Solsken!

Så är man äntligen hemma och sitter i det sköna vädret med mamma och Sara. Riktigt mysigt väder där de inte är för varmt eller för kallt utan helt perfekt. Kul att se sin syster med :) Meesy ligger med och gottar sig med oss, min lilla söta älskling :)

Har alla haft en bra dag? Det har jag i alla fall än sålänge.

Till alla mina läsare..

Kom igen nu folk börja kommentera min blogg igen! Var så kul när man loggade in och hade flera nya kommentarer att läsa och extra kul att svara på alla saker. Funderar på att ha en frågestund som jag sett att flera andra bloggar har haft. Verkar ju skit kul :D Men i alla fall se till att kommentera något i minsta fall så jag har något kul att kolla på när jag kommer hem.

Nu tar vi nya tag!

Idag så har jag en liten "ta igen" mig dag där jag tar tag i alla gamla grejer jag har missat och ser till att få klart allt så jag kan börja hänga med igen utan att känna mig så frustrerad som jag gör nu. Så nu ska jag först skriva en reklektion om mani och anorexi men sen har jag också en uppgift om olika grupper eller hur man ska förklara på bästa sätt. Utöver det har jag också läxa i Foto. Jag hoppas att jag inte kommer på i efterhand att det var något mer än bara detta för då vet jag inte riktigt vad jag ska göra :O

det är upprörade

Är i skolan och vi fick i uppgift att läsa och svara på frågon om bananodling. Helt sjukt hur det går till egentligen.

"De flesta bananer vi äter i Sverige kommer från Latinamerika.  Bananerna odlas på storskaliga  plantager  i områden där regnskogen har skövlats. Bana­nerna odlas i extrema monokulturer och  besprutas med  stora mängder kemikalier. Plan­torna besprutas upp till 40 gånger under de drygt nio månader  det tar för plantan att bära fram mogen frukt. Varje bananstock växer dessutom i en plastpåse som impregnerats  med bekämpningsmedel. Denna storskaliga och kemikalieintensiva bananodling medför stora miljö- och  hälsoproblem. Bananarbetarna som oftast arbetar utan skydds-utrustning drabbas av cancer, hud­problem  och sterilitet.  Om vi konsumenter kan tänka oss att köpa lite fläckiga bananer – som smakar likadant  som vanliga bananer – skulle kemikalieanvänd-ningen inom den industrialiserade odlingen i ett slag kunna mins­kas med en tredjedel!"

Måndag

Idag så var det första riktiga dagen i skolan sen innan APU:n jag har ju varit i skolan men inte haft riktiga lektioner och sådant. Det var ganska trevligt men inte lika trevligt att man fick massa papper till Nationella i Engelska vilket jag inte ens har pluggat på. Känns inte så lyckat men har bara inte haft ork till det. Efter samhällen så åkte jag och mötte mamma på blå stjärnan för att hämta ut våran hund. Vi behövde inte vänta så länge men när jag satt där i rummet och väntade på att de skulle hämta in henne så gick tiden så fruktansvärt långsamt. Sen öppnades dörren och in kom min super glada hund som tydligen verkligen ville göra alla hörselskadade eftersom hon stod och skällde oavbrutet i ca 10 minuter för att hon var så glad att se oss igen. Jag var så glad själv att ja struntade i hur ont det gjorde i öronen och bara kramade om henne. Om man bara visste hur mycket man kan älsa en hund! Har saknat henne så fruktansvärt mycket!

Nu är jag hemma hos Chris som sitter och spelar och pratar i skype med Patrik så det är lite som att jag är helt ensam. Så ja kansk tar att pluggar lite eller ser något avsnitt i Gossip Girl. Skulle tvn varit ledig så skulle jag myst framför is hockeyn men så blir det inte när man är hemma hos någon annan..

Detta muntrade ju upp en lite i alla fall.

Emma
Christopher:
87%

Whoa! Det ser helt klart mycket bra ut för Emma och Christopher!

Kärlekstest.se

Hurt

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.


Älskar denna låten. Enda låten med Johnny Cash jag faktiskt gillar. Sen är den en bra att lyssna på när man är lite halv depp.

Kommer jag någonsin få se dig igen?

För ett tag sedan började min hund Meesy bete sig riktigt konstigt. Hon började följa efter än vart man än gick och stod och kollade på än så vi fattade ju att det var något som inte stämde men vi fattade inte riktigt vad som var felet så vi väntade med att ringa till vetrinärer och sådant eftersom vi ville vara mer säkra på att hon var sjuk. Så några veckor gick och hon verkade bli bättre tills ganska nyss, bara ett par dagar sedan så blev hon helt konstig. Hon kollade på mig med ögon som hon verkligen hade ont och hon började kissa inne hela tiden. Så vi gick ut med henne kanske 20 gånger på samma dag men fortfarande så kissade hon inne fast att hon varit ute så mycket. Så mamma trodde att det var urinvägsinflamation och tog henne till vetrinären. Där säger de att hon måste gå vidare till blå stjärnan eftersom de inte hade tillräckligt med kunskap för att ta hand om henne eller något i den stilen. När hon väl är där så hittar de fel på livmodern och något i njuren med tror jag. Så vi fick lämna in henne för operation. Skulle fått hem henne idag men då upptäcker det att hon inte blir bättre. För varje dag som går så känns det mer som att jag kommer förlora henne. Det är hemskt, jag älskar den hunden mer än allt annat.Jag älskar dig Meesy, snälla försvinn inte från mig <3

Vad tycker ni om nya desigen?

Jo har man ju varit och pillat lite med desigen igen. Tkr de ser sådär ut.. känns som jag vill kunna göra de bättre och utveckla men jag kan ju inget mer om design och sånt. Men är mer nöjd än innan i alla fall för jag har hittat en färg jag tycker passar bättre in.

kom gärna med åsikter och råd på hur jag kan göra det bättre osv.

Terese 18 år <3

Idag är ingen vanlig dag för idag är Terese födelsedag :D Grattis !!!!Bjuder på en gammal bild på Terese från vårat konfirmationsläger

Idag blir det först att vara i skolan och börja filma på våran kortfilm som vi engentligen skulle gjort igår och sedan ska jag hem till Chris och fixa iordning mig och sedan bär det vidare hem till Terese som ska ha tjejkväll eller vad hon vill kalla det :D kul ska det bli i alla fall :D

Jobbig vecka.

Känns som att allt lugn jag har samlat på mig det senaste bara har försvunnit under denna veckan. Att gå från en ganska lugn praktik till en intensiv vecka i skolan. När vi på bara en vecka ska få klart manus, göra bildmanus, skaffa skådespelare, hitta platser att spela in på OCH hinna börja spela in. Ni som har arbetat med sånt här fattar ju att det tar en himla lång tid att fixa allt det men vi fick bara en vecka på oss och sedan har vi kanske 2 tillfällen till att spela in på för att hinna till deadline. All denna stress gör så att jag blir ett vrak och att alla gamla känslor kommer tillbaka. Man blir helt deprimerad och vill bara hoppa av skolan och slippa allt.


Jag hoppas att ni fattar varför jag inte har skrivit så mycket..

Bio idag?

Ska kanske på Kenny starfighter med Malin och Emil. Kan ju bli lite mysigt eftersom jag träffar inte mina syskon så ofta samtidigt. Fast Emil träffar jag ju väldigt ofta men han ville jätte gärna ha med mig på bion så får väll följa med. Skulle hellre gått på Fast & Furious eller 17 again för de verkar väldigt mycket bättre men Kenny starfigher är ändå ett barndoms minne.

Himla skit unge!

Igår var ju första dagen som jag jobbade och då gick allt jätte bra! Men det kanske berodde på att jag fick dela ut alla tidningarna gratis då eftersom man skulle göra det första dagen för att få folk att köpa de andra gångerna. Men idag så var det inte samma sak längre. Det var flera i början som köpte men sedan så mötte jag en tjej på moppe som tydligen sålde exakt samma tidning. Så de hade antigen gett oss samma distrikt eller så var hon en sån som säljer på andras distrikt för att tjäna ännu mer pengar. Jag blev väldigt irriterad eftersom hon började åka före dit jag inte gått än för att sälja där. Så efter det så sålde jag på sin höjd 2 tidningar för att hon redan hade sålt överallt.

Jag ska ringa in imorgon och prata med dem för sätter de två säljare på samma distrikt så kan de ju inte vara riktigt klara i huvudet för då kommer det ju bli krig om vem som ska få sälja. Jag tjänade ju inte direkt mycket idag tack vare henne..

Under mitt kalla täcke

Har precis gjort mig färdig för att sova vilket jag borde gjort väldigt mycket tidigare men jag har helt enkelt inte varit det minsta trött. Har lite av en kick att jag ska jobba imorgon, även om det bara är en liten sak. Något som därimot gör mig galen är att jag kanske inte får de jobbet jag blev lovad för ett år sedan. Jag jobbade för ett läger och de sa att jag hade en garanterad plats för nästa år men sen hörde de inte ens av sig. Skickade flera mail och sms men fick inte ett svar förän idag där de säger att de hör av sig med besked snart. Vadå besked undrar jag då? hade jag inte en garanterad plats nyss? Jag vet inte riktigt hur de tänker men jag hoppas att jag får det jobbet eftersom det är ju i alla fall mer pengar än att sälja tidningar.

Nej men nu får det vara nog för idag om jag ska ha en chans att orka med morgondagen.

Nu är det snart sommar ju!

Har ni märkt hur underbart väder det har varit idag eller? Svårt att missa men men :) tycker verkligen att det är så skönt när man känner att sommaren kommer närmare och närmare :D

skulle egentligen gått på alex fest idag men så blev det inte eftersom jag ändå skulle fått åka hem så tidig pga att jag börjar jobba imorgon :) aftonbladet säljare faktiskt om jag inte har nämt det tidigare.

Hoppas ni får en trevlig kväll! Ska köpa godis med mamma och bror nu :)

Tillbaka efter en tyst period

Nu har jag varit riktigt dålig med att skriva igen men jag har faktiskt en ursäkt och en riktigt bra en ^^ Var nämligen på fest på fredagen (skriver mer om det snart), åkte upp till Tjörn på lördag morgon och stannade där till måndag (finns inget internet där) och sedan jobbade jag igår och resten av tiden var jag med Christopher.

Åter till festen nu då, det var hemma hos Axel och det var flera av mina vänner som skulle dit så jag var helt överlycklig över att jag hjälpte mamma med att fixa bil så att jag kunde gå dit. Skullle hon inte kunnat låna bilen så skulle jag fått åka upp till Tjörn redan på fredagen eftersom mamma inte kunde få med sig både packning och hund på bussen. När jag kom dit så satt vi mest och små pratade och ingen hade börjat dricka än. Med tiden kom fler och fler människor och stämningen blev bättre och bättre. Jag började prata med nya människor som var extremt trevliga! Sen började jag också prata med vänner jag hade tappat kontakten med ganska mycket. T.ex. Tobbe som jag var fruktansvärt glad att få prata med igen. Sen började saker förändras. Det dök upp en människa som väckte gamla minnen för mig och för andra där. Det var väldigt svårt att hantera det men tillslut verkade allt bli bra igen. Men då dök en annan jobbig situation upp som förvärrade allt betydligt mer. Alla som var där vet vad som hände och ni vet med att jag är väldigt ledsen för det som hände men just då gjorde jag det som kändes rätt för tillfället.

Mer kommer jag inte skriva just nu eftersom jag sitter inne på min lektion och måste hänga med extra mycket eftersom jag fick ig varning i just det ämnet.
RSS 2.0