Jag vill bara vara stolt

I hela mitt liv så har jag alltid haft människor runt omkring mig som har tryckt ner mig och försökt få mig att tro att jag inte är bra. Men nu känner jag att det får vara nog! Folk blir chockade när jag gör bra ifrån mig och jag får höra saker som: det där kunde jag faktiskt inte tro om dig eller du är den jag minst kunde tänka få högst betyg. Vet flera gånger under låg- och högstadiet då jag hade fått bäst betyg på något och folk i hela klassen bara satt och gapade och kollade på varandra som att det var omöjligt att jag kunde vara smart. Jag är faktiskt bra, jag är riktigt bra! Även om jag inte kan allt så kämpar jag för det jag vill och det är värt mer än ett jätte högt IQ. Jag vill bara vara stolt över mig själv så varför kan inte andra vara det med?

Foto!

Det är sjukt hur dålig jag är på att ta kort mot alla andra i min fotogrupp :O! Visst jag kan väll fotografera liiite grann men inte som de andra! Måste börja träna hur mycket som helst nu så att jag kommer igång och lär mig mer. Funderar nämligen på att läsa vidare som fotograf istället.

Nu ska jag fortsätta fixa mina bilder så att jag i vilket fall får g i kursen!

Ge tillbaka min data!

Det känns helt sjukt att inte kunna ha med sig sin data överallt längre utan att varje gång man vill göra något måste man snällt traska in till mamma och fråga om man får låna hennes data. Fast eftersom hela familjen alltid vill använda hennes data så är det svårt att få tid att sitta med den. Därför blir det alltid sena inlägg för min del.

Var och kollade om min data var klar idag men tydligen vara det inte bara fläkten det var fel på utan också någon annan del (ingen aning om vilken) som det väntade på att få in. Skönt att veta att skolan betalar för alla reperationer i vilket fall. Skulle verkligen inte haft råd att fixa den annars.

Inte för att byta ämne men den uppgiften jag lämnade in igår fick jag jätte bra kritik tillbaka för :D Jag var verkligen så lycklig och jag tycker verkligen om våran nya svenska lärare för hon ger bra och roliga uppgifter. Har dock en uppgift kvar tills nästa vecka.

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och se på tredje avsnittet av gossip girl säsong 3! Det är helt sjukt hur bra det programmet är!

Så sov sött så hörs vi imon <3 

Dags att ta igen!

Nu har man hamnat lite efter i skolan pågrund av att man har försovit sig några gånger och sådannt i den stilen så nu har jag lite att ta igen. Han redan fått in en av uppgifterna och håller på med den andra nu. Det känns verkligen skönt när man sitter med det av någon anledning. Har inte haft läxor på ett bra tag så nu tycker jag det är roligt att göra dem. Känns också väldigt lättande när man väl har gjort klart och fått in det. Så slipper man känna sig stressad när man vet att man ligger jätte långt efter.

Men nu ska jag fortsätta med läxan så ha en fortsatt trevlig kväll :D

Visste ni att jag har fyllt år?

Jo visst det är sant! Emma är nu ingen liten skit längre utan hon är 18 år! Fast jag fyllde dock i Torsdags så är lite sent ute men det är förståeligt eftersom min data är inne på lagning. Men skulle gått ut igår men det gick inte som planerat eftersom min legetimation aldrig hann komma och mitt pass gick ut förra året. Så ingen direkt utekväll för mig men hade kul innan dess i vilket fall!

Idag så ska jag och Mutti antagligen gå på bokmässan men kommer ju ändå inte kunna köpa något med tanke på att jag inte vill ta slut på hela min lön direkt. Köpte nämligen kläder igår (en svart hög kjol och en svart/vit randig t-shirt) för ovanlighetens skull.

Nej nu ska jag gå och slå Christopher så han slutar spela för en stund :D

Söndag

Sitter här och mumsar i mig av gårdagens godis och känner mig allmänt uttråkad. Det är verkligen inget som händer här på min blogg eftersom den inte är interessant nog. Jag tror jag är för "vanlig" för att bli något inom bloggvärlden. Men men det finns andra saker jag kan göra med mitt liv även om jag tycker att det är jätte roligt att blogga ^^

Miss your lipsÄlskling kom hit så jag får pussa på dig! Du kan inte fatta hur jobbigt det är när du inte e här och jag får sova helt ensam om kvällen. Det blir så kallt utan att ha någon som ligger bredvid och håller om än. Jag kan inte fatta att jag kan sakna dig så mycket trotts att jag såg dig bara lite tidigare idag.

Christopher Lilliecrona du är det bästa jag vet så ta dig hit nu<3

Nu ska...

0-60c9d5f79a9cc5edeac1a90601004cbe.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag ta ett varmt bad som verkligen är efterlängtat! Känner att jag har varit allmänt stressad och uppretad idag så detta blir ett utmärkt sätt att avsluta dagen!

Lejonet

Sitter i skolan nu och har Foto lektion. Vi har tatt kort på statyer som vi ska göra ett bildspel av. Eftersom jag var ute en vecka efter så är jag inte riktigt klar och fick inte heller tid att tänka igenom mina bilder lika noga. Gillar dem lite ändå dock :D

Här har ni en av dem och jag valde såklart Lejonet :D! Vad skulle Göteborg vara utan dem :)Vad tycker ni? Var den lyckad eller inte?

Bye bye <3

Känns sjukt att du ska åka nu. Jag kommer inte träffa dig på 9 hela månader och vi som just tatt upp kontakten igen. Kände verkligen att jag var nöjd med hur jag hade det och då bestämmer du dig för att lämna landet ^^Jag hoppas dock att du har riktigt roligt och att du tar med dig massvis med presenter hem som jag kan få :DIdag var jag och sa hejdå till Sarah och åt middag med hennes mamma och hennes mormor. Var en riktigt trevlig kväll och jag kommer verkligen sakna henne något så fruktansvärt!

Kalas!

Idagså blev det kalas för mig och Emil och det var som alltid kul :D Älskar när hela familjen plus lite av släkten samlas. Det är då man verkligen att man saknar hur det var förr. Kommer ihåg när jag var liten och mormor kom med jättepåsar med presenter till både mig och Emil och man fick just den där dockan man önskat sig eller något i den stilen. Nu fick jag pengar eftersom jag är så stor att det är svårt att välja ut presenter till mig. Det är inte sämre det dock :D Av Chris, hans mamma och Jan så fick jag pengar jag kunde lägga på mina inlines. Min äldsta syster gav mig en "värdecheck" för en middag plus bio, myspys! Träffar henne allt för sällan så kan vara riktigt kul. Fick också en kameraväska av min mormor men den visade sig vara för liten så ska gå och byta ut den mot en större version eftersom det är ganska pinsamt att gå runt med kameran i mammas gamla handväska.

Ska tacka alla som kom och förgyllde min dag :D

Förlåt att jag försvann

Nu har jag verkligen inte skrivit något på ett bra tag. Anledningen till detta var att jag först inte hade någon tid över men sedan så blev vår hund sjuk. Han blödde oavbrutet ur näsan och det blev bara värre och värre så vi fick åka in med honom till vetrinären. De visade sig att det var väldigt allvarligt och nu vet vi inte riktigt hur det kommer gå med honom. Han är i vilket fall hemma igen och vi hoppas på det bästa. Man vill ju inte förlora en så underbar hund som honom.

Idag så har jag bara städat hela dagen och sen såg jag på film med familjen och nu är jag verkligen helt slutkörd. Hoppas verkligen att det inte  blir lika mycket att göra i morgon bara.

Nej nu ska jag gå och lägga mig så att jag ens kommer upp i morgon. Chris ska ju antagligen ha filmkväll och bjuda in lite vänner så det vill jag ju inte missa heller.

Ännu argare nu!

Hur kan det vara tillåtet att personer får stå och prata illa om en person och tycka att de gör helt rätt men när man ens säger något tillbaka så öser de skit över en och vänder folk mot en! Jag är trött på det här och jag är trött på de som låsas vara ens vänner men bara står och ser på utan att hjälpa den som faktiskt behöver det. De backar upp den starkaste för att det inte vill hamna imellan. Ni kan likaväl bara erkänna att ni inte är det minsta lilla intresserade av den "vänskap" som ni låsas att vi har! Hoppas fan ni växer upp nån gång!

Ni tror verkligen att ni är mer värda!

Jag blir så sur på vissa människor som bara kommer och tror att man ska älska dem fast att de inte visar den minsta lilla respekt mot andra. Jag blir galen verkligen! Har varit med om ett par sådanna människor nu det senaste och man önskar bara att det kunde se sig själva ur någon annas ögon och inse hur dumt de uppför sig! Jag kan bara visa hur jag vill att folk ska behandla mig och hoppas att de förstår, har inget större hopp om det dock.

Videoinlägg

Ursäkta för de dåliga ljudet men hoppas ni hör något alls

RSS 2.0