Lördag

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen som jag brukar bli då och då. Men jag tycker att jag har mina anledningar. Igåt kom nämligen min pappa hit för att stanna över helgen. När man inte träffar honom så ofta så känns det viktigare att prioritera än att blogga. Jag satt inte vid datan över huvudtaget igår faktiskt. Hade en riktigt rolig dag med familjen. Vi satt och kollade på tv och hade allmänt mysigt. Idag så blir det Melodifestivalen och ännu mer mys :D

Sen så blir det jätte god mat till också! Ska äta mammas kyckling i "lergryta". Godare variant av kyckling finns verkligen inte! Man tillagar det med grönsaker så det blir lite halvt som en gryta. Efter det så blir det marängswiss och det har jag inte ätit på hur länge som helst!

Montage

Tänkte visa mitt fina montage som jag gjorde idag. Man ser ju verkligen att jag inte är något proffs men tyckte ändå att bilden blev helt "ny"

Det var väldigt kul fast den kanske är ganska oseriös ^^

Före:



Efter:



Satte Zackary Levi eftersom min lärare tyckte att det fattades något i bilden :D Man ser dock verkligen att han är inklistrad men skit samma :D

Tisdag

Jag är så himla trött nu att det inte är sant. Jag har lyckats somna 2 gånger sen jag kom hem från skolan. Det måste vara att jag är så himla skoltrött eftersom jag sov väldigt länge inatt. Det är som att jag lägger all min kraft på att klara av skolan. Ändå är det inte så himla ansträngande. Tur att det är slut snart i vilken fall. Tycker att det är roligt att jag har ändrat inställning mot studenten. Nu ser jag fram imot det. Tror det har med USA att göra eftersom då vet jag vart jag ska ta vägen efter.

Skola

Nu sitter jag på min lektion och försöker få ihop våran skräcktrailer. Tack och lov för det för jag orkar inte fler lektioner där vi bara sitter vid datan hela lektionen. Filmen börjar ta form nu men det är ju verkligen inte det bästa vi har gjort. Sen så bryr sig inte läraren vad jag tycker utan sitter bara och ska bestämma hur det ska vara med Christopher. Visst älskar man lärare som har sina favoriter. Det är väll tur att det är Christopher som är favoriten eftersom jag jobbar med honom ^^

Slutar om ca 30 minuter och då blir det nog att åka hem till Christopher och ha mysdag. För orkar inte vara den som tar hand om hundarna idag igen nämligen.

Måndag

Så nu var det måndag igen. Var faktiskt ganska skönt att gå upp och ta en dusch tidigare än vanligt. Även om jag nu börjar först kvart i ett så känns det ändå tidigt eftersom jag har sovit bot hela dagarna under lovet. Men ska bli kul att träffa mina vänner igen. Har inte riktigt haft tid att träffa några från klassen och när jag väl kunde så var det snöoväder.
Hoppas bara att bussarna går som de ska idag trotts att det har varit dåligt vägunderlag.

Idag måste jag gå till rektorn och hämta ut mina samlade betyg eftersom jag behöver dem när jag ska göra min ansökning till IBS. Sen så ska jag också försöka prata med dem om att tenta upp mina två IG:n. Kan ju dock vara försent och då måste jag ju betala 1000 kr för att bara läsa upp de två. Känns inte så himla kul men det är väll sådant man får ta när man slarvar.

Nu måste jag skynda så att jag blir klar i tid och inte missar bussen!

Så börjar allt bli som vanligt igen

Sista dagen på lovet nu och känner mig verkligen inte sugen på skolan. Blää säger jag bara. Är lite avundsjuk på alla de som ska ha sitt lov denna veckan. Önskar att jag kunde få det med. Fast de hade ju i för sig inte den veckan jag hade så ska nog inte klaga.

Imorgon så ska jag bara ha en "underbar" lektion. Börjar kvart i ett och har rörlig bild. Jag älskar egentligen den lektionen men det är våran lärare som inte ger oss några uppgifter eller något så vi sitter bara med våra datorer hela lektionerna. I tvåan så hade vi en annan lärare i det ämnet och även om hon kanske inte var den bästa läraren så hade vi i vilket fall alltid något att göra.

Nej nu ska jag gå och klaga på mamma så jag får äta nån gång. Sitter och väntar på henne nämligen!

Fredag

Veckan har gått riktigt snabbt och nu är det redan fredag igen. Känner mig inte så himla sugen på att gå till skolan på måndag igen. Men det är ju ett måste att jag sköter studierna om jag ska komma in på skolan i USA. Men men skönt att man i alla fall har haft en vecka att slappa lite under. Ska försöka fixa klart projektrapporten innan måndas så kommer jag inte behöva stressa med det i sista sekund. Skulle verkligen kännas skönt eftersom jag redan är stressad som jag är.

Ännu mer underbart är det att vi har snöoväder. YAAY ännu mer snö! Jag som var trött på det redan innan. Det verkar som det aldrig kommer bli någon sommar. Hörde att det skulle bli ca 3 dm snö till och det är verkligen för mycket. Jag har låga skor så lär ju ha snö i skorna hela tiden.

Nej nu ska jag sätta mig och mysa med Christopher med popcorn och oboy! Ha det så bra sålänge!

Det blev muffins!

Jag valde att göra muffins med blåbär och jordgubbar. Gjorde dem lite på känn så de kommer antagligen inte vara de godaste någonsin. Men man får ju testa sig fram tills man hittar ett recept som passar. Sen så tror jag att jag ta för mycket smet i varje för de rann ut och så för att formarna inte höll.

Men första försöker och då kan det gå hur som helst :D



Det ser inte jätte gott ut på bilden men ändå :D Sen gjorde jag 4 mini muffinsar! Tyckte att det skulle bli så himla gulligt :D

Jag vill baka

Jag vill baka! Är jätte sugen på det för tillfället. Inte just att äta sötsaker utan bara göra dem. Älskar verkligen att baka och testa nya recept och sådant. Men nu är frågan vad jag ska baka. Någon som har någon rolig idé? Jag bakar oftast kladdkaka så det är jag inte jätte sugen på att göra igen för det blir bara samma sak om och om igen. Funderar på muffins med bär.

Fast måste ju såklart kolla att vi har tillräckligt med ingredienser för att göra något alls.

Ge mig sommar!

Nu är jag verkligen trött på vinter och kyla! Innan har jag tyckt att alla överdriver när de tjatar om att de vill ha sommar men nu har det blivit för mycket av det kalla även för mig. Det snöade ju ännu mer idag så det lär ju ligga kvar ett tag till. Något som gjorde mig ännu mer sugen på sommar är kläderna. Slippa ha tusen lager på varandra utan kunna ha korta shorts och något linne. Så satte mig på H&Ms hemsida och gjorde en outfit och blir verkligen jätte sugen på att köpa. Det är inget speciellt men det är ändå sommrigt och jag vill ha sådana kläder nu!



Blä kan inte alla snö bara försvinna nu!

Måndag och lite tisdag..

Igår stod jag för första gången i mitt liv på ett par skidor. Först så var jag jätte rädd och fick panik av en jätte liten backe. Men sen när jag hade förstått hur man bromsade så åkte vi bara högre och högre upp. Jag åkte i en jätte hög backe och jag var riktigt stolt över mig själv. Tyvärr så hade jag så himla ont i benen från att jag var ute i lördags att det gjorde att jag fick sluta åka ca en timme innan vi skulle åka hem. Skulle åka i en röd backe som var enorm men det blev aldrig av. Kanske följer med Christopher och hans familj när de ska åka nästa gång.

När vi kom hem så åkte jag och Emil hem till Christopher eftersom vi skulle sova över där. Vi gick och köpte både pizza och godis. Sen blev det att kolla på Paul Blart Mall Cop som jag i och försig har sett innan. Den är verkligen sjukt rolig! Efter det så spelade jag och Emil Army of two medans Christopher sov.

Vaknade halv nio i morse av att Christopher satt och petade på mig. Han orkade inte vara vaken ensam så hangjorde frukost på sängen till mig och Emil så vi skulle gå upp med. Sen vi vaknade har vi bara suttit och spelat
Resident evil 5.

Nu ska jag gå och vara med dem igen! Kanske skriver senare :D

Funderar på att amputera

Jag har så himla ont i mina ben! Har inte haft såhär ont på väldigt länge. Jag dansade i högklackat hela kvällen för er som inte visste det. Ingen bra idé när man är lat och otränad. Blev extrem träningsvärk och just nu känns det som att jag inte ens kan gå.

Hade i vilket fall kul igår och jag har hittat en shot jag gillar. Dock så minns jag inte va de hette men jag minns flaskan. Jag tror min syster har haft en sådan för jag har ett så klart minne av just flaskan. Sen så dansade vi loss hela kvällen som jag redan har sagt. Blev inte lika kul när man hade en kille som var på än hela tiden. Men vissa människor förstår inte ett nej. Men sedan så åkte jag hem till älsklingen och firade alla hjärtans dag då eftersom vi inte skulle kunna träffas idag. Så vi åt kärleksmums, drack saft och såg på cloudy with a chance of meatballs. Den var verkligen jätte rolig! Somnade på bara någon minut efter att filmen hade slutat.

Idag så har jag varit och fikat hos mormor och varit på maxi. Ja det är ungefär hur min dag har varit i helhet. Imorgon ska jag åka skidor för första gången och ja det ska väll bli.. skoj.. Vi får se.


Det kunde inte ha kännts mer rätt!

Idag så var jag på IBS mässa om utlandsstudier och jag är verkligen glad att jag gick dit. Nu vet jag att jag har en chans och jag förstår allt med pengar och så. Men det blir att försöka allt jag kan för att bli antagen 0och så nu och då åker jag isf till hösten. Kommer kännas helt sjukt att lämna allting som man ser som så självklart men jag tror det är värt det! Så nu är jag jätte peppad och jag tror att det kommer bli grymt bra!

Alla var verkligen jätte trevliga också. Vi fick träffa rektorn för skolan och den tjejen som typ kommer vara våran kontaktperson. De skulle till och med försöka fixa så att jag och Christopher fick bo ihop fast att man egentligen måste sova tjejer och killar för sig. Annars så skulle vi få bo i rummen brevid varandra. Nu känns det inte lika hemskt att ta studenten eftersom nu har jag något att se fram imot.

Nån annan som har funderat på att studera utomlands?

Ännu en tråkig fredag

Känner som vanligt att jag inte har ett skit att göra idag. Fredagar är veckans höjdpunkt för många andra men för mig är den oftast hemsk eftersom jag bara sitter hemma och glor rakt in i dataskärmen hela dagen. Jag träffar mina vänner för sällan! Skulle varit mycket skönare att hitta på något och slippa känna sig helt ensam varje helg. Nu är jag inte alltid hemma på fredagar då men känns tråkigt bara för jag vet att imorgon händer det massa men det är så långt dit. Vill ha lördag nu! Fast har ju lov nu så kan vara glad för det i vilket fall! Gud va skönt det ska bli att slippa stressen i en hel vecka!

Nu när jag ändå tänker på det så vill jag ha låt tips. Har frågat om det innan men har inte fått så många svar så nu frågar jag ännu en gång så jag kanske slipper lyssna på exakt samma musik i evigheter ^^

Nu ska jag ta igen alla avsnitt jag har missat på mina serier :) Skriver kanske mer sen.

Dumma skola!

Är sjukt irriterad på min skola just nu. Vi får betala 7000kr om vi vill köpa ut våra datorer. Vem vill lägga ut så mycket på en data som är gammal? Visst vi har massa skit dyra program på den men det är något jag skulle kunnat klara mig utan med. Visst blir det tråkigt utan typ photoshop och så men jag får väll skaffa ngt liknande så att jag kan fixa bilderna lite i vilket fall. Sen så köper jag hellre en ny data för 8000kr som den nya modellen av min data kostar.

En sak jag undrar är vad de ska med alla datorerna och göra. De kommer ju knappt ge gamla datorer till de nya eleverna eftersom de får macbook pro och detta är ju bara en vanlig macbook. Men men det är deras förlust eftersom det är skit många som inte kommer köpa ut sin pga det allt för dyra priset.
RSS 2.0