Fredag

Så var det fredag igen och den kunde inte börjat bättre. Om man bortser från att jag kände mig halvt döende så var det underbart. Fick hjälpa mormor med att passa min underbara lilla systerdotter. Hon var ju rolig att vara med som vanligt!

Sen begav jag mig till jobbet. Vi har nya arbetstider idag med. Vi började klockan 1 istället och ska jobba till 6. Det som gjorde det skönt var att systemet låg nere så vi har inte kunnat börja ringa ännu. Visst vill man jobba men när man är sjuk och trött så känns det skönt att börja långsamt.

Så blir det Afterwork sen med!

Jobbig vecka

Förra veckan älskade jag och denna avskyr jag. Tröttare än någonsin förr och så har den gått så fruktansvärt långsamt! Men nu är det torsdag i vilket fall! Snart helg med andra ord. Imorgon är det Afterwork som gäller. Ska bli kul men tråkigt att min kära Alex inte längre jobbar med mig. Skulle varit dubbelt så roligt om hon var med.

Gjorde ett försök till en sockerkaka idag. Det gick inte så bra eftersom den vägrade lossna från formen. Men gott var det i alla fall.

 

Det är kallt!

Jag vill skaffa en overall och bo i just nu. Nästan så jag blir sugen på att skaffa en onepiece för tillfället om det betyder att jag får lite värme. Glömde väll huvudet hemma när jag häromdagen bestämde mig för att gå ut i jeans utan något under. Mina ben känns som två jätte istappar.

För första gången någonsin längtar jag till sommaren! Men ack så vackert det är ute. Kan det inte se ut såhär fast att det är lite varmare?

 

 

Tiden går undan!

Så är det redan onsdag! Känns som dagarna bara flyger förbi. Går denna dagen lika fort så är det ju helg när som helst!

Just nu ligger jag på sängen och orkar knappt röra på mig. Blir inte så peppad på att jobba när man kollar ut och ser det underbara vädret. Vill ut och ta en promenad. Kanske fotografera lite med för det var ett tag sedan nu. Men nej jag ska sitta instängd på ett kontor. Tur att jag gillar mitt jobb i alla fall :)

RSS 2.0