19 i Sverige

Skulle jag varit hemma i Sverige nu så skulle jag bli väckt av min familj inom nån timme och blivit grattad. Här är dock klockan 8 på kvällen så än är jag inte 19 enligt amerikansk tid. Men eftersom jag är född i Sverige så räknar jag mig som 19åring redan nu faktiskt :D

Känns jätte konstigt. Att jag kommer vakna upp i min och Christophers säng och inte hemma. Att inte höra mammas nästan viskande röst säga "god morgon, grattis på födelsedagen". Det har alltid varit det bästa med att fylla år. Först mammas röst och sen tusen blixtar i mina nyvakna ögon. Jag är nog värre med att ta kort dock när jag drar med mig min systemkamera och vill fota när de fyller år. Min blixt är inte riktigt sammarbetsvillig nämligen. Kallar den för discoblixten :D

idag har det varit en lugn och skön dag. Började inte skolan föräns vid 1 och hade bara en lektion. Efter det så var vi hemma ett litet tag innan vi drog vidare till state street med Malin, Johanna och Max. Vi gick in och kollade i olika affärer med kostymer. De hade en jätte stor affär som endast var för halloween. Det var helt sjukt. De hade till och med godis i sådana blodpåsar. Funderar på att gå dit och köpa det inna halloween eftersom jag skulle vara vampyr. Nästan hela min kostym är klar nu. Ska ha min korta svarta klänning jag köpte när jag precis hade kommit hit. Sen köpte jag fangs till det. De första jag köpte var helt mongo så fick köpa nya. Till det så köpte jag ett par handskar och ett ganska stor halsband. Jätte fint enligt mig och passade in på stilen.

Ska bara köpa något att ha i håret och en ring tror jag! Kommer nog bli skit bra! Har köpt lösögonfransar och fejkblod också för att göra det ännu mer dramatiskt :D

Nu ska jag gå och ta lite jucie och sen se på idol :) Kommer nog skriva något imorgon :)

Onsdag

Blev på lite bättre humör igen. Livet känns inte lika hemskt längre. Visst är jag riktigt besviken på mig själv för att jag inte kämpade mer mer läxorna. Men det är väll bara i början när man inte riktigt har vant sig vid språket helt. att samtidigt ha hemlängtan gör det nog inte bättre.

Det är just det att jag fyller år på fredag som har gjort att jag längtar hem. Första gången någonsin jag firar utan min familj. Det känns helt fel just nu men antar att det bara är för att jag är lite rädd.

Något som hjälpte med att få upp humöret var att Christopher hade fått sin halloween kostym. Blev skit sugen på att fixa klart alla mina saker. Linserna jag beställde verkar inte komma nu men tänderna är iaf på väg! Så nu är det bara något halsband och något att ha i håret kvar. Möjligen lite fejkblod med!




Jag ville såklart testa lite med!







Nej det får vara allt för nu!

Life sucks..

Jag vet inte vad jag ska ta mig till langre. Just nu kanns allt hopplost! Gar inte direkt bra i min ljudlektion. Fick inte in en uppgift och fick tillbaka en annan med ett hemskt betyg. Jag kanner mig inte direkt fokuserad just nu. Jag ar vall inne i en svacka. Far vall hoppas det i vilket fall for snart orkar jag inte detta mer. For tillfallet vill jag namligen bara satta mig pa forsta basta plan hem.

Just nu hatar jag allt..

Mus vs. Spindel

Inatt när vi skulle sova så hörde vi något som kröp omkring på golvet. Jag fick extrem panik och tände lampan och vågade knappt kolla på golvet. Jag visste ju att vi har möss i huset så det skulle inte förvånat mig om det var den som hade låtit. Men när jag kollade så såg jag inget där. Men ändå var jag helt säker att jag hade hört hur det prasslade i påsarna som stod på golvet.

Under denna jobbiga stund så ska min pojkvän försöka "trösta" mig och säger: Oroa dig inte, det behöver inte ha varit musen. Det kan ju ha varit en stor spindel som har ramlat ner från taket med.

Det gjorde det ju inte direkt bättre. Istället för att tänka på en mus så tänkte jag på en stor äcklig spindel med håriga ben. Jag fick nästan ont i hjärtat för att jag låg och spände mig så. Jag låg vaken i minst en timme skulle jag tro tills jag somnade av utmattning.

Fy.. det är en natt jag helst inte upplever igen..

Citron blandat med gas

Idag så vaknade jag av att vi hade ett städteam här. Vi hade blivit förvarnade av att de skulle komma så det var in te direkt så att jag blev förvånad. Jag låg kvar i sängen tills de hade gått ändå. När jag öppnar dörren som vetter ut mot resten av huset så möttes jag av en underbar doft som inom några sekunder hade fyllt hela mitt rum. Gick ut och kollade omkring mig och det såg nästan ut som ett annat hus. Jag brukar tycka att vi håller det rent men det var något speciellt denna gången. Det kanske beror på att de drog upp persienerna och det faktiskt var ljust.

Efter jag hade kollat igenom huset så satte jag mig på sängen men lät dörren stå öppen för att kunna känna lukten. Efter ett tag så kände jug hur lukten blev fränare och fränare. Jag började undra vad för slags kemikalier de hade behövt använda för att få rent huset. Det tog inte lång tid innan vi försod att det var spisen som stod och sprutade ut gas. De måste ha kommit åt den när de städade. Den var nämligen inte helt på. utan bara ett mellanläge som man har på i någon sekund innan man får igång lågan.

Är glad att vi la märke till det såpass snabbt. Jag vet ju tyvärr hur det går när man inte märker det...

Bild update

Jag vet inte om jag direkt har lagt upp några bilder på hur det ser ut här. La upp bilder på facebook men det är ju inte alla som kollar där. Så lägger upp några här med.




















Avslutar med en bild på när vi skulle grilla!

Vill klippa mig!

Visst älskar vi datorer! Hade skrivit ett inlägg och så hänger sig skiten ^^ Är väll bara att börja om! inte för att det kommer bli likadant.

Idag har jag ett sådant extremt sug på att klippa mig. Eller att bara göra något drastiskt med mitt hår. Det skulle kunna vara allt från att färga det svart till att klippa av det. Fast mitt hår har precis börjat växa ut och det har jag ju velat så länge med. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det längre. Å ena sidan så älskar jag lång naturligt hår och å andra sidan så finns det inget snyggare än kort spretigt "alternativt" hår.

Här har vi en bild ifrån maj. Just då var jag helt förälskad i mitt hår. Det kändes så nytt och fräscht och det hade en frisyr. Men dock så orkade jag aldrig fixa det så blev att jag bara satte upp det i en toffs ändå. För lät jag det ligga helt vanligt så såg det ut som att jag hade hockeyfrilla.



Denna bilden är tagen för några minuter sen. Jag gillar att håret äntligen är så långt att jag nästan kan få upp hela håret i en toffs och att det faktiskt går att locka till exempel. Även om jag skulle haft lite längre för att det skulle vara som finast.



Såhär underbart har mitt hår varit en gång i tiden med!










Nej nu får det räcka! Vissa av de där bilderna är jag inte direkt stolt över nämligen! God natt på er nu!

Fredag kväll

För en gångs skull har jag haft en lugn fredag! Inte folk som har sprungit in och ut hela tiden och tjatat om fester osv. Dagen har gått ut på att ligga och lata sig i sängen. Senare så gick jag och Chris till stan och skaffade en sån där adapter för hörlurar eller vad det heter. Man sätter in vanliga hörlurar i en större plugg för att kunna använda i skolan. Kändes himla onödigt eftersom jag har en exakt likadan hemma. Men inte visste jag att jag skulle behöva en sådan när jag packade.

Han fick också köpt sig ett spel som han har suttit och spelat non-stop sen han kom hem. Roligt att kolla en stund men sen gör det nästan ont i ögonen. Fattar inte hur han orkar sitta så länge.

Så jag har bara tagit det lugnt och kollat på serier. Arbetat mig igenom andra säsongen av veronica mars och är redan en bit in på tredje. Tror att det är sista säsongen med men är inte säker. Får kolla upp det!

Just nu sitter jag med inpackning i håret och kollar om någon skulle ha råka uppdatera något på någon hemsida. Verkar tyvärr inte som det så får väll återgå till serierna ^^



Det är nästan så att jag gillar håret så xD

Fredag

Känner mig som ett vrak just nu. Kom inte i säng förän mitt i natten som vanligt. Först gå runt och "festa" när människor knappt pratade med mig. Kanske för att jag var nykter och det var inte dom. Men blev trött på det så gick in och satte mig i huset. Då var det tydligen fest i vårat lilla hus med. Hela köket var fullproppat med massa folk jag inte hade en aning om vilka de var.

Men Chris bad dem att förflytta sig till garaget så vi kunde se på film. Kändes nästan bättre det för jag börjar tycka att det blir lite för mycket. Det är alltid fullt ös och jag kan aldrig en fredagkväll gå ut i vardagsrummet och bara sätta mig och se på tv. Det är alltid något.

Nu ska jag försöka ta det lugnt och kolla på något avsnitt av veronica mars. Snart klar med andra säsongen.

...


Happiness is just an illusion.

Söndag

Just nu är livet allmänt segt. Som vanligt så säger folk att det ska bli fest och får mig att fixa mig och sen är det inte alls något. Det är några som sitter och bara tjatar om att ringa dit fler. Känns så himla onödigt att göra sig "fin" för att bara stå och glo.

Idag så fungerade min locktång bättre iaf!





Inte bästa men det blir bättre i vilket fall!

Jag mår inte riktigt bra

Under gårdagen så lyckades jag bli sjuk. Vet inte om man kan kalla det att vara sjuk men mår inte helt okej i vilket fall. Halsen värker så fruktansvärt och ibland får jag ingen luft. Så de blir att man panikhostar och då gör det ännu ondare i halsen. Bara för det verkligen inte ska försvinna så har ingen halstabletter.

Antar att det är för att jag har kört slut på kroppen i helgen. Känns inte som att jag har vilat en enda gång. Har somnat några gånger av utmattning men på kvällarna så la jag mig inte förän typ mitt i natten.

Så jag får väll skylla mig själv!

Söndag

det blev bio till slut igår. Vi såg The Last Exorsism. Blev faktiskt riktigt besviken för den såg väääldigt mycket bättre ut i trailern. Kan säga att jag gillade grunden i filmen men de hade inte riktigt lyckats med utförandet. Slutet var verkligen inte bra heller!

Skulle egentligen sett Resident Evil - Afterlife men den verkade vara utsåld. Förstod mig verkligen inte på sidan vi kollade på. Så den blir det till att se en annan dag!

Innan bion så köpte jag en locktång. Har varit sugen på att skaffa lockigt hår hur länge som helst. Men har inte vågat permanenta eftersom jag kanske inte skulle passa i det alls. Men blev väldigt besivken. Håret blev verkligen inte som jag ville och till slut fick jag sätta upp det för att dölja det värsta.

Det känns inte alls kul att lägga pengar på något som sen inte alls fungerar så bra. Jag tror det är mitt hår den inte vill samarbeta med dock. Skulle jag be någon annan testa på sig själv så skulle den säkert fungera jätte bra.

När vi kom hem så ville folk helt plötsligt att vi skulle festa. Var inte helt sugen på det först eftersom det skulle betyda att vi hade festat i tre dagar. Men hängde på ändå. Allt var roligt till en början men sen flippade några saker ur.

Lördag

Igår så hade dagen en allmänt seg start. Först till skolna för att få veta att jag inte hinner fixa mitt ljud. Sen hem för att vänta på att få gå tillbaka till skolan för att hämta ut en kamera. Sen lyckades jag somna och sov nog ganska länge för när jag vaknade så blev det halvpanik med allt vi skulle hinna innan folk kom.

Vi skulle nämligen ha en fest. Så det var bara att sätta igång med att städa hela huset. Fast det var mest saker som låg huller om buller så det var bara att plocka undan det fort.

Det blev enligt mig en riktigt lyckad kväll. Det var så himla trevligt folk!

Idag blir det nog bio. Vet inte helt säkert hur det blir eftersom det är massa strul fram och tillbaka! Fattar inte riktigt deras sida heller. Men men vi får väll se hur det blir :D

Torsdag

Det där med att blogga på engelska gick inte så bra xD Jag tänker för mycket när jag skriver så det går så otroligt långsamt. Inte så smart att försöka hinna med ett inlägg innan lektionen börjar med andra ord :) Men funderar på att göra en helt ny blogg där jag ska skriva endast på engelska. Då kanske jag äntligen lär mig att prata och skriva utan att det ska vara jobbigt.

Det är lite lustigt att jag valde att flytta till Usa när jag fortfarande har problem med att svara. Men jag gjorde ju språktestet så det är ju inte jag som sa att jag var bra nog ^^
Har dock hört folk som är extremt mycket sämre än mig. Jag har bara problem med att jag hela tiden letar efter rätt ordval och fraser. Jag är rädd för att göra fel så därför gör jag inget alls istället.

Idag har det varit en ganska seg och tråkig dag. Först och främst så gick jag verkligen inte och la mig i tid. Kan bero på att jag slutar 10 men får för mig att jag kan sitta vid dator efter lektionen. Det resulterade i att jag inte sov bra och knappt kom upp på morgonen. Blev också retad av min käre pojkvän för att jag sätter mig upp i sängen på morgonen och bara glor rakt ut i luften. Att jag har gjort så varje gång när jag är trött de senaste 3 åren hade han inte lagt märke till.

När vi kom till skolan så fick vi veta att vi inte behövde vara där. Så det var bara att vandra hem igen. på andra lektionen så skulle vi pitcha våra filmidéer och det gick åt helvete. Jag har extrem scenskräck och att jag behövde prata på engelska gjorde det inte bättre.

Nu ska vi kolla om det är någon fest hos grannarna så kanske skriver lite senare. Möjligt att jag lägger upp lite bilder med. Än så länge har jag bara lagt upp på facebook.

See ya! <3
RSS 2.0