Ny bildTänkte att jag skulle lägga ut en ny bild eftersom jag inte lägger upp bilder så ofta. Ni måste ju minnas hur jag ser ut :O

Oaktiv

Det har inte blivit något direkt bloggande nu under julstressen då jag har träffat både Alex och Viktoria för att julshoppa samtidigt som jag har haft tusen andra saker omkring mig. Men får väll se till att bli bättre nu när jag kan börja ta det lite mer lugnt. Men saken är den att vad ska man blogga om när det inte händer så mycket?

Kan ju berätta lite om de senaste dagarna..

Julafton var underbar och den tillbringades med min fina familj. Först var vi hemma hos mormor som alltid och efter kalle anka fick vi våra presenter. Efter det gick vi hem och åt och umgicks och runt nio tiden så fick vi resten av våra presenter. Fick massa fina saker! Som den där klockan som börjar lysa när man ska vakna och har naturljud. Sen fick jag också en mysig pyjamas. Orkar inte räkna upp allt här eftersom ni antagligen inte ens är intresserade.

På juldagen så kom Christopher hit och hämtade mig och bjöd med mig på bio. Vi såg 2012 och den var riktigt bra! Har velat se den sen jag såg bakom kulliserna och såg hur grymt gjorda effekter det var.

Så idag har jag inte gjort så mycket, var först med Christopher ett tag efter jag vaknat och sen åkte jag in till stan för att kolla om det fanns något roligt att hitta på rean. Jag köpte puder, foundation och en grej som var som ett coverstick fast på palette. Fast inget av de jag köpte var på rea dock.

Så nu sitter jag bara och tar det lugnt framför tv:n. Så kanske skriver mer imorgon för nu orkar jag inte sitta här mer!

Stan med Carro <3

Efter skolan idag så åkte jag först hem för att ta ut hundarna och sedan till stan för att möta upp Carro! Kände sväldigt kul att få träffa henne eftersom vi nästan bara ses några minuter då och då så man har saknat henne väldigt mycket. Hittade några julklappar så nu är de mesta med det löst och det känns väldigt skönt eftersom jag har haft sån panik över det. Har bara till mamma, pappa, mormor och morfar kvar att köpa till nu.

Har ni kommit långt i julklappsköpandet?

Nu får det vara nog!

Jag är så arg att jag knappt vet vad jag ska skriva nu. Västtrafik bara tabbar sig hela tiden och vi har inget annat bolag att åka med så det är bara att stå ut med deras skit bussar som varje dag antingen är sena eller inte kommer alls! Nu nu när jag stod och väntade på bussen så åkte den som vanligt förbi min hållplats fast att jag stod synlig och sprang ut och viftade med händerna men chauffören satt bara och hånlog mot mig som att det var höjdpunkten på hans dag. Om de ser än varför stannar de då inte när de vet att det är en halvtimme till nästa buss. Något hjärta har de väll. Jag är bara trött på detta nu för det är inte så att det bara händer en gång utan jämt och ständigt. Som att de inte orkar svänga in på min hållplats för att det skulle kräva lite ansträngning. Om det nu ska vara det enda bussbolaget så kan de väll i vilket fall sköta det ansvaret som kommer med det?!

Veterinären

Kom nyss hem från skolan och ska snart vidare till vetrinären med hundarna. Meesy har börjat halta på framtassen mycket mer än för bara några veckor sedan så vi ska se vad som är felet och vad man kan göra åt det. Hoppas det inte är något allvarligt bara. Vi ska ta med Baloo också för vägning så vi ser om han lägger på sig igen efter all vikt han förlorade när han var som sjukast.

Vi blev klara med våran skräcktrailer idag och jag är faktiskt väldigt stolt! Såg riktigt läskigt ut så om vi har tur så kommer René använda sig av den ett tag innan hans film ska gå på bio.

Men nu hinner jag inte skriva mer eftersom jag ska göra iordning hundarna.

Pepparkakor!

Idag har jag bakat pepparkakor som ni kanske förstår i rubriken. Det var så att Christopher hade en deg så vi använde den med hjälp av hans bröder. Jag älskar verkligen pepparkakor så längtar tills vi ska baka hos mormor som vi gör varje år.Var de inte söta? Gjorde en till Chris som han inte ville ha :O

Ska snart fortsätta med filmen för välgörenhets grejen. Vi fick ju lite feedback så vi har ju några saker vi måste ändra på innen de får den på nytt

Vaccinet

Igår tog jag vaccinet för svininfluensan i skolan. Det var en väldigt hemsk upplevelse eftersom jag har nålfobi och inte ens var säker på om jag ville ha vaccinet. Jag tog sprutan efter många om och men och två sköterskor plus Christopher fick hålla i mig för att jag skulle sitta still. Det låter mycket värre än det var dock. Det roligaste var att Chrstopher blev så chockad över hur jag var att han började skratta. Han satt och sa förlåt men kunde ändå inte hålla sig. Snäll pojkvän jag har va :)?

Men bara ett litet tag efter så fick jag extrem huvudvärk och blev jätte trött. Senare så blev jag bara sämre och sämre. Så jag mådde väldigt illa och jag tror jag hade feber eftersom jag började gråta helt utan anledning och frös så jag skakade. Mamma fick komma och hämta mig och senare så började jag känna mig bättre igen.

Vi fick dock ställa in inspelningen idag eftersom jag inte var helt okej och det var några andra i gruppen som också hade börjat må dåligt. Så det blir antagligen så att vi spelar in i morgon istället.

Nu ska jag se till att gå och äta eftersom jag inte har ätit något på hela dagen och jag dör snart av hunger!

Vill ha!

För er som vill köpa en fin julklapp till mig så ska jag ge er lite insperation nu :)Skulle verkligen vilja ha denna boken eftersom jag är ett troget Gossip girl fan och skulle verkligen inte tacka nej till att få lite tips på hur man snyggar till sin stil. Jag skulle behöva lite insperation just nu eftersom jag har ganska mycket kläder men vet aldrig hur jag ska matcha för att få det snyggt.

Så snälla köp denna till mig (A)?

Nu får jag allt se till att rycka upp mig!

Nu har jag varit nere för länge. Jag har inte varit sådär överdrivet ledswen och så men såpass att jag inte kan sova utan hemska drömmar och vakna och känna att jag inte vill upp fast jag sovit i över 10 timmar.

Jag vill tillbaka till den glada Emma som vaknade med ett leende på läpparna! Och nu ska jag se till att det blir så! Jag ska ta en välbehövd dusch och fixa iordning mig och sen ska jag bara tänka positivt från och med nu! Så från denna stund så kan det helt enkelt bara gå uppåt.

Så nu får vi se om det funkar, jag hoppas det i vilket fall!

Ballonger <3

Min hund älskar ballonger så skulle göra en video som inte riktigt blev som planerat. Inte för att man ser så mycket men men :)


Söndag

Idag har det varit en typisk söndag då det inte händer så mycket. Vaknade väldigt sent och åkte hem för att städa. Så när jag är klar med det så ska jag fixa lite mat och sen blir det väll att mysa framför tvn eller att se nån film på datan.
Har ni något tips på en bra film?

Såg Jennifer's body igår och den var faktiskt helt okej. Fast för att vara en skräckfilm så var det för få som dog och jag blev lite besviken på slutet. Men utöver det så tyckte jag om den och sen gillar jag Megan fox så det var ju också ett plus!Den är i vilket fall värd att se!

Fredag, Lördag

Var på begravningen igår för min släkting som dog för ett kort tag sedan. Det var extremt jobbigt när man såg hur många som sörjde och hur omtyckt hon faktiskt var. Det var en väldigt fin cermoni i vilket fall och hela kyrkan var full.

Vi åkte inte hem förän klockan 7 och då träffade jag Christopher som hade passat hundarna under dagen. Det är ju tack vare honom vi ens kunde åka bort!

Resten av kvällen så kollade vi på serier och tog det lugnt.

Vaknade sent idag och åkte ganska direkt till Christopher eftersom vi har väldigt mycket kvar på den filmen som ska vara klar tills på måndag. Så det var bara att direkt sätta sig med det. Så nu har vi ätit en extremt god middag och ska snart fortsätta.

Så ni får ha en fortsatt bra lördag!

Rösta!

Har designat min egna julgran :D

Jag tycker den ser jätte mysig så jag är nöjd i vilket fall!

Rösta på den här http://studio.wyatt.se/projekt/jul09?id=a8189ff0-b53c-4ef2-bc12-393240dee3cc

Tycker jag är värd en röst!

I väntan på bättre tider

Jag känner att för varje dag som går så börjar jag må sämre både fysikskt och psykiskt. Kanske är det att dagarna till begravningen blir färre och färre. Jag tror jag är rädd för chocken av att komma dit och allt kommer vara som förändrat. Träffa alla släktingar fast inte för att umgås utan för att sörja. Jag är verkligen livrädd för det. Jag vet inte hur jag ska hantera allt sådant.

Sen att jag snart ska vaccinera mig verkar påverka med. Jag skakade hela vägen till skolan när jag trodde det var idag. När jag fick veta att det var nästa vecka så blev det inte bättre heller. Jag vill bara få det gjort så jag kan slippa tänka på det. Men alla har verkligen skrämt upp mig så jag är livrädd. Tänk om jag är en av dem som faktiskt blir sjuk av vaccinet? Jag vill inte ta det egentligen men jag gör det för att inte ha en chans att föra det vidare till min familj.

Allt detta har gjort inte heller denna dagen har varit så bra. Jag hoppas att det kommer bättre tider snart!

Vissa dagar..

Vissa dagar är man glad, andra är man ledsen.
Vissa dagar är man förväntansfull, andra vill man bara fortsätta sova.
Vissa dagar känns det som livet finns till bara för dig, andra känns det som du bara hamnat fel.

Idag är en sådan dag som jag likaväl kunnat hoppa över. Då jag verkligen inte känner något hopp. Men alla måste ha sina svåra dagar för att uppskatta de bra.
RSS 2.0