta med.
Ne nu får jag fortsätta leta och hoppas på att jag hittar mitt framtida jobb :D

Barnvakt

Sitter här med Ellie för att Malin är sjuk. Så får vara extra mamma just nu :)

Kollar på massa Jamba videos som hon är helt förstjust i. Gummibjörn låten är en klar favorit. Är jätte gulligt när hon kollar på det. Hon är helt trollbunden och släpper inte blicken från datorn.
Detta är det vi lyssnar på för tillfället
Älskar att vara med henne men kan bli ganska jobbigt såfort hon blir på dåligt humör. Då är det bara mamma som gäller och inget annat :D

Ingen bra bloggare

Som vanligt så har jag missat och blogga på några dagar. Även om jag har hur mkt tid som helst till att skriva så har jag inget att skriva om eftersom jag faktiskt inte direkt gör något.

Kan ju berätta i korthet om min vecka i alla fall. I tisdags så jobbade jag för första gången på mitt nya extrajobb. Var skit läskigt till en början men man kom in i det mer och mer. man ska ju ringa runt till folk och kolla om de har fått sin reklam. Vissa var hur trevliga som helst och andra uppskattade inte direkt att man ringde. Fast de fattade jag väll redan innan att de skulle bli så.
Sen i onsdags så var jag i stan med Jonas och skulle fixa present till Emil. Han hade jätte kul och mobbade min "fobi" för att äta inför nya människor. Är väll inte en fobi men har riktigt svårt att äta när folk kollar för har en förvåga att inte direkt äta vackert xD Inte för att nån gör det kanske men vill inte att folk ska uppfatta mig som en gris.
Så i Torsdags så var jag i stan med Alex. Fixade present till hennes systers son Jonathans dopp. Sen fick vi köpt oss varsinn mössa nu när det börjar bli kallare ute. Köpte också en tjöcktröja som var en exakt kopia av en jag fick slänga för jag hade lyckats bleka en stor fläck på den. Var helt överlycklig!
Så idag så fyllde min underbara bror Emil 15 år. Han börjar bli riktigt stor nu. Kan börja på gym och är straffmyndig. Knappt så man kan tro det! Blev i alla fall till att mysa till det med pizza och godis. Film på det också såklart.
Men nu är klockan mitt i natten och finns verkligen inget mer att skriva om. Ska försöka skriva snart igen om inte vänta flera dagar denna gången.
Innan jag lägger mig så ska jag ta och läsa lite i min engelska version av Är det någon där?. Det är min favorit bok så när jag såg den i Usa så kunde jag inte botstå att försöka läsa den på engelska med.


Men godnatt på er nu!
RSS 2.0