Sol <3

Åh vad jag älskar solen som hela tiden är framme nu! Man känner sig dock mindre och mindre taggad över att jobba när det är så fint. Men jobbdagarna känns inte lika långa dock eftersom det mörknar senare. Så missnöjd är jag inte!

Nu sitter man i vilket fall på bussen påväg till stan för att jobba. Höll på att dö av värmeslag när jag gick utanför dörren. Jag som tidigare levt i min mössa fick tänka om. Hann med att sitta och sola i några minuter innan bussen kom med. Det var helt underbart! Men nu är jag framme så hinner inte skriva mer just nu :)

Senaste veckan

Fick kommentaren av min käre pojkvän häromdagen att jag skriver alldeles för lite inlägg om honom.
Kollade på mig med puppyeyes och frågade varför jag inte nämde honom lite oftare.
Jag som själv tycker att det bara blir sånt jag skriver om. Så får väll nämna nu att jag är hos honom :)
Då känner han sig nog stolt när han läser detta, vad gör man inte för dem man älskar!

Så det har gått en vecka sen senaste inlägget och vad har då hänt sedan dess. Ganska mycket skulle jag säga. Lyckats både få en magsjuka och bli av med den, firat stora syster som fyllt år, jobbat och sovit en hel del. Haha ja nu var detta kanske inte så mycket som jag fick det att låta som. Men är man sjuk så känns alltid tio gånger mer än vad det faktiskt är.

Roligare än så har nog faktiskt mitt liv inte varit!

Just nu sitter jag och kollar på när Mattias sitter och skäller på en sladd som han sitter och skär i. Haha lät farligt men han intygar om att han är elektriker så är ingen fara :)

Det blir aldrig som man vill

Skulle åkt hem till mamma idag och träffat familjen. Har inte träffat min lillebror på evigheter känns det som. Men då blev de dagen i ära magsjuka. Inte roligt alls! Allra minst för dem såklart men blev lite ledsen för att jag inte kunde träffa dem.

Får vänta tills nästa helg istället då min syster fyller år och vi ska ha kalas för henne. Då vet man ju garanterat att hela familjen kommer vara samlad i vilket fall!

Heldag

Så då har man varit uppe i närmare ett dygn. Det har varit full rulle hela dagen med först med jobb. Sedan blev det som sagt att träffa Alexis och ha sushidejt. Fick snackat av mig lite vilket var jäkligt uppskattat! Har ju inte så många "nära" vänner så får passa på när man träffar en av dem man verkligen kan vara sig själv med :)

Mötte sedan upp min lille älskling efter han slutade jobbet och åkte hem till honom och hade myskväll. Var fruktansvärt mysigt och såg idag för första gången grinchen (känner mig lite efter!).

Nu har han sovit i flera timmar och jag har underhållit mig med hans tv som har ett programbibliotek. Kollade på det avsnittet av big brother som jag hade missat och lite annat smått och gott.

Inte en chans att jag kommer kunna sova inatt då jag är hur pigg som helst fortfarande.

Friday i'm in love!

Så är det den där dagen igen! Då man inte har något fokus på jobbet alls för att man bara taggar inför helgen.
Idag taggar jag extra mycket eftersom jag när jag slutar ska få träffa min Alexisbabe :D Nya smeknamet! Haha hon som inte ens uppskattar att jag säger Alexis (Det är ju faktiskt längre än Alex).

Vi ska i vilket fall ha sushidejt! Har blivit lite vår grej eftersom jag inte ens gillade sushi innan vi fick för oss att testa på det tillsammans. Jag har ätit det innan men aldrig riktigt fastnat för det. Men ska bli riktigt myspys!

Men nu är det ju faktiskt några timmar kvar dit så nu ska jag fokusera lite på jobbet tills dess!

Sommar?

Seriöst har vi hoppat över våren i år? Känns nästan som det är tidig sommar istället.
När man kommer ut i solen så blir man helt svettig av alla tjocka kläder som för bara några dagar sedan var nödvändiga. Man blir nästan chockad av hur snabbt det kan gå!

Det som är lite jobbigt för mig är att jobba kväll när det är så fint väder. Man vill bara ut och springa och hoppa men hinner aldrig. Får leta efter ett jobb på dagtid istället. Men vad skulle man jobba med då? Vet inte va jag vill håll på med faktiskt. Vet bara attt jag vill komma ut i dagsljuset lite mer och få mer tid att vara med vänner och familj.

Men nu börjar jag om tre minuter så hinner inte skriva mer :)

Saknar dig Alexis <3

Känns så sjukt konstigt att inte träffa dig dagligen längre! Saknar att ha dig på jobbet. Någon man kunde släppa loss på med rasterna och någon som motiverade än när det gick dåligt.

Saknar att gå ut och dansa med dig. Det var då det inte fanns ett bekymmer i världen. Saknar till och med att gå hem barfota mitt i natten.

Så nu får vi bli bättre på att träffas helt enkelt. Bara för man inte jobbar ihop så betyder det inte att man inte kan ses :)

 

Inget för mig?

Jag är nog ingen bloggare. Känner att jag glömmer av att skriva lite allt för ofta för att det ska funka. Men samtidigt så älskar jag att skriva. Få ur sig allt det där man ständigt går och tänker på.

Så behövs för att man ska vara en bra bloggare? Att man vara uppkopplad dygnet runt? Att man ska vara sjukt modemedveten eller vara jätte duktig på något (som att fotografera till exempel) Jag är nog nämligen ingenting av det där. Har inte tillgång till internet hemma så de enda gångerna jag kan koppla upp mig är när jag sitter på mobilen. Sen är jag verken modemedveten eller är sådär skamligt bra på någonting.

Jag är bara jag om man säger så. Lilla vanliga Emma som inte har så mycket intressant att skriva om. Har funderat både en och två gånger på att lägga ner bloggen och satsa fullhjärtat på det riktiga livet istället. Men tror den får stanna kvar, i alla fall för ett tag. Så får vi väll se hur ofta jag skriver. Förhoppningsvis blir det lite oftare och om lite mer intressanta saker.
RSS 2.0