Måndag

Har haft en rätt bra måndag faktiskt. Vaknat upp bredvid världens bästa kille, haft en lugn dag på jobbet och sen få träffa bästa kompisen.

Mötte upp Carro efter jobbet och vi gick och hämtade ut en nässpray min doktor vill att jag skulle börja ta. Efter det gick vi runt och bara tjöta tills bussen gick. Alla som känner mig vet ju att prata är en av mina favorit sysselsättningar. Var skönt att bara kunna prata av sig med nån man vet alltid förstår än!

Så nu ligger jag här i sängen och såklart har Carro redan somnat och jag är jätte pigg. Men är väll bara till att blunda och försöka somna.

You make me happy!

Haft världens myshelg! Att få tillbringa nästan två dagar med bästa systerdottern gör mycket för mig. Hon får livet att kännas lite mindre komplicerat.

Fick även lite syskontid med världens bästa lillebror. Har alltid kul med honom. Kan bero på att vi är rätt lika. Känns inland som den manliga versionen av mig själv. Sen finns det väll tillfällen där vi är varandras motsatser med.

Men känner mig mer laddad för en ny vecka nu i alla fall :) Ska även träffa Carro imorgon!! Första gången jag vill att det ska bli måndag.

Fru socialus

Av nån anledning sätter jag till us på allt nu för tiden. Är någon till exempel osocial så blir det att man säger: hörru du osocialus...

Kände att då får mitt inlägg heta något i stil med det. Känner mig ju oerhört aktiv här nämligen.

Men har haft fullt upp de senaste dagarna. Varit med Mattias varje dag hela veckan. Med honom så händer ju någonting hela tiden så har inte riktigt hunnit. Har det inte varit flyttning så har det vart handling och sen har vi lyckats träffa folk med. Ändå jobbar jag till nio så för mig känns det otroligt hur man hinner allt efter det!

Igår var en sån dag det kändes som jag hann med hur mycket som helst. Först börja jobbet tidigt. Alex kom på besök vid lunch och som jag hade saknat henne efter bara en vecka! Sen mötte jag upp Mattias och gick och åt.

Vi gick runt i massa affärer och sen kom Carro och Viktor in till stan. Var ett väldigt kort men välbehövt besök. Jag får Carroabstinens om vi inte ses. Fortfarande inte riktigt insett att vi inte bor vägg i vägg längre.

Hann även äta pizza, träffa Mattias farmor, träffa en as söt hund, äta pizza, äta godis och se på film :)

Fixarna

Är hemma hos Mattias igen nu. Denna gången är vi faktiskt i hans nya lägenhet. Börjar till och med bli ganska snyggt här. Har ju hjälpt till att montera upp ett soffbord och en expedit hylla. Nu när han börjar få upp saker så börjar det likna något. Fast fortfarande en del som fattas, en säng till exempel!
Snart blir det till att fixa middag fast att klockan redan är halv 9. Tiden har gått fort idag. Var hemma från jobbet idag med så har inte gjort så mycket. Tvättat lite och så bara. Sen åkte jag ju hit på kvällen. Blir ju närmare till jobbet imorgon så latheten påverkade väll lite där.
Men nu börjar jag bli riktigt hungrig faktiskt så ska nog gå och tjata på Mattias lite och se till att det blir någon mat idag. Ska försöka vara lite mer aktiv med att blogga igen så får försöka skriva snart igen. Får se hur det går med den delen!

Sjukling

När jag var i USA kändes det som jag aldrig var sjuk. Inte heller perioden när jag kom hem. Men nu det senaste är jag sjuk titt som tätt och ofta krampar magen så man knappt vet vart man ska ta vägen. Vill veta vad som har ändrats, vad som har gjort att min kropp inte längre samarbetar.

Mamma säger att det är mina sömnvanor som spelar in. Om jag bara ändrade dem så skulle allt komma naturligt sen. Det och hur jag äter då. Men känns inte som att det är därför. Haft dåliga sömnvanor i år nu. Inget som har uppkommit nu det senaste. Det känns som att det borde ha påverkat mig tidigare.

Men men nu orkar jag inte spekulera mer i det. Känns som jag inte kommer förstå mig på det ändå. Just nu ligger jag i Mattias säng. Inte tagit mig härifrån sen i lördags i stort sett. Var hemma hos mamma under dagen på lördag och sen åkte jag tillbaka hit på kvällen. Igår skulle jag åkt hem men kom inte upp ur sängen förän fyra tiden pga feberdrömmar. Så orkade inte ta mig hem.

Nu hade jag i alla fall tänkt läsa lite mer i min hundbok och sedan vila lite till. Finns inte så mycket mer att göra här ändå. Mattias håller på att flytta så finns inget kvar här. Sen är han inte här heller så har inget sällskap.

Sömnlöshet vid bästa tillfället

Tyckte att jag la mig i ganska hyfsad tid igår. Ett tag efter tolv och sen så gick det såklart inte att sova. Dum som jag var trodde jag att det skulle försvinna snabbt om jag bara blundade. Plockade upp mobilen då och då för att dels kolla klockan och sen för att det blev så tråkigt att bara ligga där. Sista gången jag kollade tiden var klockan 5 och då tog det fortfarande lång tid innan jag somnade!

Det skulle inte vara någon fara om jag skulle börjat jobba 3 som vanligt. Dock så börjar jag ju 9 på fredagar. Så när klockan ringde vid halv 8 var jag inte helt överlycklig. Är bara att stå ut på jobbet och sen ska ja banne mig hem och sova!

Emma <3 Mattias

Idag firade jag och Mattias en månad. Tiden går fort när man har roligt! Känns dock som att en en månad inte är direkt mycket men mer kommer ju :)

Efter jobbet så gick vi och såg på Sherlock Holmes. Jag som är ett stort fan av första filmen har ju längtat efter att få se tvån. Var riktigt glad över att de lyckades göra en tvåa som faktiskt var bra! Så den rekommenderar jag starkt att se.

När filmen väl var slut så hade bussarna slutat gå till mig så följde med hem till Mattias. Blev att kolla på lite Henrik Fexeus innan han som vanligt somnade.

Men nu måste jag med sova eftersom jag jobbar "tidigt" imorgon.

Rubrik

Nu känner jag mig sådär duktig igen! Gick upp och gjorde sallad och det ser man mig inte göra varje dag. Tror jag behöver skärpa till mig när jag är stolt över att ha gjort en sallad :)

Men är svårt att sköta mig som man borde när jag jobbar dessa tiderna. Min kropp är inte gjord för att jobba kväll. Borde kanske satsa på att hitta ett jobb som är under dagtid istället. Fast älskar mitt jobb så ska inte klaga!

När jag var hemma hos mamma häromdagen så hade jag svårt att sova så letade runt på TV4play och hittade en serie som hette Seducing Cindy.
Tyckte den var skit rolig men elaka som de var hade de bara lagt upp första avsnittet. Vill ju se vem hon väljer!!

Lazy day

Känner mig segare än någonsin just nu. Kom med nöd och näppe upp ur sängen imorse. När klockan var ett fick jag tillslut tvingat mig upp och släpade mig till duschen.

Resten av dagen har flutit på likadant. Inte riktigt haft så mycket ork. Nu ligger jag på mammas soffa helt utslagen och funderar på om jag borde sova. För många segisdagar i rad blir bara jobbigt

Bästa med dagen var dock att det snöade! Åh va glad jag blev av det :D ville skutta runt som ett barn och klappa händerna!

Emma fixar!

Känner mig riktigt stolt över mig själv idag! Jag kunde inte sova igår så hade svårt att komma upp ur sängen. Ca två timmar innan jag skulle bege mig till jobbet. Kände att det var lite väl rörigt så satte igång och städade mitt rum, satte igång en tvätt, vek tvätt, fyllde och satte igång diskmaskinen och sen hann jag till och med duscha.

Kanske inte låter som så mycket men tro mig det är mer än vad en nyvaken Emma åstadkommer på en vecka i vanliga fall!

Ge mig energi!

Just nu känner jag mig fruktansvärt utpumpad. Är aldrig riktigt pigg längre. Brukar ha sådana perioder emellanåt men nu känns det ändå som att det har hållit på lite väl länge. Det är inte ofta man träffar på en utvilad Emma om man säger så.

Kanske borde ta ledigt en vecka och låsa in mig hemma och bara sova. Så kanske man kommer på fötterna igen. Eller ta sig ett besök hos mamma och träffa min underbara lilla systerdotter! Hon fyller även den tröttaste människan med energi och glädje.

RSS 2.0