Guess who's back!

Det var ju ett tag sedan jag skrev här! Har helt enketl varit för mycket som har hänt för att jag ens ska känna att jag orkar skriva något. Kommit hem till underbara Sverige och kunde inte vara gladare. Det känns verkligen helt underbart att vara här med allt jag är så van vid. Samtidigt känns det väldigt konstigt. Vaknade första natten och undrade vart jag var. Tog ett par minuter innan jag förstod att jag faktiskt var hemma.

Men antar att vissa saker kommer gå fortare än andra! Som när man är och handlar och man inte kan förstå att man inte kan handla allt man själv vill. Man har 3 stycken andra att tänka på.

Ska lägga ut lite bilder från helgen när jag var ute med underbara Alex!! Även Chris och Sami var med. Hade sjukt kul även om kvällen blev ganska kort.

Skriver mer senare eller imorgon :)

Vi borde bättra oss

Jag är riktigt dålig på att blogga. Det har jag kommit på ett flertal gånger. Först och främst för att oftast så händer det inget i mitt liv och då har jag absolut inget att skriva om och då blir det massa bullshit istället. När man Skriver för skrivandets skulle och inte för man faktiskt vill så brukar det oftast inte bli så bra. Men för det andra så när det väl händer saker i mitt liv så känner jag att jag är allt för upptagen för att skriva.

Jag tar inte fina kort och lägger upp, jag kör inte dagens outfit och jag hinner inte lägga upp tusen inlägg varje dag. Kanske är det som gör min blogg ganska tråkig i längden :) Nej jag ska inte klaga. Mina vänner läser och det värmer!

Men det är då jag ska påpeka att ni är lite dåliga på att kommentera ni med :D Alltid roligt att se vilka som har varit här!

Så kanske borde vi skärpa oss allihop nu :D? Nej är glad bara ni läser. Om ni vill lämna en kommentar så blir jag oerhört glad men verkligen inte så att ni måste.Och såhär ser jag ut nu mitt i natten! Sista natten i Usa för min del. Eller sista natten jag kommer sova. Hela morgondagen återstår ju så åker jag på natten till måndag. 10:30 avgår mitt plan från Los Angeles och 12.20 på Tisdag så landar jag i Göteborg. Känns som jag kommer rusa ut för att hitta min mamma! Saknar henne så det värker i kroppen. Underbara mamma <3 Sen ska jag se till att hon kör mig så jag får köpt med mig en kebabtallrik vilket är matträtten jag saknar mest för tillfället (inte direkt typiskt svenskt men finns knappt här i usa).

Funderar på att ringa upp mamma och tvinga henne att spendera lite tid med mig. Dock har jag pratat med henne mer de senaste dagarna än vad jag har gjort på de senaste veckorna. hon börjar nog tröttna på mig nu :)

Skit hy!

Sen jag kom hit så har min hy bara blivit sämre och sämre. Bättre blir det ju inte av att jag lätt slarvar med att tvätta och se till att den håller sig ren. Får väldigt mycket lättare finnar och får aldrig helt fin hy. Den enda gången det såg bra ut var när jag tvättade ansiktet som en galning. Det var minst 3 gånger per dag med 2 olika produkter. Även om huden va jätte ren så torkades den ut istället. Det gjorde så jag också konstant fick smörja in den.

Jag har alltid haft väldigt lätt med att sköta min hy. Den har inte behövt så mycket utan bara tvättas med tvål och vatten. Behövde aldrig några speciella produkter. Hoppas detta är förknippat med kosten och att den förbättras när jag kommer hem.

Min <3

Så nu var det gjort! Ingen återvändo! Mitt hjärta slog så hårt och det kändes som jag skulle spy. Av nervositeten innan alltså inte smärtan. Det gjorde faktiskt inte alls så ont som jag trodde det skulle göra. Visst när man fyllde i rosen så kändes det ju betydligt mer men fortfarande inte på långa vägar av vad jag hade förväntat mig.

Är sjukt nöjd och tycker verkligen det passar mig.Det är som sagt min hunds namn. Rosen kom till eftersom vi kallade henne för Meesy flower. Sen så är det ju en hyllning till min familj på samma gång. Det är en bokstav för varje person i familjen. Dock så är inte pappa med. Men har får väll vara med i en tatuering senare i livet :D

Världens undergång

Ja så idag ska världen tydligen gå under. De suger ju eftersom jag ska hem om två dagar! Nej men helt ärligt? Hur mkt vågar man tro på allt som folk säger.

Det känns inte heller som denna teorin går så fruktansvärt mycket ihop. Det är tydligen såhär att denna mannen har studerat biblen hela sitt liv och säger att detta är det som bibeln säger inte några mänskliga spekulationer. Jag undrar då om han har i åtanke att biblen faktiskt är skriven av människor och det är inte direkt så att det är gud han själv som har sagt vad som ska skrivas ner. Nej jag är väldigt skeptiskt till detta och det tror jag väll resten av världen är med. Det som jag tyckte var roligt med var att han sa att i hela världen skulle det vara en jätte jordbävning, den största som mänskligheten någonsin har skådat. Hur tänker han då? Eftersom om man som i sverige bor i mitten på en kontinentalplatta så kan man ju inte ens få jorbävningar.

Nej vi får väll se ironin i det hela och hoppas att det bara är en galen gammal man. Vare sig det är den sista dagen nu eller om hundra år så ska man alltid vara den bästa människan man kan vara.

Ett minne som varar för evigt

Så idag var jag i stan och beställde tatueringstid. Klockan 11 imorgon kommer det ske! Är helt till mig och vet inte om jag ska vara glad eller rädd. Hoppas att det inte gör så ont som alla säger eftersom min smärttröskel inte direkt är den högsta. Men jag är så inställd på att jag vill ha detta nu och den här killen som ska göra den är så himla snäll och rolig och fram för allt duktig!

Alla som har gjort sina tatueringar här har gjort det med honom så har ju fått se flera av hans verk tidigare. Ser verkligen fram imot detta! Hoppas inte att jag fegar ut i sista sekunden bara.

Jag vet inte om jag har berättat något om min tatuering här på bloggen. Minns aldrig vad jag har skrivit. Men ska i vilket fall skriva Meesy och sen ska det växa ut en ros från y:et. Hoppas verkligen det blir lika fint som jag har fått för mig i mitt huvud. Men litar på att han kan måla det hur snyggt som helst!

Snacka om att jag kommer ha svårt att sova ikväll!

Tomt på ord

Finns egentligen ingenting att skriva om i mitt läge. Det enda jag gör på dagarna är att springa runt som en galning och försöka hinna fixa så jag kan få med mig allt och så vidare. Alla ska få sina skor och jag ska samtidigt försöka organisera allt. Nu har jag i vilket fall bara problem med ett par skor. Resten har det fixat sig med.

Nästan allt är nerpackat. Är väll mer de sakerna man inte kan packa ner. Börjar snyfta lite när jag inser att man inte kan få ner allt. Typ som mitt shampoo och sånt. Kanske inte är så farligt i sig men det är ändå saker man har betalat för. Som man inte vill ska bara bli slängt.

Ska också skicka lite saker. Är lite orolig över frakten bara. Det är ju inte direkt billigt att skicka saker till sverige. Kan jag så kommer jag trycka ner det i väskan. Hellre det än betala sjukt mycket för att skicka. Men vi får väll se. Allt det kommer nog avgöras imorgon.

I'm sooo happy!!!!

Yes it's true! I'm actually happy :D
Haha neh ska inte skriva pa engelska idag :) Aven om det kanns battre med detta tangentbordet. Sa slipper man lata som ett pucko som inte kan skriva ordentligt.
Men men! Sa da ska vi da ga till anledningen till varfor jag ar sa glad.
Idag var sista "lektionen" i teatern. Vi skulle kolla igenom allas scener och ge kritik. Deen har lararen har kampat med mig hela aret och sagt att jag har "a big Emma on my shoulder". Detta innebar med andra ord att jag hela tiden haller tillbaka mig sjalv. Att jag ar for ratt for vad alla andra ska tycka att jag inte lagger hela min sjal i det ja gor. Sa nar jag hade gjort scenen forra veckan sa gav han mig en high five och sa att det var det basta jag nagonsin har gjort. Det okade ju mitt sjalvfortroende betydligt.
Men sa idag nar vi kollade pa det sa nar vi det var over sa apploderade alla som man gjorde efter man sett alla. Sen sa bad han alla att applodera at mig med. Han skadade aven hand med mig och sa att jag var som en helt annan manniska. Hur jag var innan och hur jag var nu var som dag och natt. Det gjorde min dag!
Sjalvfortroende boost ar alltid bra!

1 vecka

Så då är det exakt en vecka tills man är hemma i Sverige, känns bra. Riktigt bra för att vara ärligt. Allt verkar äntligen falla på sin plats. Rensat ut massa kläder som faktiskt inte ens är hela eller sådanna som har fula fläckar på sig. Vad är meningen att släpa med sig de hem egentligen. Tryckte ner 7 par skor i mitt vanliga baggage och sen 4 i mitt handbaggage. De får tro vad de vill. De kommer väll bara tro att jag är galen i skor.annars kanske jag kan byta ut något med Christopher så de inte ser lika "mysko" ut. Men som sagt ger de blankaste i va de tycker nu.

Så till slut så kom vi fram till att vi bara ska ha ett handbaggage till Då kanske man till och med kan få med sig allt i väskorna och slippa skicka saker. Minns när jag började med de här och jag visste helt bestämt att vi behövde 2 väskor. Hade aldrig tänkt tanken att rensa innan det. 5 1/2 soppsäckar senare så behöver i knappt ett handbaggage.

Men just nu ligger allt utan några få saker nerpackade. Bara de kläderna jag ska ha de närmaste dagarna ligger framme. Sedan saker som ska ges bort finns såklart uppe med. Rummet känns rent igen och man kan gå på golven utan att slå ihjäl sig.

Ja nu börjar stressen släppa och istället känner jag mig glad och nöjd.

Hur ska vi komma hem?

så istället för att gå ut och ta kort så höll jag mig inne idag och höll på med packnings saker. Städade upp allt från golvet, bäddade sängen och slängde en till soppsäck med saker. Nu när jag kollar på allt så har jag i alla fall ett hopp om att vi kanske kan få ner allt.

Lite skolådor jag har samlat på mig under helgen

Blå himmel

Underbart vackert väder ute och här ligger jag, nerbäddad i sängen. Håller faktiskt på att skriva mina utvärderingar som ska vara inlämnade imorgon. Det är svårare än vad man kan tro. Man ska betygsätta sig själv och sen säga exakt varför man gav en själv det betyget. Alla vill väll såklart sätta det högsta betyget på sig själv. Satte ett B på mig i redigeringskursen. Tyckte jag förtjänade det. Jag kan väll hålla med om att ännu är jag inte i A kvallité men jag har kämpat som en jäkla dåre och om inte de räknas då vet jag inte.

Vet inte vad jag ska sätta på mig själv i cinematographyn än. Ett A eller B skulle jag tro. Har kämpat där med! Sen när man ser hur mycket jag faktiskt har utvecklats. Det är faktiskt helt sjukt. Jag ser på film på ett helt annat sätt nu. Det kan vara jobbigt ibland men uppskattar det faktiskt. Jag börjar se allt jobbet bakom det. Hur mycket nån har kämpat för att få det att se ut som det gör. Väldigt många som kan tycka det är jobbigt att se på film med mig eftersom jag pratar och om jag ser något fel så pekar jag ut det direkt! det är min såkallade "yrkesskada"

Men när jag är klar med detta ska jag nog ta mig ut i det fina vädret och bara njuta lte. Koppla bort all stress och bara få vara Emma för ett tag, inget annat. Ska försöka få lite foton med. Lovade ju det en annan dag men det gick inte så bra med det.

Grenade

I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby

Detta är nog helt ärligt min nya favorit låt! Underbar låt med bra text. Bruno Mars - Grenade

Ingen sol för mig

Då bestämde sig solen för att inte titta fram idag. Det är mulet och tråkigt så blir ingen solning för mig. ÄR faktiskt besviken.

Så idag.. jag absolut ingen energi alls i kroppen och fattar inte ens hur jag ska kunna ta mig upp ur sängen. Fast måste. Ska på greasy lake wrap party, eller så är de tänkt i alla fall. Måste ju se om jag kan dra mig upp först och ta orken till det.

Nattinlägg

Visst blir ni förvånade av att se mig inne mitt i natten :D? Nej det är väll inte det mest ovanliga med mig. Men dock måste jag ändå ställa om tiden snart för att inte slösa flera dagar åt jetlag hemma. Fast visst jag var trött när jag flög hem över jul men det var absolut inte det jobbigaste. Det var att ändra bakterieflora (Vet inte helt säkert om det heter så :D). Jag hade ont i magen i minst en vecka. Det verkligen krampade!

Inte alls för att byta ämne men jag upptäckte nyss något jag tyckte var skit roligt. Gick på toa och hade bara underkläder på mig. Och vi har ju en jätte spegel så kunde ju inte direkt undvika att se mig själv. Shit säger jag bara! Jag har blivit skit brun. Nej okej om ni skulle kollat på mig nu skulle ni skrattat när jag kallar mig brun men skulle ni sett hur jag såg ut när jag först åkte hit skulle ni förstå. Jag har väldigt blek hy. Jag är en sån människa som bara kan ta de ljusaste versionerna när de gäller smink. Med andra ord ivory. Så att se att jag faktiskt nästan är lite "färgglad" va roligt! Jag undrar dock när denna färgen kom för jag har då ingen aning. Men det är ju bra grund för beachen 2011 xD haha var bara tvungen att säga så!

Nej men funderar starkt på att lägga mig på framsidan och steka lite imorgon så jag kan känna mig lite somrig när jag kommer hem.

Avslutningslunch

Sa da har man varit pa sin avslutningslunch. Fick diplom och ja det var faktiskt inte sa farligt. Jag och Chris satt helt ensamma vid ett bord sa kande mig aningen mobbad for ett tag dar. Men herregud vem bryr sig. Bara for att jag inte har nagra vanner genom ibs betyder de inte att jag inte har nagra alls direkt :D Det ar for jag har foredragit att umgas med andra manniskor an bara svenskar. Fick en engangskamera och ett usb minne med! Skulle halsat dem att jag kopte nytt usb minne igar xD
Neh men det var skont. De kandes som nu ar det inte langt kvar. Snart star jag dar pa landvetter och far krama min familj igen.
Sa nu sitter jag i skolan och vantar pa att Chris ska bli klar med ljudet till filmen han haller pa med och sen ska vi dra oss till stan och kopa skor! Ska passa pa att kopa mig ett par nya med. Undrar va tullen kommer tro nar vi har 40 tusen jakla skor i vaskorna. Vi bestamde ju oss tillslut att vi inte skulle skicka dem utan ta allt i vara tre vaskor. Vilket betyder att i min vaska har jag: 4 hogklackat och 2 converse. I nasta vaska: 3 converse och 1 easy tone i tredje vaskan: 3 converse plus Chris vanliga skor (tvingade honom att ha pa sig sina converse sa de inte skulle se mysko ut).
Kommer inte alls se ut som vi ar sko fantaster nar vi tillsammans kommer ha 14 skor i vara vaskor.
RSS 2.0