Kärlek vid första ögonkastet

Folk snackar ju jämt om det där om att bli kär i någon när man ser dem första gången. Det tror jag är bullshit! Då tycker man ju bara att personen är snygg och har ingen aning om vad det är för person. Något jag därimot tror senhårt på är att bli kär i något första gången man ser det! Alltså ett föremål.

Jag är så extremt prylgalen och kam känna mig sjukt nöjd av att få köpa en sak jag tycker är fin. En av de sakerna jag är mest besatt av är ett par tavlor som jag hittade på gallerix för många år sedan. Det är porträtt på olika tjejer. Så extremt vackra och någonting jag verkligen älskar. Har jätte många tavlor med den nu. Både i stora och små format.

Så idag gick jag in på bokia för att se om det fanns några roliga böcker. Hann knappt komma in i affären innan jag såg något jag visste att jag var tvungen att köpa. Det var en dagbok med just de här porträtten på.

I fell in love instantly!

Avengers fuck yeah!!

Tonight is the night! Ikväll är längtan över. Ska äntligen se på avengers och lyckligare människa får ni leta efter. Har väntat sen jag såg första trailern och blev helt till mig då jag älskar marvel filmer. Ironman är ju till exempel en av mina favoritfilmer. Sen gillade jag ju Captain America starkt med. Så en blandning på detta låter ju helt jäkla underbart!

Ska möta upp Carro och Viktor efter jobbet och fönstershoppa lite. Sen ska vi passa på att gå och ta en öl/cider. Hon har nämligen inte lyckats ta sig ut sen hon fyllde år. Liiiite efter bara :) Så möter man väll upp Mattias och Malin lite senare då också.

Sen klockan 21:50 så blir det bio som sagt. Kommer typ bli som en liten 15 åring som hoppar runt och fnissar när de ser en kändis eller så. Sån blir jag av bra film! Känner att det är lite töntvarning på det!

 

Är det detta de kallar för kundkontakt?

Ska nu bjuda på ett underbart samtal jag hade på jobbet idag! Jag skrattade så jag grät typ!

Jag: Hej det var Emma här ifrån Prognosia!

Kund: Men hej Emma! Vad jag har väntat på ditt samtal! Vill du ses på Stureplan under ett paraply i regnet? Jag kommer vara iklädd frack och käpp. Du med en klänning som matchar.. våren. Men tyvärr så har jag redan en annan tjej ikväll så du får.. ehm.. vänta!

Detta var hela samtalet :) observera att mannen var 75 år!

Konsten att vara vuxen!

Känt mig extremt vuxen och dessutom väldigt duktig idag! Satte mig ner och betalade hyra och räkningar. Utöver det så gjorde jag också en budget för att veta lite hur månaden ser ut. Visst har jag inga förmögenheter att leva på men vet i vilket fall att jag har lite så jag klarar mig månaden ut utan några större problem (kanske några småproblem bara) :)

Satt där länge och klurade tills jag märkte att det var en kvart kvar till jag skulle gå till bussen. Då går man ifrån att vara lugn till att springa runt och skrika för sig själv. En vanlig syn för dem som känner mig då jag inte alltid är den bästa på att planera min tid.

För att toppa att jag hade skit bråttom så regnade det och jag tänkte att nej jag behöver inget paraply det duggar ju bara. Halvvägs började det ösa ner och jag har bara en vindjacka :)

Det gick bra det där med att vara vuxen!

 

Vill kunna andas!

Har ju sedan ett tag tillbaka haft stora problem med min näsa. Mitt luktsinne har succsessivt börjat försvinna. Började märka av det förra sommaren då jag helt plötsligt märkte att jag inte kände av lukten av vårt syrénträd vi har på framsidan längre. Har tidigare alltid kännt det då den har en extremt stark doft. Väldigt god för den delen med!

Men nu har jag fått besked av min läkare att jag ska få göra ett ingrepp som gör att mina muskler i näsan "förminskas" så jag kan andas bättre och förhoppningsvis få tillbaka luktsinnet.

Hoppas verkligen på bästa resultat men det får vi se hur det blir! Ska göra det i höst!

Lite sen

Lovade ju en bild på håret när det var klart igår men det blev så sent så orkade inte. Men idag så! Nu är jag uppe och hoppar och då kan jag lika väl passa på att lägga upp en bild som utlovat. Färgen blev lite mörkare denna gången tycker jag. Har en lite mer brun ton i sig nästan. Börjar redan få separationsångest när jag vet att det ska bli blont efter detta.

Men är sjukt nöjd ännu en gång! Rött känns verkligen som min färg. Blir kanske det igen efter sommaren. Vi får väll se! Kan ju ha ändrat mig tills dess :)

Rödtott

Köpte en ny röd hårfärg igår så ikväll gäller det! Sista gången det blir rött innan jag ska färga blont igen. Orkar nämligen inte försöka hålla håret rött under sommaren då de kommer solblekas direkt. Då kör man istället med ens naturliga hårfärg!

Men ännu är det inte över! En sista runda blir det med min häftiga hårfärg :)
And I'm gonna rock this town if we say it like that!

Lägger upp bild med hur det blev ikväll så får ni en gammal sålänge :)

Bitter

Ibland undrar jag om jag är världens bittraste tjej. Först är jag på topp och älskar allt och alla och sen vänder det och jag stör mig på exakt allt. Sen börjar man störa sig på att man stör sig och så fortsätter den onda cirkeln.

Kanske har någon diagnos! Bitter syndrom kanske? :D neh herregud livet går inte alltid till riktigt som man vill men inte ska inte klaga.

Jag struntar faktiskt om jag är en riktig surkärring emellanåt för den tiden då jag är "normal" så känns allt dubbelt så bra!

Nu ska lilla Emma sova efter sitt extremt förvirrande inlägg :)

Händelserik dag!

Idag har det hänt mycket om man jämför det med en vanlig måndag för mig. Har hämtat ut biljetter både till Cesar Millan och Avengers! Är lycklig med andra ord. Bokade om biobiljetterna så det gick från att bara vara jag och Mattias till att vara en grupp på fem. Var även extremt snäll och bjöd med min syster :D

Sen efter biljetterna var avklarade så följde jag med Mattias som skulle köpa mat till sina duvor. På hemvägen började det ösregna och då passade vindrutetorkarna på att lägga av mitt på motorvägen. Så vi stannade och rusade ut eftersom vi inte riktigt kände för att sitta kvar i bilen på ett såpass farligt ställe.

Så stod där tills regnet slutat och hann ändå till jobbet. På rasten så kom även Carro och hälsade på! Så där har ni min dag sofar!

 

Den hopplösa grodan!

Så var det fredag och den dag i veckan då alla är på gång, förutom jag! Ligger helt utslagen på mammas säng och orkar inte röra mig en centimeter. Knappt så jag orkar skriva.

Kan ju klargöra att jag med inlägget igår inte menade att jag skulle gifta mig med Mattias xD folk som missförstår har jag märkt! Neh i de banorna tänker jag inte riktigt ännu!!

Tänkte att jag skulle bjuda på en fin bild som beskriver vad jag gör mellan samtalen på jobbet. Sitter och målar och skriver all möjlig skit. Men här så fick jag för mig att jag skulle måla en groda. Bara det att när jag målat halva så kom jag på att jag minns inte ens hur en groda ser ut. Det försvann verkligen ur huvudet. Så blev nån läskig ailien groda istället!

I think i wanna marry you!

Här kommer ännu en ursäkt för att jag har varit väldigt dålig på att skriva här. Ska sluta säga det om och om igen och faktiskt försöka skriva oftare istället. Så nu lovar jag att jag från och med idag ska försöka skriva lite oftare. Kanske nån gång i veckan istället för nån gång i månaden :)

Så om ni undrar om rubriken så var det för att jag satt och lyssna på bruno mars när jag började skriva! Då började jag såklart tänka på min älskling. Kanske inte så att jag menar att jag vill gifta mig med honom just nu men tänkte mer hur sjukt lycklig jag är med honom. Visst livet har väll alltid sina motgångar men det är det värt. Inte ofta man känner såhär.

RSS 2.0