Imorgon smäller det

Nu är det då dagen innan min student. Shit säger jag bara! Det gör ont i magen och det känns lite som att det är en dröm. som att jag ska vakna upp imorgon och inse att jag ska till skolan som vanligt. Men nu är det ju inte så och det känns väldigt läskigt. Ingen skola alls mer! Jo utbildningen i Usa men det är inte riktigt samma sak ^^



Även om det nu ska betyda otur att ha på sig studenthatten innan man tar studenten så kände jag mig tvungen att visa upp den! Och jag är ändå en människa som undviker varenda a-brunn och så vidare så jag tycker ni ska vara stolta över mig.

Men nu ska jag återgå till att fixa till det sista hemma! Ha en underbar dag!

Små ögonblick

Det finns små korta ögonblick som verkligen förgyller hela ens dag. Hade ett sådant tillfälle idag. Sov i mammas säng i natt eftersom jag fick låna ut mitt rum. Baloo sover ju alltid på den platsen så han var lite irriterad på mig först men sen så kom han och la sig över hela mig så jag inte kunde röra mig. Men sen när jag vaknade på morgonen och sätter mig upp i sängen så sitter Baloo bara någr centimeter från mig och viftar på svansen som en galning. Bara att se att han var lite bättre idag gjorde hela min dag!

Läxor och choklad

Nu sitter jag med två hyfsat stora arbeten som ska in imorgon. Känns verkligen underbart att jag har sparat upp det så länge. Men jag har verkligen inte fått någon ro till det. Har haft så himla mycket i mitt huvud att jag inte har kunnat ta tiden till det.
Skulle börjat direkt efter skolan idag men fick ett samtal där min mamma berättade att Baloo verkade vara väldigt sjuk igen. De senaste dagarna har han tynat bort bit för bit men idag började han även blöda igen. Vi var helt inställda på avlivning men när vi ringde veterinären så kunde vi inte komma in förän imorgon. Sen när vi pratade med pappa också så bestämdes det att vi ska avvakta tills imorgon så vi får se om han bättrar sig. Man vill ju inte avliva honom när man inte vet om han blir bättre.
Så hela dagen gick åt till det så nu sitter jag här och är snart klar med en uppgift av två. Det känns som detta kommer bli en lång kväll.

Nattbloggning

Nu är jag uppe sent och skriver igen! Fy på mig! Men har legat och kollat på film med mamma och Emil tills för bara en liten stund sedan. Idag blev det Yes man. Även den såg jag för andra gången. Skulle vara roligt med filmer man inte har sett. Finns tusen filmer jag skulle vilja se som går på bio.

Grillningen gick inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Mamma gav mig uppgiften att sköta grillen och jag är inte den mest erfarne. Så allt kött blev inte genomstekt. Men vi kom på att det som fortfarande var rött kunde vi slänga in i ugnen och ha som lunch/middag nästa dag. Efter maten så spelade jag kort med min bror. Kändes inte jätte kul att han som för första gången spelade chicago vann hela spelet. Det är då man önskar att man inte skulle skrytit från första början.

Nej nu ska jag sova! Ska dela rum med Emil i natt eftersom han fick låna ut sitt rum till våra gäster. Så även om jag vill så kan jag inte vara uppe hela natten.

När jag ändå håller på så vill jag visa min nya pyjamas. Den är skit gullig!



Being cute is not a crime!

Sleep tight! <3

Grillning!

Underbart väder och grillning. nu känns det verkligen att sommaren är här. Vet inte hur länge det kommer hålla i men länge får jag verkligen hoppas. Det kan ju i alla fall få hålla sig fint tills min student!

Snart så blir det grillning med familjen! Så får vi finbesök av min morfar och hans sambo. Sen så blir det förhoppningsvis en riktig myskväll med bra filmer även idag.

Såg även cloudy with a chance of meatballs med min bror igår. Hade redan sett den med men Det var första gången för Emil.



Om ni inte har sett den så gör det! Sjukt rolig film!

Nu blir det affären med mamma!

Ibland är det okej att tycka synd om sig själv..

Ibland undrar jag om livet inte tycker om mig. Fick nyss beskedet att hårddisken är trasig. Inte så att jag inte förstod det själv men detta var ändå en som arbetade med datorer som bekräftade det. Han sa dock att man kanske kan rädda det om det är själva elektroniken som är trasig. För då kan man koppla in själva minnet till en annan. Hoppas verkligen att det är så det är. Vill nämligen ha allt som ligger där. Har haft den ett tag men knappt använt den alls så känns lite konstigt att den pajade så snabbt.

Tycker mest synd om Christopher eftersom alla hans saker låg där på med. Han ju inte rädda något av det. Känner mig aningen ego när jag prioriterade mina bilder över hans saker :O Fast jag kunde ju faktiskt inte veta då att den skulle lägga av helt.

Dumma hårddisk ><

Jag är så arg för tillfället att jag vill ta saker och slänga runt mig! Jag ska lämna tillbaka min mac på måndag och nu så väljer min underbara hårddisk att dö. Jag har allt där. Varje film jag gjort och så vidare. Allt det där som är viktigt att ha. Sedan så behöver jag den för att lägga in allt från macen. Annars är 2 år med bilder och så vidare helt bortkastat. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Datorn känner inte av att den är inkopplad. Vad gör man då? Den fungerar och lyser och så men inget kommer upp på skärmen. Behöver en datakunning människa nu :O

Redo för sängen men kan inte sova




Hatar när man är sådär jätte trött men när man lägger sig ner för att sova så fylls huvudet med tankar. Jag kan högst hålla ögonen stängda i någon minut innan jag tröttnar. Det slutar med att man ligger och stirrar i taket och rullar runt som en galning. Det finns gånger då jag börjat gråta för jag är så trött men ändå inte kan sova. 

Är detta något som händer för er ofta? Skulle känna mig mindre konstig då i så fall :D

Just nu har jag sådan extrem lust att sminka upp mig och ta kort. Sådana ideér får jag alltid såhär mitt i natten. Det är ju hur kul som helst men ska kanske inte börja med det vid denna tiden på dygnet. Sedan så blir inte mina bilder så himla bra så skulle behöva en fotograf. Någon som är intresserad av att ta lite egobilder på mig?



Livet skulle varit enklare om man alltid var fin. Tyvärr är det inte så.

Nu ska jag gå till min säng och rulla runt i några timmar! Hoppas det går bättre för er.

Godis!

Nu har vi skaffat godis! Så snart blir det godis och se på Resident evil degeneration. Har redan sett den en gång men älskar alla Resident evil filmerna så det blir bara roligt att se igen. Längtar verkligen Tills fyran kommer ut också! De ska ha premiär i september tror jag. Det som verkar bra med den är att karaktärer från spelet kommer vara med. Varvade ju femte spelet med Christopher för inte så länge sen och skulle vara kul att se hur de tolkar spelet.






Nu ska jag äta! Gud va hungrig jag är! Ändå så har jag redan ätit. Ha en fortsatt bra kväll!

Fredag

Idag ska jag försöka ha en sån där riktigt slapp dag! Det som jag annars måste fixa är att lägga över allt från hårddisken till datorn och sedan formatera om den. Det är mycket jobb och hårddisken verkar vara arg på mig. Hatar när inget funkar och man bara har några dagar på sig. Måste ju få över allt från min mac till hårddisken men för tillfället fungerar den inte på mac. Vi får väll se hur det går med det! Vill ju inte att alla bilder och så ska försvinna.

Nu ska jag till affären med min bror. Det är godis som ska inhandlas och sedan ska vi sätta igång med middagen. Det blev sen middag idag pågrund av att jag inte visste hur många som skulle äta hemma. Inte enklet att laga till något när man inte vet om man ska vara två eller 5 som ska äta.

Får se om jag skriver något mer idag. Har ju varit väldigt dålig på att blogga det senaste. Ha det så bra så länge i vilket fall!

Studenten om en vecka!

Nu är det bara en vecka kvar. Känns helt knäppt faktiskt. Något som har varit självklart i så många år tar slut om bara några dagar. Men kan ju vara glad över att jag vet vad jag ska göra efter skolan. Ska vara ledig tills vecka 25 och sedan börjar jag jobba. Har jobb enda tills jag åker till Usa i höst. Känns väldgt bra eftersom nu har jag råd att göra mer saker när jag väl är där.

Bal i morgon

Detta ständiga tjat om bal och om att hitta den perfekta klänningen. Jag har nästan tröttnat på det själv nu. Fast jag kan ju dock inte leta efter klänning längre eftersom min bal är redan imorgon. Det får bli som det blir helt enkelt! Har ju nämligen inte klart för mig hur jag ska se ut. Önskar dock att jag inte skulle bry mig så mkt om det. Känns lite tråkigt när man själv drar ner på sitt humör genom att inte kunna sluta tänka på det och vara orolig över saker.

Nej nu ska jag bara slappa resten av dagen och allt med balen får jag tänka på imorgon när det är läge för det! Just nu behöver jag bara lite lugn och ro.

Ha en fortsatt bra lördag!

Ny data!

Idag så köpte jag äntligen min första helt egna dator! Kändes helt underbart! för en gångs skull är den bara min och jag väljer helt själv vad jag gör med den. Även om macen jag haft har varit min egen så får man ju inte göra precis vad man vill med den. Det är ju en frihet i sig om man säger så!




Här får ni en bild så ni kan se hur den ser ut också! Den blir dock finare när man fixat alla teman och sådant!
Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp i tid imorgon! Ska som sagt på arbetsmöte! önska mig lycka till!

Tisdag

Nu har det gått nästan en vecka sen senaste gången jag skrev. Har verkligen inte orkat blogga när jag har haft så himlla mycket annat att tänka på.

Sen senast har det hänt så mycket att jag inte orkar skriva ner allt. Men har t.ex fått en arbetsintervju. Är väldigt stolt över mig själv så ska se till att vara mer förberedd denna gången. Vill verkligen ha detta jobbet och det är viktigt för att också ha råd att klara mig i Usa. Jag har även fått helt bekräftat att jag kom in på den skolan jag sökt! Så nu är det bara tre månader kvar och sen åker jag!

Onsdag

Kom nyss till skolan och jag är helt borta! Är jätte trött! Men det är väll bara att bita ihop och stå ut tills jag kommer hem. Ska lägga mig tidigt idag! Eftersom jag redan nu är sugen på att gå och lägga mig så kan ju det vara en bra idé :)

Sa att jag skulle lägga upp en bild på mitt hår igår men glömde helt av det så lägger upp en nu.

Det är absolut inte den finaste bilden som finns på mig men nu var det ju faktiskt håret ni skulle kolla på ^^ Fast färgskillnaderna syns ju knappt på denna bilden. Men förhoppningsvis så blir det som sagt fixat idag!

RSS 2.0