Blogg.se appen

Det är ju nästan pinsamt att det inte ska fungera att gå in på appen längre. Jag vet inte om det bara är jag som har problem med det men är det mer än jag så tycker man ju verkligen att de borde ha fixat det snart. Va är meningen med att ha en app för att kunna blogga vart jag än är om den inte ens fungerar!

Utöver det så har det här än sålänge varit världens tråkigaste dag. Jag har bara legat i sängen och glott upp i taket. Jag sov fruktansvärt dåligt under natten så har inte orkat med något mer än det! Jag försöka pigga upp mig lite innan jag börjar jobbet. I värsta fall får jag leva på kaffe resten av dagen.

Jag är inte van

Idag åkte Mattias iväg till high chaparall där han brukar spendera ett par dagar varje år. Det är en sån där killgrej som jag inte får följa med på. Jag har ju inga problem med att han åker iväg men kom på att detta är första gången sen vi blev ihop som vi faktiskt är ifrån varandra på riktigt.

Visst vi har haft så man kanske inte träffas på två dagar tidigare men då har vi pratat jätte mycket i telefon och nu det senaste har vi ju träffats varje dag då jag praktiskt taget bor hemma hos honom.

Så nu när jag inte ska träffa honom på flera dagar känns det jätte konstigt. Jag är ju inte van vid att vara utan honom :)
Men jag överlever! Det är ju nu jag kan passa på och göra saker som han inte tycker om :D Typ som att lyssna på min musik med jätte högt ljud! Han tycker inte om min musiksmak direkt.

Nej men jag hoppas att han har jätte kul och jag längtar tills jag får träffa honom igen. Tiden går nog fortare än vad man tänkt sig!

Drömmar

Jag har verkligen haft hur mycket drömmar som helst det senaste. Det är hur jobbigt som helst! För mig så är drömmar desamma som dålig sömn. Det känns som man ligger vaken hela natten och sen är lika trött när man vaknar som när man gick och la sig. Om inte tröttare då!
 
Det värsta med mina drömmar är att de har varit så fruktansvärt verkliga. Många gånger när man vaknar förstår man inte att man har drömt. Så kan vara sur på Mattias när jag vaknar för att vi har bråkat i min dröm. Det känns ju lite som att man tappar sitt förstånd när man ska börja sortera vad som är verkligt och vad som är dröm. 
Har också haft många mardrömmar. Speciellt mycket om spöken! Det är det värsta jag vet att drömma om ungefär eftersom jag är galet rädd för det redan när jag är vaken!
 
Jag antar att man har perioder då man drömmer mer och att det är helt naturligt. Men hoppas faktiskt att det försvinner snart. Hellre helt drömfri nätter då man är utvilad när man vaknar!

Godmorgon!

Jag känner mig nästan duktig idag när man ska ta sig iväg till stan redan om några minuter! I vanliga fall brukar jag ju ligga hemma och göra någonting tills klockan är 2. Men nu ska jag in till stan och möta upp min syster och sen passa Ellie.

Ska bli kul! Var bara 2-3 dagar sedan jag träffade henne senast men blir lika glad varje gång!

Min app på mobilen för blogg.se funkar fortfarande inte så det blir väll att jag skriver ett inlägg innan jobbet och möjligtvis ett efteråt. Är väldigt tråkigt för har kommit på jätte mycket under de två senaste dagarna som jag har velat skriva om men inte kunnat. Sen vill man ju inte slänga in allt som man tänkt på under dagen i ett och samma inlägg när man kommer hem för det skulle bli alldeles för mycket att läsa :)

Men vi får väll se om appen börjar funka snart! I hope so.

Slappis dag

Som jag lovade förut så skulle jag ju försöka skriva när jag kom hem. Nu ska jag faktiskt se till och hålla det!
Har haft en riktig slapp måndag sofar. Riktigt skön faktiskt. Det gick bra på jobbet och jag har inte haft så mycket planerat så har kunnat ta saker i min egen takt. Live is lovely!
 
Så när jag kom hem från jobbet så fann man självklart Mattias med sin nya gitarr som han köpte imorse. Har fått se den via mms och imorse men ändå kommer kommentaren: Har du sett min fina gitarr? :D
Han verkligen sken upp och det är riktigt fint att kolla på hur någon kan vara så lycklig över något. Så njuter av all fin musik han spelar och fortsätter min slappa dag!
 
 

Lite att ta igen!

De senaste dagarna har jag så fort jag fått tiden över satt mig ner och kollat på några av mina kära serier. Jag var ju som besatt tidigare men kanske tydde på att jag inte hade något liv :)
 
Men sen jag och Mattias träffades så har tiden aldrig funnits över. Visst många gånger skulle man hunnit men man tänker helt enkelt inte på det. Så har hamnat efter i ungefär alla serier jag brukar kolla på.
 
Men nu så har jag tagit igen nästan hela säsong 7 på How I met your mother. Kollar ju på True Blood med och där ligger jag bara 3 avsnitt efter. Det känns skönt att bara sätta sig ner ibland och bara slippa tänka på allt annat och njuta av att se en serie. Det handlar ju bara om att göra sig tiden till det då och då. Kanske inte varje dag men nån gång i veckan skulle ju inte skada!
 
Nu sitter jag här med blött hår och börjar få bråttom för att hinna till jobbet i tid. Så hinner nog inte skriva så mycket mer nu :) Men ska försöka skriva senare! 
 

Söndag

Ja denna dagen hände det ju inte särskilt mycket på. Vi hade bestämt igår att vi skulle komma upp i tid och minsann hinna med jätte mycket saker. Jag kom upp vid 11 men det tog tills kl 1 innan jag fick upp Mattias. Efter det så skulle vi fixa klart i lägenheten och få in alla kläder på sin plats osv.

Nu är allt jätte fint här hemma och ändå sitter vi bara kvar utan att göra ett skvatt. Jag ville ju ut och hitta på något men det verkade inte bli så. Sen regnar det ju så man blir ju inte mer motiverad för det!

Trotts detta så är jag i happymode just nu!

Blast from the past!

Jag satt och kollade på gamla bilder förut. Jag insåg efter jag skrivit de förra inlägget att jag verkligen har förändrats mycket under åren. Man tänker knappt på hur många olika färger och frisyrer man hinner med på ett par år.
 
Så jag tänkte faktiskt lägga upp ett par av de bilderna så ni kan se skillnaden! Det blev ganska många bilder :)
 
Försökte lägga dem i hyffsad tidsordning med! Känner mig lite ego när jag lägger upp såhär mycket bilder på mig själv :)
 
 
 
 
 

Lördag

Jag har försökt skriva här i flera dagar men min mobil har bråkat med mig som bara den! Först och främst så la mitt 3G nät ner och ville inte alls samarbeta ett par dagar och sedan gick det inte att logga in via mobilen.
Har verkligen ingen aning varför det inte fungerade men trodde först att det var något fel på min app bara. 
Men nu tror jag att det kan ha med att blogg.se har kommit ut med en ny version av sidan! Det ser ju inte riktigt likadant ut om man säger så.
 
Förhoppningsvis så börjar min app funka igen snart så jag kan blogga via mobilen med.
 
Nu sitter jag för första gången på väldigt länge vid min dator. Min egen dator med! Jag lånar ju Mattias dator från gång till gång men min dator brukar ju alltid stå hemma hos mig där det inte finns något internet. Så nu bestämde jag mig istället för att förflytta datorn till Mattias eftersom jag oftast är här.
 
Så det känns riktigt skönt! Har även fått hit mer kläder så jag inte behöver gå i samma äckliga kläder dag in och dag ut. Fick en liten plats i hans garderod med.
 
Så nu håller han på med maten medans jag sitter här och bara slappar för första gången på dagen. 
 
Lägger upp en bild på hur jag ser ut idag och tar med en gammal bild jag hitta. Känner knappt igen mig på den bilden! Jag är så fruktansvärt van vid det röda nu att det känns konstigt med någon annan färg.
 
 

Tisdag

Igår hade Mattias äntligen fått hem sin nya bil och han var helt överlycklig! Kom till och med och hämta mig på jobbet. Vilken lyx! Tror dock det handlade mer om att han ville visa upp bilen.

Han förtjänade det efter de senaste dagarna tycker jag! Stackarn fick ögoninflamation men sen var det något annat fel som gjorde att han slutade se på ögat. Så satt på akuten häromdagen kl 12 på natten. Men nu är det på bättringsvägen i vilket fall! Han ser nästan frisk ut igen :)

Han hade fixat jätte god mat och detta mixade man med att kolla på True blood. Nu har vi bara sista avsnittet på säsong 4 kvar innan vi äntligen kan börja se de nya avsnitten. Jag har ju redan sett alla avsnitten men Mattias har ju precis börjat se det så har sett om hela serien med honom. Den blir ju inte mindre bra om man säger så!

Göteborg <3

Måste säga hur mycket jag älskar min stad! Speciellt nu när det har sett ut som på bilden nedan i tre dagar! Nej visst sjutton älskar jag Göteborg men säger fy till detta vädret. Regn är mysigt till vissa gränser.

Utöver det så är nog Göteborg perfekta staden för mig. Trivs som fisken i vattnet. Även om jag har bott i USA så måste jag nog säga borta bra men hemma bäst. Däremot skulle jag inte ha något imot en semester då och då!

Sidvisningar

Jag undrar verkligen varför jag har fått så sjukt många sidvisningar men nästan inga unika. Sidvisningar brukar ju alltid ligga lite över unika men nu hade jag över 80 sidvisningar och typ 10 unika. Har någon suttit och bara uppdaterat sidan då eller :)?

Det är bara en sån där sak jag har tänkt på.

Just nu sitter jag på bussen till jobbet. Måndagar alltså! Alltid lika härliga. Blev inte så överlycklig när jag märkte att de ändrat tiderna för min buss utan förvarning. Så jag kommer nog lite sent idag!

Lördagen som Gud glömde!

När jag vaknade på morgonen igår så hade Mattias redan åkt till jobbet och kände inte för att vara ensam så ringde min bror som kom in till stan och träffade mig. Vi började med att gå runt i lite olika affärer. Fick köpt mig ett nytt skal till mobilen och sen en rakhyvel till Mattias. Han klagar alltid på den han hade så tänkte att då kunde jag vara lite snäll!

Så gick vi och köpte bullar och dricka. Eftersom solen tittade fram så satte vi oss på lejontrappan dör halva Göteborg verkade ha samlats! Vi satt bara och prata och helt plötsligt står det en kille bredvid oss och klär av sig naken för att sen hoppa i vattnet. När han kom upp igen så applåderade alla och hans vänner kom och sa hur stolta de var.

Samma kompisgrupp kom tillbaka ett flertal gånger för att be folk visa brösten och sjunga nationalsången för pengar. De lyckades samla ihop 2 kr! Efter det kommer det ett flertal superfulla män i kajaker som låter som bara den.

Sist men inte minst fick Emil fågelbajs i huvudet precis när han satt och pratade om det. Det är inte vad jag kallar för en vanlig lördag :)

Spenderade resten av kvällen hos mamma med hela familjen och såg på Iron man!

Det blir inte lättare...

Fy denna dagen har inte varit alls rolig! Jag har kämpat med att försöka att hålla mig glad. Även försökt ha ett leende på läpparna trotts det att man bara vill ligga i sängen och försvinna ett tag. Alla ni som någonsin har förlorat ett djur förstår hur det känns men kan vara svårt att fatta för den som kanske aldrig har haft ett husdjur i hela sitt liv. Det är ju faktiskt en familjemedlem.

För varje dag som går så gör det till slut lite mindre ont men saknaden ligger alltid kvar. Jag minns så väl när vi var och kollade valpar. Jag sprang runt och lekte med halva kullen och var helt till mig. Jag fastnade för en valp med sån energi som bara ville leka och busa hela tiden. Hon var även minst i kullen och hade aningen kortare nos än vad en vanlig collie har.

Det var bara två valpar kvar och vi skulle välja mellan just denna och en betydligt lugnare valp som bara lunkade runt i sina egna tankar. Hela familjen fick rösta. Självklart ville jag ha den lekfulla men jag hade blivit lite rädd för henne då hon hoppat på mig och rivit mig i ansiktet av misstag. I sista sekunden ändrade jag mig och struntade i om jag var rädd och vi köpte denna helt underbara valp.

Vi tog hem henne och hon döptes till Meesy (även kallad Meesy flower). Det var en bokstav för varje person i familjen och det var ett namn hon kom att växa i.

Jag har älskat henne hunden av hela mitt hjärta och kan inte förstå att hon inte finns här längre. Jag önskade bra att jag kunde varit med henne mer innan det fick såpass långt. Men nu träffar hon kanske Baloo där hon är!

Det blir aldrig lättare även om man har varit med om det tidigare. Man är ju galen som skaffar djur egentligen!

Hej då min älskling <3

Jag hoppas att du kommer till en bättre plats nu utan någon smärta. Jag kommer alltid bära med dig både i kropp och själ. Varje gång jag ser min tatuering så kommer jag tänka på dig. Jag älskar dig min fina älskade Meesy och jag kommer sakna dig så fruktansvärt mycket. Tack för 12 underbara år! <3

RSS 2.0