2 veckor kvar

Nu är första terminen snart slut! Endast 2 veckor kvar. Är dock lite rädd för måste lyckas med 3 prov varav ett av dem kommmer vara skit svårt. Sen ska jag få in en till uppgift i ljudet och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Han sa bara gör vad ni vill. Jag har svårt med ljud i vanliga fall och nu ska jag inte ens veta vad jag ska göra. Känns ännu läskigare.

Men får komma på något idag eller så för man måste skicka in ett mail till läraren med vad man ska göra. Helt ärligt så skrämmer den läraren mig med så jag vill inte misslyckas heller.

Men sen efter allt jobbigt så är det i vilket fall lov! Helt underbart! Ingen mer stress på ett tag utan tid för att bara slappa! Kan behövas :)

Föresten för er som inte förstod så var det inte jag som skrev det senaste inlägget :) Det var Christopher som ville vara lite rolig!

Vapen, Brudar, Explosioner!

Denna helgen i HOLLYWOOD! där fanns allt, vi gick på Hollywood BLV och vad såg vi? Jo spiderman! och vem var med spiderman?
JO BATMAN! sen var hulken, micheal jacksson, ironman, catwoman med gänget också där! Alla bara lixxom... chillade med varandra.

MEN DET VAR INTE TILLRÄCKLIGT FÖR HOLLYWOOD!
NEJ!

Mitt på kvällen så small det till, dom hade startat explosionerna, det var en film inspelning med mycket ljus och
sånt där. Dagen efter drog vi till LOS ANGELES GUN CLUB! där hade dom vapen. Jag sköt med en AK47a och Shotgun :D

Shotgunnen var det rejält tryck i, man lixxom flög en bit tillbaka, det var lite som liseberg ni vet?
När dom där stolarna lixxom knuffar bort än när man försöker sitta still.

MEN MEN!
Helgen i Hollywood var inget annat än AWE... wait for it... SOME!

Det blir alltså AWESOME för er som inte förstår.


TILLS NÄSTA GÅNG!
Pussar <3

Fest?

Idag kanske det blir fest för att fira att vi är klara med all inspelning av vår film. Nu är det bara redigeringen kvar! Vet dock inte om jag vågar dricka ännu eftersom både mamma och Tiff sa att jag inte borde göra det efter olyckan. Men eftersom jag inte går på några mediciner eller liknande så kanske jag gör det ändå.

Har haft en vädligt rolig dag i vilket fall! Spelat in sen 10 i morse och har även badat! Eftersom slutscenen involverade en pool så fick vi vara statister.

Det var helt underbart! Varmt och skönt. Efter vi varit i poolen ett bra tag och började frysa så gick vi bara vidare till jacuzzin! Det är livet måste jag säga. Har nog aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv. När jag kom hem så åt jag och sen somnade jag direkt.

Så nu har jag sovit någon timme och är helt utvilad. Kanske låter bra med fest trotts allt!

Dock så har jag massa uppbokat imorgon så kanske inte så smart att bli bakfull heller :)

Nu har jag inte så mer att skriva. Ska bjuda på liter bilder senare eller imorgon!

Vackrare får man leta efter!

Tog bilder på mitt öga nyss och det såg nästan ut som det bara var smink! Blev nästan lite glad. Sprang för att kolla i spegeln och upptäckte att det inte såg ut som smink där inte. Men herregud jag ska inte klaga. Det var i vilket fall tur att jag kör på allt mitt fula på samma gång :D Skulle blivit arg om jag färgade om håret och fixade mig och sen såg ut som fan i ansiktet.

Då skulle ju färgen hinna bli ful innan ansiktet var läkt!

Nu har jag bestämt att ta det här positivt istället. Så när allt är färdig läkt så blir det färgning och kanske till och med en klippning. Ska man vara fin så får man passa på med allt nödvändigt.

Men nu har jag också en anledning att få skita i hur jag ser ut ett litet tag :DIgår så upptäkte Chris också detta på migDet är tydligen nått blodkärl eller nått som har pajat i ögat. Väldigt läskigt att kolla på måste jag påpeka. Känns som det ska sprida sig och göra hela ögat rött.

Nu ska jag kolla när min kära pojkvän spelar Assassin's creed brotherhood.
Extremt underhållande.

Ciao ciao!

Allt återgår till det vanliga

Nu har det gått ett par dagar sen allt hände och allt borjar bli som vanligt igen. Den värsta smärtan är över och det som är kvar är mest psykiskt. Har inte vågat åka bil än till exempel. Men det kommer väll det med allt eftersom. Det kommer nog ta ett tag till jag är helt återställd.

Har försökt att bara släppa det med men tror inte det fungerar på det sattet heller. Blir ändå påmind om det varje gång jag går utanför dörren. Får allas blickar riktade mot mig. Visste inte att en blåtira kunde vara så intressant.

Men men jag gör framsteg i vilket fall.

Just nu sitter jag i skolan och håller på med mitt slutprojekt i redigeringskursen. Börjar få lite halv panik eftersom jag precis har börjat och det ska vara inlämnat på måndag. Men har helt enkelt inte haft någon tid över eftersom det har varit sak på sak.

Men ska försöka skrapa ihop något nu och hoppas att det duger.

Svullnaden minskar

Nu har nästan all svullnad runt ögat lagt sig. Men ju mer den försvinner detso mer färg får det. I morse var det helt lila och när jag senast kollade så var det blodrött. Det känns i vilket fall som att det kommer försvinna ganska snabbt och det är väldigt positivt. Något som därimot oroar mig väldigt mycket är att jag börjar känna mer smärta i nacken och ryggen. Hoppas verkligen inte att jag har dratt på mig en whipplashskada. Skulle inte vara det roligaste. Så ska gå till skolsköterskan till morgonen och kolla om de kan hitta något. Förhoppningsvis så är det bara en sträckning eller spänning.

Tänkte att jag kunde visa utveckligen på mitt öga. Vet inte om det är så intressant för er att se men kan vara kul för mig att kolla på lite senare :)

Denna bilden togs medans jag fortfarande var på sjukhuset. Ca 1-2 timmar efter olyckan.Denna bilden togs i morse.och denna bilen togs för några minuter sedanVisar en när jag blundar med så man kan se färgen på ögonlocket med

Just my luck...

Igår så lyckades jag hamna i en bilolycka. Det komiska med det var att det var ca 100 meter innan vi var framme. Precis när vi gjorde sista svängen för att köra den reserande vägen så körde en bil rakt in i oss. Tack och lov blev ingen mer än jag skadad. Mina skador är inte heller så allvarliga. Har en blåtira, sträckt nacke och smärta i armen. Men jag klagar verkligen inte! Är glad över att det var såpass lite!

Bjuder på en "fin" bild på min blåtira. Syns inte lika mycket på bilden men jag är ju verkligen inte vacker för tillfället xD

Boring......

Just nu sa sitter jag och vantar pa Chris som sitter och spelar in med sin grupp. Har verkligen jatte trakigt eftersom jag inte har nagot att gora. Jag ar som ett litet barn som maste ha nagot att gora hela tiden for att ha kul. Det blev dock lite roligare nu eftersom de borjade med sjala inspelningen.

En tjej som ska gora rosten for en mamma later som hon ar tagen dirket fran en porrfilm. Det ar hur svart som helst att halla sig fran skratt.

Kommer nog skratta annu mer nu for nu ska Christopher gora sina rost. Han kanske ar jatte duktig men som det kanns nu sa kommer jag do lite halvt av skratt.

Nu kan jag inte skriva mer for det later jatte hogt nar man trycker pa tangenterna.

Lugn helg

Detta är första gången på evigheter som jag bara har tagit det lugnt hela helgen. Vi skulle spelat in varje dag men blev inte av eftersom skådespelaren inte var tillgänglig. Så hela helgen har jag bara lagat och slappat och sovit en hel del med!

För att helt byta ämne så ville jag informera om att min hårfärg håller på att åka ur. Blev lite besviken eftersom det inte var så längesedan jag färgade det. Dock så har jag snart en centimeters utväxt så kanske var ett tagsen ändå :D

Men jag var trött på det så jag inköpte detta igår :DSåhär fint är mitt hår nuoch såhär såg det ut från börjanSå hoppas på att få i färgen ikväll så att det inte känns som jag har röttvitt hår längre. Gillar verkligen inte hur det ser ut just nu. Sen köpte jag sån där osis dust it grej xD Har ingen aning om vad man kallar det. Har inte riktigt testat det än men imorgon så ska jag se om det är så bra som alla säger :D

Neh nu börjar klockan bli ganska mycket så om håret ska bli färgat idag så får jag sätta igång nu!

Paranormal Activity 2 med mer..

Gårdagen började med sovmorgon! Vilket var underbart! Tror jag har tagit tillbaka all förlorad sömn vid det här laget för jag har sovit ganska mycket de senaste dagarna.

Men iaf jag gick till skolan vid klockan ett för att höra läraren klaga på att våran grupp låg sist av alla i vårat projekt. Allt detta är regissörens fel men det vill han inte fatta. Han satta inte ut uppgifter för oss att göra så vi fick inte klart allt det man behövde i tid. Skällde på oss för att vi inte läste hans tankar. Sket i de papprerna som var tvunga att vara inlämnade innan vi ens fick börja filma.

Sen så lånar han utrustning för ett ex antal tusen och blir sen arg för att vi inte vill lägga ut pengar också. Han hade skällt ut en tjej och ställt in en inspelningsdag för att hon inte ville betala 3000 dollar för utrustningen. Det är 21000 svenska kronor. Vilken stundent har de pengarna att lägga ut? Han var på denna tjejen igen sen för att hon inte vill betala bensinen som han tog slut på genom att köra fram och tillbaka i tre dagar med hennes bil.

Men i alla fall nästan alla i hela gruppen hatade honom. Men så igår så avsa han sig platsen som regissör för att han trodde att vi inte skulle klara oss utan honom och då skulle vi vara tvunga att lyssna. Men nejdå! Vi bara fyllde in hans plats och strukterade upp hela arbetet. Gud va skönt det känns att han inte kan stå och tvinga mig att göra saker åt honom mer!

Nu kommer detta inlägget bli jätte långt :D

När jag kom hem efter att ha varit i en studio hela dagen och spelat in till vår ljudlektion så överaskade Christopher mig med biljetter till Paranormal Activity 2. Blev så fruktansvärt glad!
Har längtat sen jag såg att det skulle komma ut en tvåa. Ettan var nog en av mina absoluta favorit skräckfilmer.
Denna toppade ettan måste jag säga!Jag säger bara gillar ni skräckfilmer så måste ni se denna!

Fest och inspelning

Nu är jag tillbaka igen efter att Alex klagade på att jag skrev för sällan. Men hallå jag har saker för mig :D Typ som att sitta på mitt rum och kolla på teen mom! Såg klart säsong 2 nu och sitter och hoppas att säsong 3 kommer snart.
Neh men jag gör annat med. Har till exempel haft fullt upp i skolan med olika saker.

I fredags så blev det fest i vilket fall! Denna gången hade vi köpt en stor öl tunna och vi var fast beslutna på att göra
slut på den. Det gjorde vi dock men man blev väldigt full, vissa mer än andra. Det var massa nya människor. Amerikaner till och med! Vi har nästan inga Amerikansa vänner så blev skönt att inte bara umgås med svenskar
och folk från europa.

Riktigt härligt folk måste jag säga! En tjej älskade mig tydligen för att hon hade haft en råtta som hette Emma så därför betydde mitt namn mycket för henne. Lärde mig även att säga fuck you på teckenspråk!
Det var en mycket lyckad fest och hoppas jag håller kontakten med allt roligt folk.

På lördagen så fick jag gå upp halv 6 på morgonen för att åka och spela in. Var fortfarande påverkad när jag åkte och hade bara sovit 2 timmar. Mamma känner sig nog stolt över mig när hon läser detta!

Kommer verkligen inte överens med regissören så tycker inte om att gå upp tidigt varje helg för att filma och bara sitta och åka fram och tillbaka i en bil eftersom han vill ta om 40 tusen gånger bara för nån satt en centimeter fel.

Även idag så gick jag upp för att spela in. Regissören började bråka med folk för att vi inte ville vara kvar och spela in tills klockan 5 på eftermiddagen. Tror inte han har förstått att folk har sina egna liv att tänka på med.

Neh nu ska jag sluta klaga och gå och städa! Vår städdag idag och är inte sugen på det. Men det måste ju göras så hejdå för tillfället!
RSS 2.0