Sitter på Campus

Just nu sitter jag och väntar på nästa lektion. Riktigt skönt att ha fri tillgång till internet samtidigt som man sitter och tar det lugnt på gräset i skuggan av ett träd. Just nu känns livet bra :D

Vi skulle egentligen haft lektion nu men vi gick bara igenom vad vi skulle göra under terminen och sen fick vi gå. Nästa lektion börjar om 45 minuter så kan bara slappa tills dess.

Tänkte göra ett nytt försök till att köpa min SBCC tröja idag men eftersom alla elever måste köpa sina böker så är det så lång kö att den sträcker sig hela vägen till undervåningen. Det känns inte så kul att stå i en så lång kö bara för att köpa en tröja. Dock så vill jag ju ha den så himla mycket så det kanske är värt det. Men ska nog vänta ett par dagar och hoppas att alla har fixat sina böcker tills dess.

Nu laddar min dator ut så får avsluta nu! Ha det så bra hemma i sverige!

Postat av: Alexandra

Kanske inte var så billigt just där ni var då :P

har ni lärt er allt med dollar och så? :D

2010-08-25 @ 19:06:02
URL: http://abrazame.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Sv: Kanske är samma ställe? Kommer inte ihåg vad just den platsen heter, men det är väl i princip, två loger, ett värdshus, en stugby etc x) Bekant?

2010-08-27 @ 18:34:01
URL: http://letmeslipaway.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Sv: haha då är det inte samma. Alla hus var faluröda (förutom stugorna som var nästintill svarta, med gräs på taken) där vi var (: ni var inte på ranbergs(?) herrgård då? Vi körde fel först och hamnade på något sådant ställe. Avfarten innan x)

2010-08-28 @ 13:31:06
URL: http://letmeslipaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0