Onsdag

Snart fyller Carro år! Eller hon fyller år idag men hon föddes faktiskt inte förän natten till 1 april. Hon är alltså ett halvt april skämt. Kommer ihåg när jag retade henne för det när vi var små. Även fast hon klagade så tror jag att hon tyckte det var roligt innerst inne.

Men det känns egentligen helt sjukt. Att hon redan fyller 16 år! Jag vill ibland bara pausa tiden så att jag får tid att vänja mig och sen sätta igång igen. För blinkar man ens så hinner allt förändras på ett ögonblick. Jag ser det ändå inte det bara som något negativt. Jag älskar nämligen att växa och få mer erfarenhet i livet. Jag är inte en sådan människa som vill stanna vid 20 och festa hela livet ut. Jag vill skaffa familj, bo i villa och äga en volvo. Jag är mer en lugn människa som ser varje år som mer erfaranheter. Jag vet inte hur jag vandrade från att Carro fyllde år till detta. Jag tror att det är så att jag chockas av hur snabbt tiden går. Hur snabbt min lillebror och Carro (som trotts allt nästan är som min syster) växer. Det känns ju som att det är jag som ska växa och de ska bevaras i den ålderna jag alltid kommer se dem som. För hur vuxna de än blir så kommer jag alltid se dem som små. Gud va sentimental jag blev nu då. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men det förstår jag att ni ändå inte skulle orka läsa.

Så avslutar inlägget med ett STORT grattis till min underbara bästa vän! <3

Tisdag

Måste säga att tisdagar är vi på nog den tråkigaste dagen någonsin. Vi har först religon som i för sig är helt okej men sedan en skit lång lektion i filmkunskap. Vi ser på massa gamla dåliga filmer. Det är verkligen så man vill somna på varje lektion!

Idag så ser vi på Inglorious bastards! och då menar jag inte den nya utan den från 1978! Sämsta skiten jag någonsin har sett!



Skulle gärna sett den nya även fast den har såpass grova scener som jag inte brukar klara av. Men man kan ju blunda under de scenerna och njuta av resten :D Har hört att den ska vara grym!



Har ni sett någon av dem? Vad tyckte ni i så fall om dem?

Måndag

Nu lider den första dagen i denna veckan mot sitt slut. Både skönt och jobbigt på samma gång. Det är massa saker jag måste hinna få gjort men jag är samtidigt glad att det bara är några få dagar tills lovet. Ska bli underbart med lov! Sen så kanske jag ska träffa folk från min gamla klass vilket gör det ännu roligare! Utöver det så kommer jag bara vara hemma och ta det lugnt.

Just nu sitter jag hemma hos Christopher och äter godissnören. Gud va gott det är! hade nästan glömt det eftersom jag inte har ätit det på flera år. Jag som skulle sluta äta så mycket godis! De slutade fungera efter helgen så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Efter påsken så får jag ha ett riktigt godislöfte som jag faktiskt får hålla ett tag.

Fredag

Äntligen fredag! Är så slutkörd att jag verkligen behöver en helg för att återhämta mig på. För sen när veckan drar igång igen så är det full upp igen. Måste på nått vänster få tag i en psykologibok och sen plugga både det och naturkunskapen tills den 14. Nu gäller det inte att plugga lite utan jag måste plugga allt för att ens ha en chans. Sen har jag en inlämningsuppgift att komplitera i svenskan. Men skönt med helg så att man får vila upp sig inför alla nya "utmaningar"

Nu bär det av hem för att träffa min pappa som är på besök över helgen!

Hejsvejs sålänge!

Alex :D <3

Här får ni två av bilderna vi tog i studion förra veckan!

Tyvärr så blev kvalliten sjukt mycket sämre på bloggen. De är jätte fina på min data!



Tisdag

Kom nyss hem från skolan och det känns som att denna dagen har varit extra lång. Fast det komiska är ju att dagen faktiskt är kortare än vanligt. Eftersom vi har avslutat våran svenskakurs så börjar vi senare än tidigare. Men med andra ord har det varit en seg dag.

Efters vi hade varit i banba så upptäckte vi att det fanns massa roliga gratisgrejer i Burgårdens huvudentré. Men jag orkade inte stå och köa till alla sakerna så jag nöjde mig med två gratisdrinkar. Mumma säger jag bara! Hoppas jag får reda på va den ena drinken hette för den var så jäkla god att det inte var sant! Det var med hallon och lime så den fick både en sur och söt smak på samma gång.

Nu sitter jag här och fryser i min säng. Skulle egentilgen behövt fixa massa saker men är så himla trött och slö att jag inte orkar röra på mig. Så det får bli senare. Nu ska jag bara sitta här invirad i täcket och mysa ett tag!

Religion

Har haft så där "hemsk" dag. Eftersom flera i klassen sa att vi skulle ha vårat religionsprov imorgon så fick jag panik och Tänkte plugga gärnet. Såklart blev det inte så eftersom jag inte alls var på plugghumör. Det blev att jag satt vid datorn och kollade i boken då och då. Så lite har jag faktiskt läst. Fick senare reda på att det inte var prov förän på Torsdag. Det underlättade väldigt mycket eftersom jag ändå inte får in det minsta lilla i mitt huvud just nu.

Har suttit och läst massa bloggar istället faktiskt :) Har riktiga blogg dagar då jag läser hur mycket som helst. Sedan har jag dagar när jag undrar varför jag ens bryr mig om andras liv. Tror det blir roligare att läsa andras liv när man är trött på sitt egna. När man väl älskar sitt egna så vill man ju hellre skriva om det för att skryta lite ^^

Kanske ska hem till Carro en stund eftersom hon lovade att vi skulle äta bullar med oboy. Sen fick hon också i uppgift att knäcka min onda rygg.


Inspelning

Nu ska vi spela in våran grymt coola musikvideo. Visst blev ni nyfikna nu :D? Får se den när den är klar!

Söndag

Så är det söndag igen. Den dagen som egentligen undrar vad den går ut på. Det känns som att man alltid har tråkigt på söndagar och önskade att man bara kunde hoppa över dagen. Men nej tyvärr så finns den alltid där. Har verkligen ingenting att göra just nu mer än att plugga. Även om jag verkligen måste plugga så känner jag mig inte så värst motiverad. Men det kommer väll senare när jag fattar hur kort tid jag har på mig egentligen. Känns dock som att allt kommer nu i slutet när jag redan är sönderstressad. Undrar om skolorna gör så medvetet eller om det bara är dålig planering av lärarna.

Men nu är det bara att tänka positvit eftersom det inte är långt kvar till studenten! Jag kan knappt få in det i huvudet. Känns som att det aldrig skulle hända mig. Känns som det var igår mina systrar tog studenten och jag undrade hur de kunde bli så stora så snabbt och nu är det min tur. Tycker dock att det är lite konstigt att vi inte har fått våra studentmössor ännu. Vet inte om det bara är våran skola som inte fått dem eller om det gäller alla skolor.





Nu ska jag sätta igång med mitt pluggade så får se om jag kommer vara mer aktiv här idag :)

Lördag

Idag vaknade jag klockan åtta igen. Låg bara och kollade upp i taket tills jag tillslut somnade om igen. Nästa gång jag vaknade var klockan elva. Jag satte mig och kollade på videokameror eftersom Christopher som vanligt låg och sov. Hittade massa som jag ville ha men alla var för dyra. Jag ska antagligen köpa en tillsammans med Christopher men han kommer inte vilja lägga ut så mycket som jag vill. Jag har hittat en för 10 000 som verkar helt underbar och då får man ju betala 5000 var och det tycker jag är helt okej för en så bra kamera. Men känner jag honom rätt så kommer han vilja köpa en liten sketen DV kamera bara för man kan få en för 1000-2000 kr.

Denna vill jag ha!





När jag kom hem så var det fullrulle. Det är så mycket som ska fixas inför Saras kalas så mamma ville att vi skulle fixa allt redan nu. Jag var väll inte lika intresserad av det som hon var men orkade inte kämpa imot så jag hjälpte till så mycket jag orkade. Sedan så åkte vi ner till maxi för att testa om bilen funkade. Den krånglade senast vi använde den så vi har låtit den vila över vintern i hopp om att den skulle funka när all snön försvann. Först så ville den inte fungera riktigt som den skulle när den hade kommit upp i värme men när vi hade kört runt ett tag så fungerade den prima igen!

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Lagade mat som blev för stark och sedan har vi bara legat framför tv:n och haft myskväll.

Gå ut?

Fy jag skulle velat gå ut idag. Det är så tråkigt att sitta hemma jämt. Men är helt snuspank så finns väll inget direkt att göra då. Nån som har lust att gå ut med mig när jag har fått mina pengar? Jag vill bara ut, vart som helst typ!

Men om ni vill träffas vanligt nån dag så går det med :D

Uppsatt eller inte?

Jag satt och tänkte lite nyss. Jag har gått från att hata att ha håret uppsatt till att vilja ha det varje dag på ungefär ett år. Enda sen jag var liten så har mamma försäkt få mig att sätta upp håret eftersom hon tycker att jag bara får håret i hela ansiktet annars. Varje gång vägrade jag eftersom jag inte tyckte att det var behagligt. Men för ett år sedan så kände jag att jag var trött på att jag aldrig lyckades med mina frisyrer så satte upp håret med av lathet. Men nu är det något av det bästa jag vet. Jag har toffs nästan varje dag. Hatar att ha håret utsläppt sålänge jag inte har plattat och hållt på med det ett bra tag. Mitt hår är ju enligt mig det viktigaste i hela mitt utseende. Ser inte håret bra ut så känner jag mig inte fin i helhet hur mycket smink jag än har. Något nytt jag har börjat med är min "rockabilly" lugg som jag kallar den. Jag tröttnade på mina lockar i luggen och började sätta upp luggen för att slippa se dem. Men jag tycker nästan jag passar mer i det är utsläppt :)

Så vad tycker ni? Toffs eller inte? Observera att håret är väldigt slavligt uppsatt på denna bild.

En övertrött Emma + en kamera

Jag fick för mig att ta kort på hur jag såg ut idag. Tyvärr blev det så att jag började ta massa bilder som jag sen satt och skrattade över. De få läsare jag har kommer nog försvinna efter dessa bilder :D Men vafan man måste ju visa sitt riktiga jag :D

Det började allvarligt



Sen ändrades kvallitén asevärt













Ledig

Idag så har jag haft specialschema dag. Vilket betyder att de är en dag då man får ta igen missade prov osv. Eftersom jag inte hade något att ta igen så var jag ledig. Så idag som jag till 11 och var lika trött när jag vaknade som jag är en vanlig skoldag då jag går upp vid senast 7. Men jag kan ju inte tvinga min kropp att vara pigg så det var bara att stå ut. Sedan så började jag sy en gardin som min mamma bett mig sy till Emils rum. Tyvärr hade de inte lyssnat på mig när jag sa att jag inte kunde. Jag gjorde sönder sammanlagt 4 nålar och jag fattar fortfarande inte varför de gick sönder. Det var inte så att jag hade jätte tjocka lager. Men den blev helt okej i slutändan men det är inte det vackraste jag har gjort heller.

Sen så är det min underbara mormors födelsedag idag så vi kom nyss hem ifrån henne. Hade köpt ett usb som vi lagt in ca 300 bilder på till hennes fotoram. Sen fick hon en jätte mysig pläd och en blomma.

Nu sitter jag och slappar framför datan eftersom jag är helt slut i hela kroppen. Helt underbar avslappning när musiken strömmar ut ur högtalarna.

Min nya jacka!

Köpte en jacka idag så tänkte bjuda på en dålig cam bild :D Bättre bilder kommer när jag har fått hem min kamera!

RSS 2.0