Torsdag

Hade tänkt gå till skolan idag men hela natten hade jag oroliga drömmar och när jag vaknade på morgonen så var nästan alla sjukdomssymptom tillbaka igen. Så bestämde mig för att strunta i skolan idag med och sen tvinga iväg mig imorgon. Vi har nämligen ett prov/läxförhör som var viktigt så måste se till att göra det.

Har varit ute och tagit landskapsbilder nyss som jag egentligen skulle tagit på fotolektionen, men jag var ju inte där så fick ta dem nu. Blev lite besviken eftersom solen inte stod som jag hade tänkt mig och därför blev bilderna inte riktigt som planerat heller. Men jag tror jag fick några som var helt okej. Ska kolla igenom dem snart.

Ipad

Jag såg idag att det är väldigt många som hade bloggat om en och samma sak och det var Ipad. När jag kollade upp vad det var så blev jag väldigt imponerad och skulle gärna vilja ha en! Har alltid gillat ipod touch och har försökt spara ihop till det hur länge som helst (det har dock inte gått så bra eftersom jag köper massa småskit för mina pengar). Detta är ju som en blandning mellan en ipod touch och en bärbar dator. Kan det bli bättre?



Det är något jag gärna vill testa men vad säger ni andra? Är det något ni skulle vilja lägga era pengar på?

Läkerol och Chuck!

Ja nu när jag ändå inte har något viktigt att göra så kan jag ju passa på att kolla på chuck utan att känna att jag väljer det framför något annat jag borde göra. Det tråkiga är att jag har ju kommit så långt att jag snart inte har några avsnitt kvar. Vad blir det för serie då kan jag undra. Ge mig förslag :D

Det finns inget bättre än läkerol när man sitter hemma och känner sig dålig. Äter dem som godis.

Onsdag

När jag vakna imorse så kände jag mig inte alls bra men efter lite nässpray och dylikt så börjar mitt humör sakta men säkert bli bättre igen. Har jag tur så kan jag gå till skolan redan imorgon. Jag fattar inte egentligen hur jag kan sakna det så mycket. Nästan alla andra blir glada om de får stanna hemma från skolan. Men jag känner verkligen att jag vill ge allt för jag är bra och jag kan så mycket men jag behöver bara få visa det.

Har ganska mycket läxor att ta tag i som ska vara klara på fredag och också några nästa tisdag. Så ska sätta mig och ta tag i de viktigaste nu så att jag inte blir sen med dem.

Tänkte att jag kunde lägga upp en bild på hur jag ser ut när jag är sjuk. Går alltid runt hela dagarna med min älskade morgonrock och känner mig allmänt hängig. Tur att man har Börne i dessa lägen :D<3

Dagen blir bara värre..

Jag tror ni förstår att min dagen inte har varit den bästa. Jag började må liste halvdåligt i skolan och tänkte att det bara var på grund av för lite sömn men sen blev det värre. Jag blev heltdåsig och kunde knappt lyfta på fötterna när jag gick och nu har jag extremt ont i bihålorna, huvudvärk, snuva (Nässpray funkar inte) och halsont. Det känns som att jag är instängd i ett rum där väggarna bara kommer närmre och närmre. Det är så att jag nästan drabbas av panik och känner ett tryck i hela kroppen.

Somnade någon timme i soffan när jag kom hem och vaknade endast pågrund av lukten av mat som fick magen att vrida sig av hunger. Så låg och halvsov och åt samtidigt. Vi åt färdig mat eftersom vi inte hunnit handla och det inte fanns så mycket att välja på så då passade jag på att äta i vardagsrummet.

Man får lov att vara lat när man är sjuk! tycker jag i vilket fall!

Nu ska jag lägga mig i sängen kolla på sista avsnittet i säsong två på Chuck och sen försöka sova. Får se om det blir någon skola för mig imorgon. Alex förlåt om jag inte kommer men orkar inte sitta och må dåligt hela dagen.



Sen så är Zachary Levi extremt snygg så jag kände att jag var var tvungen att påpeka det.

Det är tydligen tisdag

Eftersom jag inte hade någon direkt skola igår så känns detta som en hemsk måndagsmorgon när man hatar världen lite grann för att man måste röra sig ur den varma sängen på morgonen. Men nu sitter jag här i skolan fast jag funderade på att stanna hemma och ta det lugnt hela dagen. Måste ju se till att ha bra närvaro sista terminen så får inte skippa skolan av lathetsskäl längre.

Det var verkligen iskallt ute och jag placerade mig bredvid ett element när jag kom in i salen och nu känner jag mig i vilket fall inte som is längre.

Föresten jag ska satsa på MVG i svenska. Jag fick veta förra veckan att jag låg på gränsen mellan VG och MVG så har stora chanser.

Lite om fredag

I fredags så var det fest för Chris och det var skit roligt! Lite synd att det var flera som inte kunde komma för att de blev sjuka och sådant. Men det var ändå ganska många som kom så vi hade kul ändå!























Det får bli allt :D Finns mer bilder men orka lägga upp alla xD

Grattis älskling!

Idag blir min underbara pojkvän 19 år! Känns lite fusk för skulle inte tackat nej till att fylla år tidigt på året ^^

Så kan bjuda på en fin bild på oss :)



Älskar dig Christopher! Ha en underbar födelsedag!

Vad ska jag köpa?

Nu är det två dagar kvar till att min älskling fyller år och jag vet inte vad jag ska köpa för present. Jag köpte ju en julklapp och födelsedags present ihop men nu vill jag köpa något litet han kan få på sin födelsedag. Det är ju tråkigt att inte ha något att öppna ju. Så kom gärna med förslag på vad man kan köpa för jag har ingen aning vad som är lämplingt om det inte ska vara för dyrt men ändå något som man vill ha.

Ny design!

För er som kanske hade missat så har jag en ny design :D Tröttnade på den gamla ganska direkt så nu ska vi se hur länge jag behåller denna innan jag vill byta :D

Idag har jag haft en av de tråkigaste dagarna i hela mitt liv. Börjar skolan vid kvart i ett och det känns ju lagom värt eftersom jag bara har en lektion. Det värsta av allt var att vi gjorde inte någonting på hela lektionen så alla satt vid sina datorer. Men jag har glömt min vilket gjorde att jag bara satt rakt upp och ner hela lektionen och hade ingen att prata med eftersom både Christopher och Alex var borta.

Hoppas morgondagen blir bättre i vilket fall!

Söndag

Jag har märkt att jag inte får så många kommentarer på min blogg nu det senaste. Jag tror ni har blivit lite lata med det ^^ Här ändå ett par läsare om dagen även om det inte är något att skryta om.

Idag har det inte hänt så mycket, det har helt enkelt varit en typisk söndag. Jag vaknade väldigt sent och sen åkte vi och hälsade på min mormors syster på sjukhuset eftersom hon fyllde år igår. Där stannade vi till klockan var ganska mycket. Vi åkte bara snabbt förbi affären och köpte lite saker till att göra pannkakor. Så sen jag kom hem har jag suttit vi datan och kollat på Chuck. Jag älskar verkligen den serien!

Ska ut med hundarna och sen blir det nog att ta ett kort träningspass (har börjat med lite enkla träningspass innan jag lägger mig för att både komma i form och bli tillräckligt trött för att kunna sova) och sen hoppa i sängen. Börjar inte föräns kvart i ett men lika bra att inte vara uppe hela natten för det.

Men alla får sova så sött!

Det man vill ha måste man kämpa för

Jag känner hur mycket jag redan nu påverkas av mitt beslut att studera utomlands. Jag känner mig orolig över att inte komma in pågrund av för låga betyg i Engelska. Jag oroar mig för att om jag tar ett studielån, hur ska jag klara mig när jag kommer hem igen? Det är så mycket små saker som redan i början gör mig livrädd. Det får mig att fundera på om det är värt det. Jag vill det mer än något annat och det skulle verkligen göra att jag slapp känna fruktan inför studenten. Alla verkar känna att studenten är något positivt men jag känner motsatsen. Vad är det underbara att skolan är slut när man står där utan jobb och inte har något kvar. Skolan är något jag uppskattar och stannar gärna ett tag till. Så på det sättet är det väldigt positivt och gör att det blir värt att vara fattig ett tag. Jag får en upplevelse för livet och jag lär bli mycket bättre på Engelska med.

Är det någon som har studerat utomlands? Skulle vara jätte bra om jag fick höra lite från andra om vad de tyckte om det. Kan underlätta mitt beslut!

Måste veta om det är värt att kämpa för nu när jag har så mycket annat att tänka på..

Min dag

Dagen blev faktiskt ganska lyckad till slut. Blev på jätte bra humör och inte konstigt när man har Alex i sin klass :D Det är inte många stunder jag inte skrattar när jag är med henne :)

Hade vikarie i gympan och vi gjorde nån konstig sport som jag inte minns vad den hette, men den kom i vilket fall från Tyskland och där spelade de den på elit nivå.. svårt att tro eftersom det var en blandning på pingis och volleyboll. Men när spelet väl kom igång var det skit roligt! Sen gillade jag läraren! Första gången nån kommer ihåg mitt namn direkt.

När jag kom hem så såg jag på några avsnitt av Chuck och sedan började jag städa eftersom det var våran städdag. Jag är serieberoende måste jag berätta för er som inte vet det! När jag väl har börjat se en serie så vill jag se allt direkt så jag kan sitta och kolla timme efter timme utan problem. Jag blir så uppslukad i det att jag struntar i det mesta bara för att jag vill se fortsättningen. Så fort jag har sett alla avsnitt av en serie så ger jag mig direkt in på nästa. Har sett nästan alla "vanliga" så snart kommer jag få börja leta efter någon ny så om någon har ett förslag så kom gärna med flera! Måste dock försöka lugna ner mig lite och lägga min tid på mer nödvändiga saker.

Nu ska jag gå och äta flingor med min familj så skriver kanske senare men annars så blir det imon :D

En underbar början på dagen!

Vaknade nästan en timme försent imorse och drabbades av panik eftersom jag inte kan komma sent till skolan mer för att jag har lovat mig själv att sköta skolan ordentlingt sista terminen. Men kom på en buss som jag skulle komma fram en halvtimme efter att vi börjat och ja det var helt okej. Men när jag sitter på bussen helt slut av all stress så får jag veta att våran lektion är inställd pga att läraren var sjuk, underbart -.- Inte riktigt det roligaste när man redan är trött och irriterad. Hoppas att resten av dagen blir bättre i vilket fall!

Utomlandsstudier?

Jag har börjat fundera på om jag ska plugga vidare i USA efter jag har gått ut skolan. Vad säger ni om det? Det låter väll roligt! Men jag fick hem ett häfte med info om det och jag blev verkligen helt såld direkt. Jag älskar USA och har alltid gjort och det är exakt den utbildningen jag vill ha. Känns också som att det är större kanske där eftersom de är mer utvecklade inom median.

Jag och Christopher funderar nu att gå en termin där och bo tillsammans för att minska kostnader. Skulle ju verkligen inte åka utan honom heller för jag är inte direkt för distansförhållanden.

Jag är till 50% säker att jag kommer göra det men vet inte om det blir direkt efter skolan eller om det blir nästa år. Vi får se och det är ju inte jätte bråttom :)
RSS 2.0