Long time no see

Så då var det ett tag sedan man skrev här senast. Har varit helt uppbokad det senaste. Har nämligen fått en lägenhet! Ska delas med min syster och ser fram imot det så himla mycket! Min första riktiga lägenhet. Trodde aldrig att jag skulle ha både jobb och lägenhet såhär fort. Tur skulle jag nog kalla det.
Tror det gäller att inte vara för kräsen bara.

Så idag börjar flytten på riktigt. Alla kläder ska ner i påsar och sen ska det börja köras lass dit. Gör ont i magen på mig och jag är sjukt nervös!

Föresten lägger till en bild på håret när det är fixat :) sa ju att jag skulle visa vilken färg det blev!

Seg helg

Min helg har verkligen varit as seg än så länge. Hade massa planerat men sen ställdes allt in och hade helt plötsligt inget att göra längre. Visst behövs helger som det med men blir nästan tröttare av att inte ha saker planerat. Men nu ska jag städa upp lite saker så får vi väll se vad som händer sen.

Happy

Rubriken beskriver exakt hur jag känner mig idag. Glad och lugn är vad jag är idag. Det är en sån dag då alla andra problem känns ganska små och onödiga. Hoppas de håller i sig för gillar att vara glad :)

Det bara bråkar

Om ni undrar varför jag inte har skrivit så mycket det senaste så är det faktiskt för att min app på mobilen bråkar med mig. Försökt lägga upp ett flertal inlägg men de vill inte komma upp. Men får väll se om de börjar funka nu i veckan och annars så vet ni ju i vilket fall varför det inte kommer upp något. Sitter på jobbet och knaprar godis just nu :) Börjar om en minut igen så kan inte skriva mer just nu!

Inte alls beroende

Känner mig lite som en shopaholic. Varit i stan endast för att minska min klocka. Men utöver det råkades de inköpas en till klocka, ett par easytone och en toning till håret. Ska testa en färg och se om den passar mig och sen vid ett senare tillfälle kanske de blir en permanent färg jag köper istället. Fast kommer väll inte bli mammas favorit då eftersom hon tycker jag har kämpat för mycket med den färgen jag har nu för att börja färga igen. Men kan inte rå för det, de sitter i mitt blod känns det som. Men i vilket fall jag vill alltid shoppa. Det spelar ingen roll om jag inte har råd. De där suget ligger alltid där fast att jag inte ens har plats för mer kläder för tillfället. Rensade ju ut två påsar för bara några dagar sedan. Känner mig inte alls beroende som sagt!

Jobb

Sitter på jobbet och har rast för tillfället. Är hur seg som helst fast jag har sovit hur mycket som helst inatt. Brukar somna runt 3 men denna gången slocknade jag innan klockan ens var 1 och sov tills 12. Kändes som att jag inte hade sovit på år. Väldigt skönt och välbehövt men gjorde mig ändå inte piggare

Vill sjunga

Visst måste man älska när man sitter på bussen med underbar musik i öronen och bara drömmer sig bort. Problemet med för mig är att jag ofta får för mig att sjunga. Så till slut så kämpar man allt man kan för att hålla det inne. Skulle nästan vilja se allas reaktion om jag börjar sjunga högt :) gissar att man skulle få en och annan ond blick! Haha nej nu måste jag fortsätta kämpa till jag kommer hem och då jäklar ska det sjungas :D

Vill sjunga

Visst måste man älska när man sitter på bussen med underbar musik i öronen och bara drömmer sig bort. Problemet med för mig är att jag ofta får för mig att sjunga. Så till slut så kämpar man allt man kan för att hålla det inne. Skulle nästan vilja se allas reaktion om jag börjar sjunga högt :) gissar att man skulle få en och annan ond blick! Haha nej nu måste jag fortsätta kämpa till jag kommer hem och då jäklar ska det sjungas :D

Man skapar sin egen lycka

Tänkt på det där med lycka. Det finns så många där ute som säger att de inte är lyckliga. Jag har sagt det många gånger med men allt för sällan stannar jag upp och tänker vad man kan göra åt det. Så mitt nya motto är att man skapar sin egen lycka. Det finns ingen annan än du som kan avgöra det. Folk kan beröva än på mycket men den där inre glöden når ingen. Man måste bara se allt positivt och älska sig själv. Jag har bestämt mig och jag tänker inte låta någon trycka ner mig längre. Jag väljer att vara lycklig.

Dagen efter

Vaknade av den härliga synen av att det ser ut som att hela festen står kvar på mitt bord! Det står massa tomma flaskor och på golvet ligger det också massa skit. Men det är så det ska vara! Nu ska jag sätta igång med att städa upp det bara :)

Fest i hela huset 2

Har hur roligt som helst på min lilla fest! Sitter just nu på toan med Carro som berättar om nån dålig film :) hur mysig som helst!

Höst <3

Åh Gud va mysigt det är ute! Dimma och färgglada löv som faller. Hösten är verkligen bästa tiden på året. På delad plats med vintern kanske. Är ju verkligen ingen sommarmänniska så det är skönt att få ha lite svalt och skönt ett tag :) går iklädd både mössa, vantar och halsduk hemma. Kanske tar de hela lite för ordagrant!

Fest i hela huset

Så idag ska man ha en liten hem agrar för att fira sin födelsedag! En vecka efter men vem bryr sig. Fixat och donat hela dagen nu för att det ska vara färdigt när folk kommer. Inte så många som kommer men nöjd ändå! Inte antalet som räknas utan vilka det är!

RSS 2.0