Varför ska allt vara så komplicerat

Jag har en sån där period när varannan dag känns det som att jag är lyckligast i världen och att jag har allt jag kan önska mig. De resterande dagarna känner jag rena motsattsen. De känns som livet inte sammarbetar alls. Jag skulle vilja hitta någon blans mellan det. Det behöver inte alltid vara på topp. Men som sagt någonstans mittimellan kan det få vara.
Man är alltid rädd att när saker är som bäst så ska det alltid rasa samman. Det gör att man klänger sig fast vid varje litet tillfälle och försöker göra det bästa av det. Det kanske är det som gör att det inte funkar. Istället för att bara vara glad så kväver man det.
Neh från och med nu ska jag bara leva. Ska aldrig förvänta mig att saker ska gå på ett visst sätt. Det gör det bara värre än vad det redan är. Nu vill jag bara att allt ska vara lätt. Kan behöva slippa alla beskymmer för ett litet tag.

Arbetsförmedlingen

Så då tog man sig till arbetsförmedlingen trotts allt! Det var inte alls så hemskt som jag hade tänkt mig. Jag tror att jag tycker det är läskigt för att det är såpass nytt. Det är ungefär som första gången jag fick hem en räkning. Jag blev helt till mig och kände att jag inte hade någon koll alls. Det var rädslan för att göra fel som satte in.
Men nu är det bara för mig att släppa det och inse att livet är inte så himla svårt somde låter ibland. Man måste bara våga lita på sig själv!

Fortfarande arbetslös

Haha undra om jag ska behålla arbetslös i rubriken ändå tills jag får ett jobb :D Neh det skulle bli gammalt ganska fort tror jag!
De senaste dagarna har gått ut på att försöka ta sig till arbetsförmedlingen. Något jag inte ser fram imot alls. Folk har gett mig en hemsk bild av det och jag känner absolut inte för det. Så jag frågade lite olika folk om de skulle kunna tänka sig att följa med men så har det blivit massa missuppfattningar och dylikt. Så nu sitter jag ändå här och har att välja att göra det själv eller att vänta en dag till. Jag vet att jag borde åka dit och bara få det överstökat och inte vara så himla feg. Men de är inte så lätt för mig. Jag känner som att jag inte vet va jag ska göra om jag är själv och att allt ska bli fel.
Men jag kan ju säga såhär att om jag inte går dit idag så gör jag det imorgon! Varesig det är så att jag får göra det ensam eller inte. Det är bara att mogna upp och börja uppföra sig lite vuxet för min del :)
Livet lär ju inte bli enklare direkt!

Arbetslös!

Så då var dagen inne! Nu är jag officiellt arbetslös för första gången i mitt liv! Känns redan tråkig. Ändå är ju detta som en vanlig helg för mig så egentligen skulle jag inte ens ha jobbat vid detta laget. Men känns som att va har jag nu för anledning att gå upp på morgonen. Alla jag känner nästintill ska börja jobba eller gå till skolan efter denna veckan. Tur att jag har några vänner som är arbetslösa med :D
Så för att prata om lite om vad som händer i mitt liv så kan jag berätta att jag var på bio med Alex igår. Vi såg Horrible bosses som var grymt rolig!! Jag trodde faktiskt inte det när jag såg trailern. Så nej den överträffade mina förväntningar. Innan dess så gick vi runt i stan ett bra tag och försökte hitta någonstans att äta. Lättare sagt än gjort och efter många om och men så hamnade vi på ett café istället och jag åt din största räkmackan jag någonsin har skådat. Vi kunde delat på den men ändå blivit mätta.
Så idag har jag inte gjort mycket. Inte ens gått upp ur min säng än. Min bror har bosatt sig här inne med sin studio. Han kallar sig för min personliga dj. Han börjar bli riktigt duktig nu! Han spelade upp en låt för mig imorse och skulle aldrig ha gissat på att han hade gjort den.

Jobbar och sliter

Är inne på min näst sista vecka på jobbet och är tröttare än någonsin. Jag tror det är känsalan av att jag vet att om inte ens två veckor så är jag arbetslös. Jag har inte sett fram imot det men visste att förr eller senare så skulle det hända. Söker jobb som en galning och hoppas på att nån ska nappa.
Men har alltid tyckt det där med att söka jobb är svårt. Det känns som varför skulle de vilja ha mig av alla. Sen hittar jag nästan ingenting som kräver att man ska vara både utbildad och helst ha jobbat med liknande i flera år. Det finns ju inget jag kan göra åt det. Jag orkar verkligen inte plugga mer nu nämligen.
Vet inte heller om jag kommer klara av att sitta helt utan någonting. Kommer bli så rastlös! Men blir att gå till arbetsförmedlingen direkt när jag slutar och hoppas på att de kanske kan hjälpa mig!

Söndag

Jag har kommit på att min söndagsinlägg för det mesta blir döpta till samma sak. Jag skriver oftast bara söndag för att jag inte känner att det finns något mer att säga om det.
Så vad ska man göra idag då? Jag ska ta min in till stan och träffa min käre Alex igen <3 Hon är typ den enda jag har umgåtts med de senaste dagarna. Men hon gör mig gladare än om jag skulle varit med många olika under samma tid.
Jag vet inte om det finns så mycket mer att säga just nu :) Hinner jag så skriver jag ett inlägg senare!
Känns kul att när jag gör ungefär ett inlägg om dagen på sin höjd så känns det som att jag uppdaterar bloggen hela tiden men ändå så är det så fruktansvärt dåligt. Man tänker på de stora bloggarna som gör hur många inlägga som helst om dagen och då tycker jag att ett är mycket.
Men men nu är jag redo för att gå så ni får ha det jätte bra!

Vilken kväll!

Jag tror nästan gårdagen toppade förra helgen! Hade fruktansvärt roligt! Jag, Alex plus utgång är en perfekt matchning tror jag :)
Vi började kvällen hos alex där vi efter vi hade fått i oss lite alkohol dansade som galningar till Caramelldasen! Av någon anledning spelade vi också in det. Det är en sån video som man kanske inte vill att någon någonsin ska få se xD
När vi var färdigdansade så begav vi oss mot stan. Blev att gå till Parken. Det var även första gången för mig. Det var faktiskt helt okej. Lite mindre folk än vad jag hade förväntat mig. Men hade kul ändå! Vi träffade på ett par tyskar så nästan hela kvällen spenderades med att prata Engelska. Fick även testa att använda mig av lite saker som jag lärt mig på tyska lektionerna. En rolig fakta som ni kan använda er av om ni är i tyskland nån gång och har varit och ätit är att roppa ut: Herr blåbär mitt i salen. Det ska tydligen låta som att man säger "kyparen jag vill betala"
Det var en lyckad kväll med underbara människor! Hoppas på att det är såhär varje utgång kommer bli i fortsättningen.

Tonight's gonna be a good night

Så ikväll blir det utgång igen! Även denna gången blir det med Alex :D Hoppas på en lika bra kväll som förra gången och denna gången hoppas vi på att vi får behålla våra plånböcker! :D

Men nu måste jag gå och fixa iordning mig och börja röra mig mot Alex! Ha en underbar kväll!

Jag har badat!

Idag har jag något nästintill inte har gjort på 2 år! Jag har badat, i havet till och med! Känner mig självt stolt. Av någon anledning så har jag inte haft någon lust alls att bada de senaste åren. Det har liksom aldrig bllivit av och sen har jag aldrig varit något fan av havet. Men ja idag tog jag mig dit efter mamma hade tjatat om det ett bra tag. Det var iskallt men ändå väldigt skönt! Kanske tar mig ner dit imorgon med om vädret blir bra!
RSS 2.0