Grattis!!!

Tillägnar detta inlägget till Caroline som blir 17 år idag! Känns sjukt att skriva det nu eftersom det inte är hennes födelsedag ännu här. Men antar att man går efter svensk tid då hon är svensk :D

Det känns hur roligt som helst att se henne bli äldre och äldre. Jag trodde det skulle vara jobbigare än det är eftersom hon alltid har varit som min lillasyster. Men att se henne växa upp, bli mer och mer vuxen känns så himla bra. Hon har verkligen utvecklats till det bästa en tjej i hennes ålder kan vara. Jag är så sjukt stolt över henne och längtar tills nästa år då hon blir myndig och hon kan följa med mig ut på lite äventyr :D

Älskar dig pyret <3 Du är den bästa av de bästa och det hoppas jag att du vet om.









Stackars fötter

Så idag bröt man den vanliga vanan av att bara sitta hemma framför datorn hela dagen. Även om jag inte gick ut förän klockan var ganska mycket. Jag behövde gå och köpa nya underkläder eftersom alla jag har av någon anledning har blivit uttvättade och äckliga på samma gång. Så vi begav oss till stan och för att vara extra fin slängde jag på mig ett par högklackade, dum idé. Innan vi ens hunnit komma fram så värkte fötterna och jag kände av att jag skulle ha tränat lite mer att gå i klackar. Varför ska det vara så svårt bara för att jag älskar det?

Hur som helst så fick vi för att ta ut pengar och efter det så hade tanken om att gå och handla underkläder helt blåst bort. Vi bestämde oss för att gå och köpa biljetter till filmen Rango. När vi kom dit så var det ca två timmar tills nästa visning av den så vi bestämde oss för att leta upp en resturang och äta ute för en gångs skull.

För första gången i hela mitt liv så testade jag italiensk mat. Jag kunde inte ha varit nöjdare! Åt pepparstek med champinjonsås och vitlöksmos. Potatismos smaksatt med vitlök med andra ord :D Satt inte och åt mosad vitlök. Det var så fruktansvärt gott och personalen var hur trevlig som helst. Skulle gärna gått dit oftare men det är en lyx jag inte kan ha för ofta.

God morgon!

Så har ännu en dag på mitt lov börjat! Solen skiner och det känns riktigt härligt. Kanske borde gå ut och sola lite medans jag kan. Har ändå inget bättre för mig för tillfället :)

Delar med mig av en nyvaken-Emma bild :D



Vet inte riktigt hur mitt springbreak kommer bli längre. Allt var redan bestämt. Vi skulle till mexico och allt verkade perfekt. Såklart skulle något gå fel, saker kan aldrig vara perfekta. En av de som skulle med kunde inte få sitt I-20 papper påskrivet eftersom de klagade på att personen hade blivit droppad från en klass och därför hade för lite units. Man behöver 12 untis för att få lov att studera i Usa. De flesta klasser räknas som 3 units. Så när han blev droppad så hade denne person istället bara 9 units. Så om man åker utanför Usa så blir man inte insläppt igen. För pappret var tvunget att vara påskrivet av skolan.

Så nu vet ingen riktigt längre. Några vill åka till Las vegas men jag ska ändå dit om några veckor då Christophers mamma kommer. Känns onödigt att läga ut pengar för det nu med då :O

Men nu orkar jag inte skriva mer. Ska dra på mig lite kläder och sätta mig på utsidan och bara njuta av solen lite.

Inte alls uttråkad

Denna dagen har gått ut på absolut ingenting. Haft så tråkigt att det inte är sant. Legat framför tv:n hela dagen och bara glott på film efter film. Kul första stunden kanske men efter ett tag blir man riktigt trött på det. Önskar att jag hade något att göra men klockan halv 11 på kvällen brukar det inte finnas så mycket att göra. Speciellt när man är omyndig här. Eller om man är fattig :)

Just nu kollar jag på Cribs. Inte mtv versionen utan nån härmversion där de bara visar nasscar förares hus :D

Fy va trött jag blev

Och så var man tillbaka på ruta ett :) Efter två dagars festande så är jag hur trött som helst igen. Men det var sbsolut värt det! Hade så fruktansvärt roligt i fredags att det knappt var sant. Skulle gärna lagt upp både filmer och bilder men har en kompis som inte vill att de hamnar på internet så accepterar det. Kommer verkligen sakna dessa människorna när jag åker hem. För det är verkligen människor som inte bryr sig ett skit om folk tycker dem är konstiga och det är det bästa jag vet! Det bostar mitt självförtroende på samma gång :)

Gårdagens fest var jag dock inte lika förtjust i. Jag var trött och ville helst inte dricka men eftersom en kompis fyllde år så tänkte jag att jag ändå kunde ställa upp. Sen av nån anledning så slutade det med att festen hamnade hos oss.. igen. Vilket betyder att när festen är slut går alla och lämnar städningen till mig. Det som gjorde att jag blev irriterad över det var att jag hade grundstädat hela huset tidigare. Det ser man ju inget spår av längre.

Nej en fest per helg räcker för mig. Behöver inte festa varje dag för att ha kul. Allt som behövs är en bra fest nån gång ibland så är jag nöjd ett tag framåt.

Lent och rent!

Köpte ny ansiktstvätt igår och är redan nöjd. Inte kännt mig såhär ren och fräsch i ansiktet på länge. Blev trött på hur mycket skit som dök upp hela tiden så tänkte att det fick allt vara nån måtta på det. Så började tvätta mig med både Clerasil ultra: daily face wash och L'oréal: go 360° Clean morgon och kväll. Vilket betyder att jag bara använt den 3 gånger än sålänge och ändå märker jag redan resultat. En till positiv sak är att de luktar gott :D



Sen som barnet jag är så blev jag helt till mig när jag hittade en sån där barnspray som ska ta bort tovor. Jag älskade det när jag var yngre och kunde inte låta bli att köpa det nu. Den luktar med så där underbart gott och jag slipper stå och halvt dra av mitt hår xD Jag får väldigt lätt tovor så det var ju faktiskt inte ett helt onödigt inköp.




Grattis!!!

Idag är det världens bästa Saras födelsedag! Känns lite tråkigt att jag inte har hunnit skicka någon present ännu men det kommer det med! Du får vänta lite längre bara :D Hoppas du kommer ha en helt underbar dag med mycket presenter och trevligt sällskap. Har ju de bästa syskonen så de förtjänar de bästa födelsedagarna man kan ha!

Utvilad

Hör och häpna men för första gången på år och dar så vaknade jag och kände mig pigg. Ville inte ens ligga och dra mig. Hur hände detta undrar jag. De senaste veckorna har jag bara gått och blivit tröttare och tröttare tills jag kom till en punkt då jag knappt tog mig ur sängen på mornarna. Men nu känns det som det är på bättringsvägen och jag känner mig pigg och glad fast regnet öset ner utanför igen.

Idag har jag min sista riktiga lektion. Måste fortfarande till skolan på Torsdag men bara för att vara där en halvtimme och spela in vår korta scen till greenscreen arbetet. Så räknar inte ens med det.

Men nu ska jag ta en lång och varm dusch och njuta av livet :D

God morgon, God middag, God kväll

Har börjat gilla att säga så :D Känns så.. fyndigt!

Men här sitter jag då i skolan med nackspärr och huvudvärk! Ändå är jag på strålande humör. Kom hem klockan 3 på natten efter att ha filmat sista delen av Greasy Lake. Äntligen kan vi sätta igång med efterarbetet och faktiskt se hur filmen blir. Sen efter detta så har vi bara vår andra film att filma klart! Förhoppningsvis veckan efter springbreak. Sen blir det att sitta klistrad framför datorn för att få den redigerad i tid. Ska visa upp min första rå version av den om en manad. Känner mig inte alls stressad!

Fast just nu vill jag bara njuta av stunden och ta allt som det kommer! Det är ju ändå trotts allt springbreak när veckan är slut!

Hela kroppen skakar

Idag så skulle jag för andra gången spela upp min scen. Jag gick och oroade mig för det hela dagen. Sen så blev det ännu värre när vi väl kom dit och jag fick se alla andra framföra scenen hur bra som helst. Då började jag bli så nervös att jag nästan hoppade upp och ner. När det väl var min tur ville jag bara få det överstökat medans jag ändå hade hög puls. Tro det eller ej men det gick faktiskt bättre än förra gången. Kanske för jag var så orolig över att någon skulle börja klaga på att jag inte var tillräckligt arg. Jag försökte så gott jag kunde i vilket fall.

Fick sedan kommentaren från Cecilia att det faktiskt såg ut som jag valt kursen för att jag ville skådespela. Vilket det faktiskt verkligen inte var xD Det var ju för att slippa undan jobbiga tisdagar! Så det värmde lite i hjärtat att höra.

Just nu äter jag mitt mästerverk jag skapade för några dagar sedan. Det enda dåliga är att jag nästan brinner upp på kuppen. Har inte riktigt fått kontroll över kryddorna ännu xD

I brist på bättre saker att göra..

Har så extremt tråkigt och har inte orkat iväg mig till det där badet jag tänkte ta. Så blir att göra ett sånt här helt onödigt test! De håller mig underhålld en liten stund i vilket fall :D

01. Är du kär? Ja :)
02. Har du snusat? En gång men det var även den sista! Blä säger jag bara
03. Har du fimpat en cigg på nån annan? Nej? Vem gör sånt?
04. Har du legat i sängen brevid en kille? Varje natt :D
05. Har du blivit slagen allvarligt? Inte direkt.
06. Tar du droger? Inte en chans att jag någonsin testar det!
07. Har du pussat en tjej? Ja
08. Hatar du någon? Hatar är ett starkt ord.. ogillar dock många människor.
09. Älskar du någon? Jag älskar många! Både familj, vänner och min underbara pojkvän!
10. Har några av dina vänner svikit dig? All sviker dig nån gång
11. Har du djur? Har en hund hemma
12. Har du legat brevid en tjej i sängen? Ja
13. Hatar du dig själv? Absolut inte. Blir dock sur på mig själv ganska ofta
14. Gillar du orange? Nej
15. Har du nån sjukdom? Inte vad jag vet om iaf
16. Har du en gris? Va är det för fråga ens xD
17. Har du en plattång? Ja
18. Har du en bror? Ja, En helt underbar sådan :D
19. Har du sjukt bra humor? Jodå ibland får jag till det
20. Är du brunett? Blond för tillfället
21. Gillar du att stå i duschen flera timmar? Finns det något bättre?
22. Tycker du om hästar? De är läskiga men söta!
23. Har du en hund? Ja har som sagt en hemma
24. Har du skilda föräldrar? De har aldrig varit gifta :)
25. Har du gått på simskola? Ja, Fick gå kvar där ganska länge xD
26. Har du sagt bög till en kille? Inte för att såra i vilket fall
27. Har du sagt fitta till en tjej? Nej, använder mig av finare ord än så
28. Har du fuskat? Haha ja
29. Har du en tv på ditt rum? Ja
30. Har du lunar? Har faktiskt inte tagit bort min än så ja
31. Har du msn? Ja men används inte lika mycket längre
32. Har du en syster? Två stycken till och med :D
33. Har du bruna ögon? Nej mina är nån blandning av blått och grått
34. Gillar du att fota? Jo men är dock inte lika bra på det som jag skulle velat
35. Har du sett dig själv brinna? Nej?
36. Hjälper du dina vänner? Ja om de vill ha hjälp
37. Gillar du tacos? Uttjatat men gott
38. Tycker du att du är söt? Kan väll vara nöjd efter jag har fixat till mig :)
39. Har du dansat? Gick nån kurs när jag var liten
40. Har du spelat fotboll? Aldrig i livet
41. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej då är man ju endast förälskad i personens yttre.
42. Har du ätit sniglar? Nej och det låter inte gott
43. Äger du en locktång? Ja
44. Gillar du att tugga tuggummi? Jo men orkar aldrig köpa eftersom jag gör slut på dem direkt
45. Borstar du tänderna varje morgon och kväll? Ja men nån gång har jag väll slarvat
46. Gillar du kläder? Älskar att köpa dem.. bara pengarna som fattas
47. Hatar du falska "vänner"? Finns det nån som gillar dem?
48. Gillar du räkna matte? Nej fy!
49. Har du gråtit inför en vän? Ett ex antal gånger
50. Kan du sjunga? Skulle jag inte vilja säga nej xD
51. Har du sett nån död? Ingen människa nej
52. Säger du vad du vill? Ja, man ska inte låta nån köra över än
53. Kan du tala spanska? Nej
54. Är du kortare än 1.60? Nej inte senast jag kollade
56. Älskar du sommaren? Jodå inte helt fel :)
57. Älskar du vintern? Ja! Hur mysigt som helst!
58. Har du mer än 1 par skor? Ja
59. Brukar du sjunga i duschen? Det händer väll från gång till gång :)
60. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? Ja
61. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? Har ett par. Ska införskaffa ett par nya med skolans logga.
62. Gillar du att städa? Om jag är på rätt humör
63. Gillar du att sova länge? Ingen lär se mig gå upp tidigt frivilligt så ja!
64. Har du vart med om en olycka? Ja bilolyckan i slutet på förra året
65. Är du förvirrad? Nej skulle jag inte påstå
66. Har du mer än 6 par byxor? Jag tror det men har inte räknat xD
67. Har du förlorat en vän? Ja
68. Gillar du att shoppa? Ja! Har man pengar till det och vet hur mycket man kan slösa så!
69. Har du varit i paris? Nej inte än
70. Gillar du ormar? Nej fy!
71. Klarar du dig själv? Ja men föredrar att inte vara ensam :D
72. Har du lagat mat? Ja gjorde det senast igår.. mästerkocken som sagt!
73. Är du klantig? Haha ibland. Har väll skämt ut mig en och annan gång :)

Så nu var de testet klart och jag är redan lika uttråkad som jag var innan! Blä det var ju inte ens några roliga frågor! Va ska jag nu hitta på! Kom med förslag :D

När man tror att man inte kunde bli tröttare..

Det kommer dag efter dag då jag säger att jag är tröttare än vad jag någonsin har varit. Ändå kommer jag dagen efter och känner mig ännu värre. Det kanske är pågrund av vädret? Det regnar non stop nu igen. När det väl regnar här så regnar det mycket och länge. Funderar på att ta ett varmt bad och sen göra lite varm oboy och se om de hjälper något. Glad att springbreak är om några dagar i vilket fall! Slipper all stress för några dagar!

Amerikansk underhållning

Någoting som verkar vara populärt här i staterna är listor av olika slag. De slänger ihop ett program och räknar ner olika saker. Idag satt jag bänkad framför tv:n och kollade på 40 Most Shocking Breakups. Inte alls patetiskt att sitta och glo på :D

På första plats kom såklart Charlie Sheen och på andra plats kom Tiger Wood.

Det som jag dock tyckte var mest underhållande var dock Michael C. Hall och Jennifer Carpenter. Jag hade ingen aning att de hade varit ihop ens. Det som gör att jag tycker det är så underhållande är för att de faktiskt spelar varandras syskon i serien Dexter. Det om något borde ju ta på ens förhållande. För även om det är ens roll så måste det ju ligga lite i bakhuvudet hela tiden xD


Onsdag

Tänkte skriva ett klaginlägg innan men herregud nu får det vara nog på min självömkan. Nu får jag allt ta och växa upp och sluta klaga hela tiden!

Aldrig skäms så mycket i mitt liv som jag gjorde idag. Jag fick kritiken på min roll att jag inte kunde bli arg. De försökte allt de kunde för att få mig arg men ju mer de försökte desto mer pinsamt tyckte jag det var och hade ännu svårare att kliva ur mitt skal. Jag ska försöka öva på det men skulle vara skönt om inte en hel klass satt och kollade medans jag gjorde det. Haha det blev ju lite klag av det ändå där.

Men efter skolan så gick vi och åt på sandbar eftersom det är Jeremies födelsedag idag. Maten där är ju inte bara lite god! Chansen är väldigt liten att man går därifrån utan att känna sig helt proppfull. Av nån anledning så hade Chris fått för dig att vi behövde mer mat så han beställde in natcos och pommes vid sidan om och vi orkade knappt smaka på dem. Som den amerikan jag håller på att bli så kände jag att inget fick gå till spillo och bad om en doggybag. Dock fick vi inte ta med oss mat in på biosalongen så det slutade med att nån gav bort det till en hemlös man. Han tackade så gott och sen ville han ha pengar också. Herregud skulle jag varit hemlös skulle jag inte bett om pengar också när någon försett mig med mat :P Men det är kanske bara jag som tänker så!

Vi gick som sagt också på bio. Det blev Battle: Los Angeles. Filmen var helt okej. Fast jag är ju lite av en filmkritiker nu för tiden. Lite för mycket skakig filmning. Det var ju meningen att det skulle få filmen att kännas mer verkligen och man skulle känna sig närvarande men det var nästan så jag mådde illa för att bilden flög fram och tillbaka.

Men gillar man krigsfilmer så kan jag intyga om att det är bra sådan. Den hade sina vackra stunder och många otroligt fina bilder. Tyckte det var roligt för Ne-yo var en av rollerna. Visste inte ens att han var skådespelare :)

Att inte veta..

Jag börjar känna sådär att jag inte helt vet vart jag ska ta vägen när jag kommer hem. Kommer jag få jobb, kommer jag inte? Vem vet! Så började kolla runt på utbildningar. För första gången något som jag verkligen kan tänka mig att ägna resten av mitt liv med. Visst trodde jag att film var mitt kall när jag var 15 år men nu börjar jag känna att det är en alldeles för kall och hård värld för mig. Det enda som faktiskt intresserar mig i den branshen nu för tiden är cinematographyn. Det som är själva konsten i det hela.

Men i vilket fall så var det djur utbildningar jag kollade på, hund utbildningar för att vara mer exakt. Det som är något jag verkligen brinner för här i livet. De ultimata skulle vara att studera hund psykologi. Men nej då där krävdes det nån tidigare utbildning och man var tvungen att vara 21. På det så låg den i Stockholm också. Så det hoppet försvann lika fort som det kom. Den som jag sedan intresserade mig för var hund instruktör och allt verkade perfekt. Allt som krävdes var hundvana och den låg i Göteborg. This is it tänkte jag och allt verkade helt plötsligt glasklart, tills jag såg priset. 23 900 kr för en utbildning på 270 timmar.

Jag vet inte med er men jag har inte några sådanna summor liggandes och skräpar. Så enda chansen till en sådan utbildning är att komma hem och skaffa jobb och sen söka. Så tillbaka till ruta ett igen. Antar att det kanske är bäst att inte veta..

RSS 2.0