Halloween

Det här med att blogga kanske inte är min grej. Jag glömmer av att jag har den hela tiden. Fast sen när man kommer in och ser kommentarerna man har fått så blir man alltid lika glad.
Så jag kommer nog att fortsätta :)

Just nu så håller Halloween på för fulla muggar! Folk har klätt ut sig sen i onsdags här. Skulle i för sig säga att de flesta klädde av sig istället. Helt ärligt så har jag sett tjejer som går på gatorna i bara underkläder. Det är något jag aldrig skulle kunna göra själv så det är väll därför jag bryr mig. Det går ju imot min ideal. Men så länge de känner sig bekväma i det så ska jag inte klaga. Alla har ju sin rätt till att klä ut sig till vad de vill.

I Torsdgars så hade vi en liten Halloween fest i Ortega huset. Jag hade jätte roligt och nästan alla var utklädda.
Vi har fixat iordning huset så fint med så det var riktigt mysig stämning.


Ny hårfärg

Lovade ju bilder så ska hålla det för en gångs skull! Blir bara cambilder för tillfället dock eftersom jag inte orkar lägga över från kameran när jag bara har ett fåtal bilder på minneskortet.
Så vad tycker ni?

Skola

Nu sitter man i skolan igen då. Är hur trott som helst och vaknade ca tio minuter innan vi skulle gå. Hann inte ens borsta tänderna eftersom mitt hår stod ut at alla håll så enda alternativet var att platta det. Får sitta med stängd mun tills jag kommer hem för just nu stinker jag.

För alla som inte visste sa har jag färgat håret med! Ska försöka lägga ut en bild på det direkt nar jag kommer hem sen. Den skulle bli lite burn röd men istället så tycker jag den är lila röd.

Feelings

Jag älskar hur personer kan dra ner ditt humör och få dig att känna dig så himla oönskad. Lovely..

Lördag

Gårdagen var minst sagt speciell! Vi köpte en öl kagge så såklart skulle vi ha fest. Det roliga var att det var bara folk från huset som kom och ändå blev det nog den galnaste festen vi någonsin haft. Jag var den enda som var nykter men alla andra var så borta att det inte var sant. En av killarna blev jätte full och är ganska blyg i vanliga fall men denna gången så var jag tydligen hans bästa tjejkompis. Fast det bästa var att han sa till en tjej: Not to be rude but you have like the best boobs ever!

Skit internet!

Måste nog ha något av de värsta interneten som finns! Okej detta är bättre än det vi hade hemma men det glappar. Kontakten sitter inte i som den ska så från ingenstans så blir man utloggad från alla sidor och allt man håller på med försvinner. Det är sådana tillfällen man får lust att slå på dator. Brukar bli att jag sitter och svär som bara den istället.

Fast vi har försökt sätta tejp på nu så att det ska hålla sig ett tag i vilket fall!

Idag har det verkligen inte hänt mkt. Har varit i skolan och direkt när jag kom hem så somnade jag. Sen har vi haft lite filmkväll med! Skulle se the hangover och så satt vi och bläddrade runt på tv:n och då lyckades den gå precis då!
Det var precis som att jag hade velat se The lovely bones sen den kom ut och så såg vi den streamad. Dagen efter så kom den på tv och har gått varje dag sen dess.

Vet inte om jag har något direkt mer att säga ^^

Skola

Sitter i skolan och vantar pa Chris. Han ska sitta och redigera sin film till ljudet och jag orkar inte ga hem sjalv sa jag vantar har. De jobbiga ar att jag inte har en aning om hur det gar med min film. Jag har inget ansvar for redigeringen och borjar fa panik nar jag inte har nagon kontroll over laget. Maste kanske forsoka att inte vara ett kontrollfreak for e gangs skull och lita pa att de gor klart det utan min hjalp.

Det andra jag stressar over ar att jag har midterm i ljudet idag och kan inte det jag ska. Har varit allt for stressad for att kunna plugga och de gangerna jag val har last sa har allt forsvunnit efter nagra minuter. Sa galler att ga hem och plugga som bara den. Nu kan jag inte komma ed mer ursakter eftersom det galler mitt betyg.

Pa min andra midterm fick jag A! 2 fragor hade jag svarat fel pa och det var bara slarvfel. Sen pa det skrivftliga vi hade fick jag 7 av tio pa eftersom det blev lite virrigt. Men jag ar absolut nojd eftersom man maste alla sig pa G och jag anda ligger pa hogre an den nivan. Jag struntar i om det ar VG:n eller MVG:n for det visar iaf att jag har kampat.

Nu ska jag aterga till att sitta pa facebook och sega :) Hoppas de blir klara snart sa jag kan fa ga hem!

Skiftande väder

Måste säga att vädret här är bra lustigt. Första två månaderna jag var här så såg man knappt skymten av ett enda moln och nu regnar det hela tiden. Men det konstiga med denna dagen är att det har gått från solsken till regn på bara en kort stund. Fattar inte hur det kan klarna upp och sen gå tillbaka till grått och hemskt så snabbt och flera gånger om. Börjar bli trött på regnet nu. Det är mysig när man sitter inne och när det är ljummet sommarregn men detta är ösregn och det är iskallt.

Men förtillfället är vädret fint och jag hoppas att det håller sig så :)

Bilder

Nu sitter jag här och undrar varför jag ens sa något om att vädret började bli bättre. Det har öst ner här ett bra tag och det har blixtrat och åskat i evigheter. När vi satt i otrega huset så blev det till och med strömavbrott i nån minut. Alla blev skiträdda och skrek till. Precis när de hade fått tänt ljusen så kom elen tillbaka.
Men tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder eftersom det var ett tagsedan. Alla är tagna i september och oktober men vet inte om det blir i ordning.

Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder så får vara bra för denna gången :)

Så börjar veckan om på nytt igen..

Får ursäkta för mitt förra inlägg. Lyckades dricka lite för mycket och fick för mig att det var smart att blogga mitt i allt. Fast skit roligt att läsa det nu efteråt och se hur dum man egentligen låter när man har druckit.

Så nu är det måndag igen. Är helt slut som vanligt och allt jag gör är att ligga på mitt rum med datorn. Jag känner mig instängd men orkar ändå inte gå upp och göra något. Måste verkligen försöka komma igång med pluggandet också. Min motivation ligger på noll just nu.

Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det. Det är jag som valde att åka hit och nu får jag stå ut med jobbiga kurser.

Det tråkiga vädret börjar äntligen försvinna! Så hoppas på att morgondagen blir varm och skön. Det har inte varit varmt på senaste veckan och vi har haft regn flera gånger. Det känns som det var första gången jag klev ur mina mjukisbyxor på flera dagar.

Även om jag verkligen inte var sommarklädd så kändes det skönt att inte se ut som drös för en gångs skull.Även om mysbyxorna försvinner så kommer jag nog aldrig skippa myströjan iaf :D

Usa

Live is wonderfill right now :D I'm like really happy. I'm pretty drunk so i shoulden't write right now. I love the people here. I hope I Will keep in contact with them when I get home. Cause almoet all the people I talk with is Swedish. I met like the best persons ever! I love them!

Full rulle

Igår var minst sagt en fullspeckad dag. Den började med ett prov som jag gått och varit rädd över att jag inte skulle klara. När jag väl gjorde det så kändes det hur bra som helst. Det var ca 5 frågor där jag inte kände mig helt säker på men resten tror jag att jag klarade utan problem. Den läraren är så himla rolig också. Det var inget vanligt prov med tråkiga och invecklade frågor utan typ i denna stilen: Om dina vänner sitter och dricker öl och bråkar om vad som är bäst kvalité på, film eller video så svarar du. A) dude shut up I'm whaching Jersey Shore B) Duh film is better C) Duh video is better.

Orkade inte översätta svaren för det skulle ta bort charmen xD Kom inte ihåg frågan helt så därför skrev jag den på svenska :D

Efter provet så var det möte med våran film grupp. Hatar att jag har kommit i den gruppen. Ingenting händer och regissören tror att han kan bestämma allt och säger till oss att han skiter i om vi får dåliga betyg för hans film är viktigare. Han hamnade bara som regissör för att skrev manuset som blev utvalt. Han tror även att han bestämmer över producenten som är hans "chef". Men men.. kan inte direkt byta grupp.

Efter det så var det iväg och göra uppgiften för nästa ljudlektion. Vi skulle spela in en scen av en film och göra ett exempel med bra ljud och ett med dåligt ljud.

Det tog skit lång tid och var hur veligt som helst för ingen riktigt visste vad de hade för roll i produktionen. Jag var kamera opperatör och producent så var jag som egentligen bestämde allt men jag visste ju inte heller helt vad jag skulle göra. Första gången jag ens har fått en så stor roll.

Till slut blev vi klara iaf och jag är nöjd. Väntar spänt på att få se det färdiga materialet.

När jag kom hem så sa Chris att vi skulle gå direkt så hann knappt lägga in min väska innan jag vände och gick ut ur dörren igen. Då skulle jag nämligen hjälpa till med deras ljudläxa genom att vara skådespelare.

Efter allt detta var jag helt slut. Så vi bestämde oss för att ha filmkväll och bjuda över lite folk. Var jätte trevligt och vi såg på The lovely bones. Skit fin film men hade väntat mig lite mer av den.

Nu kommer ni antagligen inte ens orka läsa hela texten xD Får skriva mindre och oftare och använda mer bilder :D

Lättnad!

Trodde ju att jag hade midterm tills idag och hade verkligen ingen aning om vad jag skulle plugga på. Så fick panik och blev helt fylld med ångest för att jag trodde att jag skulle få så dåligt betyg. Idag när jag kom till lektion så fick jag dock veta att det var för nästa vecka ist. Blev skit lättad och allt kändes genast mycket bättre. Fast har ju fortfarande en imorgon så måste fortfarande plugga på det!

Ska försöka bli klar så snabbt som möjligt och sen se på en film! Får se om jag hinner det men det är ju värt ett försök iaf!

Livet i Santa Barbara

Klockan är halv sju på kvällen här och jag vaknade nyss. Låter dumt men gud så skönt det var att sova en liten stund. Inatt var första natten på ungefär en vecka som jag har sovit bra. Men det som var dumt var att just den dagen behövde jag gå upp så tidigt. Så var utvilad men fortfarande trött när jag vaknade. Så när klockan började närma sig fyra så kändes det som mina gick i kors. Detta kan dock bero på att jag nyss hade ätit och halvlåg i sängen med datorn. Har en tendens att bli trött efter jag har ätit.

Här rullar livet på precis som vanligt. Det är inget speciellt med det hela längre. Läste nyss i en tjejs blogg där hon skrev att hon inte längre tänker på att hon bor på andra sidan jorden och exakt så är det för mig just nu.
Jag tänker inget vidare på att jag inte är hemma. För just nu är detta hemma för mig.


Mitt lilla men älskvärda hus! <3Något som därimot jag går och tänker på hela tiden är pengar. Vi har inte håll budgetten och har betydligt mycket mindre pengar än vad som var planerat. Men nu får vi helt enkelt försöka hålla oss med det vi har och inte slösa något. Jag brukar vara riktigt bra med pengar och gillar att spara men bor ju med en slösnisse. Men även han börjar förstå att vi inte kan köpa allt vi vill ha.

Nu låter det som jag skyller på honom men det gör jag verkligen inte. Jag har låtit mig drömma iväg genom att tro att jag har mer pengar än vi har. Alla engångs grejer har kännts så obetydliga men de lägger på sig efter ett tag.
Men men nu finns det inget vi kan göra åt det förflutna. Bara se till att spara från och med nu.

Nu ska jag sätta mig och plugga inför midterm. Har antagligen i ljud imorgon. Läraren har inte sagt något men är nästan helt säker på det. Sen så har jag i cinematography på torsdag.

Måste bara säga en sista sak med! Jag ligger runt vg-mvg i allt! Kanske inte i ljudet dock men tror det är ett g där :)

Galen helg

Den här helgen har varit allt annat än lugn. Även om det har varit mycket roliga stunder så tror jag att nästa helg kommer behöva vara en vilohelg. Behöver ta igen på sömn och så vidare.

Jag började helgen tidigt denna veckan. Började med att gå ut i onsdags som jag tror jag skrev i förra inlägget. I torsdags så var det fest som vanligt. På fredagen så blev det fest igen men denna gången mycket större. Det var jätte mycket människor jag aldrig sett förr. Fick även mördarblickar och spydiga kommentarer för jag bad lite folk att inte röka i garaget. Det är där vi brukar vara varje gång det är fest. Det finns tre soffor och pingis bord så det är ganska skönt ställe att bara hänga på.

Söndagen blev även den en fest dag. Men det var mer chill och vi satt och spelade lite spel. Skulle visa upp mina poker skills men just då så hade Tiffany nybörjar tur så det gick inte så bra som planerat.

Dock så lyckades jag ramla och skrapa upp halva mig på hemvägen! Men den historian tar vi en annan gång för nu måste jag iväg!

RSS 2.0