Here we go

Så nu är maj över och det är äntligen en "sommarmånad" längtar efter ännu mer sol och underbara sommarkvällar. Inte långt kvar nu! Nu är jag dock inte ledig förän i juli men känns bra ändå.

Jag är dödstrött efter jobbet idag men jäkligt nöjd. Ofokuserade Emma kan ändå! Nästan så jag vill ge mig själv en klapp på axeln. Så nu ska jag belöna mig själv med att slappa lite framför tv:n och sen ska jag bannemig sova! Bästa belöningen man kan få :)

Ni får en underbar bild på hur jag ser ut idag! Kan inte rå för att jag är en 20åring som har fastnat i en typ 10årings kropp :)

Ur fokus

De senaste dagarna har jag varit så sjukt ofokuserad. När man märker att till och tappar bort sig när man skriver ett sms så har det gått lite väl långt. Det är som jag inte riktigt är hemma i huvudet :) Haha kanske inte på det sättet som det lät som men utan bara att jag är frånvarande.

Fast det kommer väll snart tillbaka hoppas jag :) Saknar mig själv lite!

Ringer för mycket?

Jag pratar tydligen mycket i telefon. Det är aldrig något jag har tänkt på själv men nu har några på jobbet börjat kommentera att man aldrig ser mig utan en telefon i örat. Det komiska är ju faktiskt att det bara är på väg till jobbet och hemvägen som jag pratar i telefon. Sen brukar min käre pojkvän passa på att ringa när jag har rast. Man kan ju inte rå för att man är populär :D

Haha nej men kan förstå hur det ser ut när man bara ser mig just då. Kanske ska bli lite mer social utanför telefonen med :)

Händelserik helg

Har inte hunnit skriva sen jag kom hem igår för det har varit fullt upp! Så tänkte att ni kunde få en liten sammanfattning av min helg nu :)

I lördags så åkte vi som sagt ut med båten och det var riktigt härligt! Jag uppskattar verkligen att få komma ut lite. Hade det oerhört trevligt på klipporna i solnedgången med god mat. Vi gjorde vår egen lilla brasa och grillade kött och allt möjligt gott. Sen lyckades vi klämma ihop fem personer på en liten säng efter många om och men.

Spenderade förmiddagen med att sola och fick även min första solbränna! Lyckat Emma! Ser inte klokt ut.. Sedan begav vi oss till Torslanda och firade morsdag med min familj och vi hann även förbi Mattias familj en stund. En fullproppad men väldigt lyckad helg vill jag påstå!

Idag har jag varit med både Carro och Mattias efter jobbet. Alltid lika roligt när Carro kommer på besök. Man behöver sin bästa vän emellanåt och bara tjata av sig. Även om det känns som jag ringer henne minst en gång per dag. Om jag ändå skulle haft mer tid att träffa alla mina vänner.

Men nu ska jag lägga mig för ögonen börjar faktiskt bli tunga och imorgon kommer ju ännu en dag.

Båtar och fobier

Ännu en varm och skön dag. Vad ska man då hitta på idag när man till och med är ledig. Jo jag ska ut och åka båt med med Mattias, Jocke, Sanna och Samir :) Ska bli riktigt roligt faktiskt för jag brukar ju oftast inte utnyttja soltimmarna. Så nu ska jag faktiskt se till att göra något.

Lite orolig är jag dock eftersom jag har lite av en fobi för båtar. Avskyr tanken av att tänk om man ramlar av eller om det skulle gå hål i båten. Det är då man får säga till sig själv att skärpa sig!
Fast ju rätt många fobier så man blir ju inte direkt förvånad!

Haha något jag tycker är extremt komiskt är att jag har en extrem fobi för att prata i telefon med folk. Jag vill inte ens ringa och beställa pizza. Det roliga med det är jag jobbar som just telefonförsäljare :)! Men på jobbet är fobin som bortblåst. Lilla udda Emma :D

Nu ska vi ut!

Nu ska vi ut på nattliga äventyr jag och min store lillebror! Vi ska nämligen ut med vår hund. Så är det i denna familjen. Är man vaken senast så tar man ut hunden. Så har vi dragit ut på det lite längre än tänkt.

Men hittade en riktigt flashig liten fingerficklampa som jag ska passa på att testa samtidigt. Kommer nog se riktigt cool ut när jag går runt med den i mörkret. Hoppas bara jag slipper träffa på någon!

Prioritering!

De senaste dagarna har jag faktiskt inte prioriterat bloggen så mycket. Det har varit underbart väder och jag har spenderat all min lediga tid med familj och Mattias. Så allt annat har fått komma lite efterhand. Kan säga att gårdagen var en helt underbar dag! Vaknade av att min favoritbebis klättrade på mig och ville visa sin docka. Åkte med Malin till stan och köpte present till hennes kompis och sen satt i solen och umgicks med min kära mamma.

Sen var det dags! Det jag hade längtat efter sedan december skulle äntligen ske! Skulle åka och se på Cesar Millan. Jag visste knappt vad jag skulle ta mig till. För dem som inte vet så är detta min största idol då jag är väldigt hundintresserad. Showen var grym! Det var så mycket fokus just på energin man utspeglar. Blev ännu mer peppad att börja kolla djurutbildningar!

Hittade en idag för 24 tusen och utan studiestöd. Man kunde avbetala så kan jag jobba och plugga samtidigt så kanske det är möjligt men inte annars. Vi får väll se!

Somna nu då!

Ännu ett nattinlägg! Ligger helt klarvaken i sängen bredvid en sovande Mattias. Legat i en timme och bara blundat men fungerar inte. Mitt huvud går på högvarv och vill bestämt inte sova. Funderar på att gå till en läkare och be om sömntabletter! Bara för de första dagarna tills kroppen inser att det faktiskt är natt.

Men självklart är det ingen hållbar lösning. Jag måste helt enkelt ta bebissteg och börja vända på dygnet. Kanske börja med att lägga mig en timme tidigare och när det väl fungerar kan man ändra på ännu mer. Blev mer att jag satt här och dividerade med mig själv än ett bra inlägg men någon kanske tycker att mina udda inlägg är roliga :)! Knappast men va fan ni får stå ut med att jag är tråkig imellan åt också :D

Inte är jag väll trött!

Jag tror det är något som inte riktigt stämmer med mig! Kan vara dötrött en hel dag men just när jag ska gå och lägga mig blir jag jätte pigg. Känns som min hjärna beter sig lite som en unge i trottsåldern.

Men man kan ju undra varför det blir så egentligen :D! Jag borde ju kunna vänja om mig och gå upp tidigt på morgonen istället.

Men nu ska jag faktiskt försöka sova och vara lite social i två sekunder med min älskling. Han börjar bli lite frustrerad över att han inte får se vad jag skriver!

Åh måndag.. Igen!

Så började veckan om igen! Det gick fortare än va jag hade tänkt. Kan ju dock bero på att jag bara jobbade en dag så att tiden flöt ihop lite mer än vanligt. Har haft en skön helg i vilket fall. Lyckats träffa många vänner och även en glimt av Ellie. Så om bara några minuter ska jag börja göra mig iordning för att ta mig mot jobbet. Passade dock på att sätta mig i solen i några minuter först! Kanske lyckas få någon färg i år!

Ännu en gång hoppas jag att det vädret håller i sig då man får betydligt mycket mer energi av det! Kom igen nu sommaren stanna kvar!


Like a rollercoaster

Har varit sjuk sen i torsdags och det känns verkligen som att det velat fram och tillbaka hela tiden. Ena sekunden känner jag mig mycket bättre och andra känner jag mig dösjuk igen.

Var helt inställd på att gå till jobbet idag och när jag vaknade så sved min hals något så fruktansvärt och kunde inte ens andas genom näsan. Då får man istället fundera på att ta sig till herr doktor så han kan säga vad jag ska göra för att bli frisk igen. Saknar att jobba så hoppas verkligen att jag kan gå dit imorgon!

Bilden har ingenting med inlägget att göra. Jag tyckte bara att den var fin :)

Kul att se att ni läser :D

Fick ganska många kommentarer på föregående inlägg imot vad jag brukar få :) Känns sjukt kul att se att folk faktiskt läser! Innan har jag mer sett det som en slags dagbok där jag bara kan skriva om mitt oerhört roliga liv :)

Fick veta från Viktoria att det inte var tossor utan galoscher och att det är mode igen. Haha bara jag slipper använda det så är jag nöjd! Anledningen till att det ibland ser ut som att jag har bilder som inte syns är för att jag bloggar från mobilen och då blir de ofta så när inlägget inte kommer upp på första försöket. Ligger här i sängen och funderar på om jag ska smita upp och se ett avsnitt av desperate housewives eller om jag kanske borde sova.

Programmet är ju så bra just nu så kanske är värt det :D Utöver det så är jag just nu en sjukling. Halsont och förkylning är det som ligger kvar nu. Tidigare hade jag både feber och huvudvärk. Det är skönt att det redan känns så mycket bättre!

Tossor

Såg något förut som fick mig att undra hur många konstiga idéer det finns! En man på bussen som satt med tossor på fötterna! Tänker endast på när man var på vårdcentralen när man var liten och de hade så man fick ta på sig ett par där för att inte smutsa ner golvet. Inte ens då ville jag ta på mig det för att det ser förskräckligt ut!

Denna mannen som hade detta på sig hade ju självklart inte den typiska blåa plastvarianten. Han hade istället gula i gummi. Då är det ju till och med snyggare med vanliga gummistövlar!

 

Tjockistime!

Känner att jag har växt några storlekar sen jag skrev senast! Haha de roliga var att jag inte ens åt så mycket men kändes som att jag bara pressade ner det. Jag är en sån människa som blir mätt på luft typ! Fattar inte hur det går ihop eftersom jag älskar mat. Kött till exempel.. Det är så man vill slänga i sig hur mycket som helst och ändå tar det stopp direkt.

Ska töja ut magen så det får plats mer :D

Hot hot hot!

Det är sjukt hur jäkla varmt det har blivit på bara några dagar. Man dör ju lite halvt bara av att ha på sig jacka. Känns som man går halvnaken helt plötsligt :)
Skulle inte förvåna mig om det slog om och blev rena motsatsen istället. Typ att det började snöa igen.

Haha kan ju gissa hur glada den svenska befolkningen blir då :)

I detta underbara vädret så sitter jag på en extremt varm buss för att göra det bättre. Någon som vill göra mig sällskap?

Ska till jobbet tidigare och bli bjuden på pizza hut :D En nöjd Emma med andra ord!

RSS 2.0