Jag tar en paus

Detta blir mitt sista inlägg på ett tag. Jag har ingen ork alls till att ens skriva längre. Jag tror jag behöver samla nya krafter för att sen kunna komma tillbaka och skriva något som faktiskt är värt att läsa istället. Det känns helt enkelt som den bästa idéen för mig just.

Men jag hoppas ni läsare finns kvar när jag väl börjar igen. Tills dess hoppas jag att ni får en jätte bra sommar!

Jag förstår inte

Det känns så konstigt att höra mitt eget språk igen. Även om jag hör vad folk säger så känns det nästan som att jag inte förstår. Det är nästan som jag tycker att de borde prata engelska istället.

Något som jag också tycker är roligt är att jag faktiskt oftare tänker på engelska nu än vad jag gjorde när jag faktiskt bodde i Usa. Jag gör allt i omvänd ordning istället!

Längtar tillbaka lite nu faktiskt. Skulle vara skönt att ha en blandning av båda länderna och bo där. Skulle vara prefekt!

Min bror gästbloggade

Lite sådär halvt på skoj sa jag till min lillebror att gästblogga igår. Var nämligen allt för upptagen med att skriva listor på vilka kläder jag skulle beställa.

När jag sen kommer tillbaka ser jag hans fina inlägga på typ låsas norska xD Orkade inte ta bort det men antog att folk fattade att det inte var något jag skulle skriva.

Ja för att helt byta ämne så är jag hemma från jobbet idag. Plötsligt efter första rasten så började jag bli helt yr. Kunde knappt stå upp. Men kände att jag verkligen inte ville gå hem så fortsatte kämpa ändå. Men då började jag må illa. Fick gå till toan men när jag väl var där var det redan över. Andra gången mådde jag så dåligt att jag började gråta. Ringde mamma och frågade vad jag borde göra. Ville ju inte gå hem redan första veckan. Men efter ett sista försöka så funkade det inte längre. Fick springa till toan och spydde.

Men fattar fortfarande inte vad som var felet. Magsjuk är jag ju inte. Då skulle jag spytt mer än en gång. Det enda jag kan tänka mig är att det skulle varit något jag hade ätit. Men så idag var jag hemma en extra dag för att vara säker. De skulle inte bli så glada på mig om jag kom och smittade ner folk.

Men så imorgon är jag tillbaka igen. Finns inte ens en chans att jag stannar hemma. Är så uttråkad av det och vill bara upp och göra något.

helo alihåpa

heg jeg jäst blöggar og jeg gilar kutbular og än anan sek jeg gilar er sverjie gratis i äfter sköt sverjie jeg alskur mit lund.

ner jeg vöknar po mörgonin vil jeg hä mittt maka värmd i talriken.

minn mama brökar sega at jeg er veldijgt brä po at pratu og skrivu po svensku.

äv:un leten pöjk

2 dagar

Då lyckades jag komma tillbaka. Så nu är det andra dagen i rad jag skriver. Ska det tolkas som att jag börjar bli datorberoende igen eller att jag bara inte har något för mig. Har ju varit så himla uppbokad de senaste dagarna. Jag ska ta igen allt och träffa alla. Inte mig imot men det blir så mycket så snabbt. Detta är första dagen jag är helt själv och bara kan tänka och ta en sekund och andas. Dock kommer det gå fem minuter innan jag saknar alla och vill att de ska komma hem.

Så imorgon börjar jobbet igen. Har faktiskt inte saknat det alls! Men jag gillar ändå att jobba. Tror bara jag måste komma in i det lite. Det är ju ett slitsamt jobb och det lär jag känna av ett ex antal gånger. Men jag känner att jag skulle inte klarat av att komma hem och inte ha något. Inget jobb, ingen skola.. det går inte ihop i mina öron. Jag har haft något non-stop sen trean. Först skola, sen jobb, sen skola och sen jobb igen. Det har inte funnits rum för något annat för mig.

Föresten så vet jag inte om jag var visat Ellie än! Har pratat massa om henne men tror inte jag har visat än.Det är den bästa jag hade på datorn. Visst är hon söt!

Lathet <3

Nej gud nu har jag inte orkat vara inne på datorn något sen jag kommit hem. Sammalagt blev det nog bara 3-4 gånger på två veckor. Om man jämför det med tidigare då det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta på datorn så verkar det som att jag är en helt annan människa. Men jag känner mig annourlunda med. Så det kanske bara är bra för min del. Jag är inte lika instängd och mitt liv kretsar inte efter vad folk skriver på facebook. De senaste dagarna har bara spenderats till att jobba och vänja tillbaka sig vid allt det gamla.

Idag ska jag grilla med mamma och vi är helt ensamma hemma så ska bli riktigt härligt och bara slappa vi två. Dock saknar jag allt ljud och att ha mina syskon nära till hands. Men de kommer ju hem imorgon så är ju ingen panik där!

Nu ska jag iväg till affären så kan inte skriva mer. Kan i alla fall försöka skriva något innan det har gått en hel vecka!
RSS 2.0