Dumma regn!

Nu öser det ner utanför igen. Det värsta med det var att jag faktiskt var tvungen att lämna huset för att ta mig till skolan. Det värsta var att när vi väl kom dit så kunde vi inte filma där det var bestämt eftersom några tydligen hade bokat platsen för ett event. Så vi letade efter en annan plats vi kunde använda men allt behövde bokas i förväg. Så vi gick fram och tillbaka till skolan helt i onödan. Så jag var lagom sur när jag kom hem och var helt pisseblöt.

Hej alla nya!

(Fixat med så att åäö finns med nu med :D)

Såg en höjning av läsare. Blev chockad men samtidigt hur glad som helst! Roligt att någon läser vad jag skriver i alla fall! För tillfället så sitter jag i skolan och väntar på Christopher. Därav kan jag inte skriva svenska bokstäver. Det suger!! Går antagligen och lägger till de bokstäverna när jag kommer hem så det inte ska driva mig galen.

Jag blev så himla glad förut. Först stressa upp för att inte ha någon lektion sen gå till skolan för min andra lektion och fick reda på att jag inte behövde gå på den heller. Så jag var med andra ord helt ledig idag. Jag vill sura men jag orkar inte :D Känner mig för glad för det!

Sen så måste jag fråga två saker som jag och Christopher inte riktigt kan enas om. För det första brukar man göra @:an med control och alt eller med altgr. Sen andra frågan är tycker ni att hemmagjort potismos och pulvermos smakar samma? Han ger sig inte så jag sa att jag skulle fråga på bloggen så han kunde se att jag hade rätt. Nu hoppas jag for min skull att ni svarar det jag gjorde :D


Skor <3

Åh va sugen jag blev på att köpa skor nu! Det är nog den absolut bästa skapelsen i världshistorien!

Dessa bilderna är lite längre så de får hamna i slutet xD

Underbara skor!! skulle vilja köpa varenda en av dem!

Vaknar inte

Åh det värsta jag vet är när man inte vaknar av sin klocka. Man ligger och drömmer och skiter fullständigt i att man måste gå upp. Saken är att utan att jag ens märker det så trycker jag på snooze flera gånger om.

Så idag vaknade jag när det var 10 minuter tills jag skulle gå till skolan. Brukar minst behöva en halvtimme för att hinna gör iordning mig så rusade upp i full panik för att hinna allt. När jag står helt färdig och är redo för att gå så informerar Christopher mig om att vi inte ens behöver gå på lektionen. Snacka om att jag var sur eftersom jag nu inte ens kunde somna om för att jag var för pigg.


Jag ska köpa en sån här klocka istället! Både för de är så himla snygga och för att de verkar så effektiva. Lär väll få en hjärtattack varje morgon istället.

Aj!!!!

Jag måste nog vara en av de mest oaktiva människorna i världen. Efter en dag i rörelse så har jag sån träningsvärk så att jag knappt kan stå. Detta är ett tydligt tecken att jag borde börja träna. För skulle jag ha tränat lite mer innan detta så skulle jag inte känna av så mycket när jag bara har gått.

Funderar starkt på att köpa easytone skorna från reebok. De verkar sjukt bra och hur bra skulle det inte vara att  träna utan att behöva göra något mer än att bara gå runt som vanligt. Helst utan träningvärk dock om det går att begära :)

Det bästa är ju att det är såpass snygga med så du slipper gå runt och skämmas som man får göra med vissa andra träningsskor.

Vill ha de blåsvarta!

Kläder vs Kamera

Jag är så sjukt sugen på att köpa nya kläder! Men på samma gång så vill jag ju verkligen ha en ny kamera. Så då är frågan om jag ska passa på att köpa lite kläder eller spara till kameran. Om jag skulle få jobb efter gymnasiet så kan jag ju ändå tjäna ihop till en kamera. Då kanske jag inte ens behöver sälja den gamla. Det enda som skulle vara positivt med att köpa den nu är för att dollarn är låg och jag skulle slippa låna hem en kamera för att göra skoluppgifter. Vi får väll se hur det blir. Finns det intresse av någon av dem jag har frågat om de vill köpa kameran så är chansen stor att det blir att köpa den ändå.

Men åh vad jag skulle vilja ha kläder ändå! Det suger att allt ska vara så dyrt när jag är så fattig :OBättre att vara en man?

Det finns många gånger jag blir så trött på att vara tjej. För att man hela tiden måste vara så fin och se till att vara sminkad. Idag så tänkte jag att nej fy jag skulle aldrig behöva raka benen om jag var en kille. Men när jag sitter här med nyrakade ben så har jag aldrig varit gladare över att vara en tjej! Stackars killar som aldrig kan få ha såhär lena ben :D

Kan man känna i syne?

Idag är det ca en månad sedan jag färgade mitt hår och har ju bestämt mig för att inte färga det något mer. För det första så måste jag ju påpeka hur nöjd jag är med det valet. det har som sagt gått en månad och ännu kan man inte se någon utväxt alls! Vilket måste betyda att det hamnade ganska nära min naturliga färg. Innan hade jag utväxt efter ca 2 veckor eller något dylikt.

Men då är det jag ville komma fram till att det känns som att mitt hår redan mår bättre. Men det kan väll inte ha bättrat sig redan eftersom det var så nyligen. Jag tror att jag inbillar mig bara för att tanken på att det var bra för håret slog in. Det är ju bra, i längden. Men tror ju inte det är något jag borde känna av ännu. Men då undrar jag kan man känna i syne :D? Vet inte hur man ska säga så använder det uttrycket för tillfället!

Förhoppningsvis så är det inte en inbillning utan att mitt hår faktiskt mår bättre redan och belönar mig med att växa några decimeter :)

Före och efter

Något som jag har blivit väldigt förtjust i det senaste är för och efter bilder. En dag som kom tanken upp i mitt huvud hur stor skillnad det är på ens utseende från att man vaknar tills att man är redo för att gå. Så bara för skojs skull så tog jag några gånger före och efter bilder. Fy säger jag bara. Jag är glad att smink finns nära till hand när man ser ut som mig på mornarna.

Jag lär väll förlora alla de få läsare jag har men tyckte det kunde vara roligt att faktiskt visa hur jag ser ut en typisk morgon. Jag varnar det är ingen vacker bild men man måste ju vara stolt för den man är :D

Före:Efter halvslavrig sminkning:

Baaaaah..

Jag får beslutsångest. Jag vill verkligen ha en ny kamera och då hittade jag Canon EOS 7D som verkar skit bra. Den kan ju också filma i HD och det är just det jag är ute efter. Men det som då blir problemet är för att kunna ha råd med den så måste jag sälja min gamla kamera. Folk säger, det är bara en kamera och vad ska du med den gamla till när du får en ny. Men jag har svårt att tänka så. Jag älskar den kameran och jag kämpade så hårt för att ha råd med den. Det är inte så att jag kan med att sälja den hur som helst. Det är min första riktiga kamera och den första jag betalat för mina egna pengar.

Så frågan är om jag är redo för att byta ut min kamera mot en bättre.

Min nuvarande kameraMin framtida kamera?

Skit väder

Jag vill ha sol igen. Är trött på allt dåligt väder. Som Jeremie sa igår, jag vill ha tillbaka pengarna för det var inte skitväder jag betalade för :) Nej men det är mysigt ett tag men nu har det varit tråkigt väder i en vecka och det är inte vanligt här. Jag klagar absolut inte, hellre detta än de -10 graderna de har hemma. Men när jag bara har mörker så blir jag så himla trött. Det skapas aldrig någon ny energi.

Men nu ska vi sluta klaga på vädret och övergå till något annat. Igår hade vi Saw maraton. Filmerna är faktiskt sjukt bra. Jag har bara sett ettan, tvåan och delar av trean sedan tidigare. Det var dock då de först kom ut så kom knappt ihåg dem. De har en väldigt bra story och jag försöker blunda när det blir för mycket äckliga scener. Så igår såg vi just från ettan till trean och jag förfriskade minnet lite om vad storyn gick ut på så idag ska vi se resten av filmerna. Har dock hört vad som kommer hända av några vänner så kommer nog inte bli så överaskad som jag kunde blivit.Men nu ska jag försöka redigera lite mer på min skoluppgift så jag slipper sitta med det dagen innan det ska lämnas in i full panik för att hinna klart.

Så tyst..

Jag har nog aldrig känt mig så ensam. Huset blev helt knäpptyst då min familj åkte. Det är nu man inser hur fruktansvärt mycket man har saknat dem. Jag har saknat gemenskapen och hur lätt det är att bara vara med dem. Man behöver aldrig försöka vara någon annan är just den man är. Jag har nog den bästa familjen man kan ha.

Men nu längtar jag hem ännu mer!

En sorglig dag..

Nu är dagen kommen.. nu ska min helt underbara familj åka hem igen. En del av mig vill bara sätta sig i ett hörn och gråta och en annan del är glad över att få tillbaka sin säng!

Har varit hur trevligt som helst att ha dem här och de har verkligen varit hur roligt som helst! De har verkligen bjudit på ett och annat skratt.

Kommer sakna dem men nu är det inte långt innan man får se dem igen.

Ingen energi

Då har det gått ett tag sen jag skrev senast. Har varken haft tid eller ork till att skriva här. De senaste dagarna har minst sagt varit hektiska och jag är så trött för tillfället att jag funderar på att lägga mig för kvällen fast klockan är 7. Jag känner inte igen mig själv. Även fast jag har sovit ca 8 timmar varje dag så blir jag bara tröttare och tröttare för varje dag som går. Ändå så har jag börjat lägga mig tidigare. Inte för att jag lagt mig i bra tid annars! Brukar lägga mig runt 2 tiden varje dag och nu har jag börjat lägga mig runt 12 istället.

Det kanske inte är så mycket men jag trodde det skulle göra skillnad på min ork.

Här får ni en bild med så ni verkligen ska förstå :DMen nu klagar jag för mycket! Jag har haft en jätte rolig tid med min familj och de var verkligen saknade. Bästa familjen någonsin. Men nu ska jag försöka redigera lite för mitt arbete som är tills nästa vecka.

Take care :D

Då är tiden äntligen inne..

Idag landade min familj här i Usa! känns aningen konstigt men väldigt roligt på samma gång. Usa har ju alltid varit "min" grej och när de är här så känns det genast helt annorlunda. Men fy vad jag har saknat dem! Väldigt tråkigt att alla inte kunde följa med dock. Men har ju i alla fall halva familjen här!

Så idag har jag försökt hinna med allt möjligt. Dagen börjades med att åka och hämta bilen vi hyrt över helgen och sen filmning. Efter det så åktes det till affären och sen lagades det pizza. Så nu sitter jag här nöjd och trött och funderar på att sova så tiden ska gå lite fortare tills jag får se min kära familj igen.

Lär inte direkt kunna blogga under helgen så vi får se hur uppdateringen blir.

Lämnar er med en bild på mig idag med min älskade Bob. Fick honom i alla hjärtansdag present ca en månad för tidigt. Måste älska hur min pojkvän håller koll på högtider!När vi ändå pratar om alla hjärtansdag så kan jag ju fråga alla vad de har tänkt hitta på! Lite tråkigt att det ligger på en månad men man kan nog trycka in lite mys ändå!
RSS 2.0