Bättre sent än aldrig

Skulle skrivit redan i torsdags men jag har haft lite fullt upp men så idag ska jag tillägna detta inlägget till min kära vän Tobias som fyllde hela 18 år i torsdags :) Hoppas du hade en grym födelsedag :)



Åter till allt annat :D Igår var jag på bio och såg My bloody valentine. Den var sådär kan jag väll säga. Jag blev rädd ett par gånger men det var alldeles för grova scener för min smak då man verkligen såg allt som hände. Sen så tycker jag att vissa saker var extremt överdriva och att det var för förutsägbart i de flesta fallen. Inte värt pengarna men ja om ni gillar vidriga filmer så se den ^^

Idag så har jag varit vid havet efter jobbet med Carro, Emil och mamma. Det var iskallt i vattnet men riktigt mysigt att ligga i solen efter. Hoppas att jag fick antydan till färg i alla fall men det är inte så troligt. Några minuter innan vi skulle åka så pekar Carro på en jätte spindel som kryper upp för mitt ben och jag fick sådann panik att jag ställde mig och stampa i marken och skrika allt jag kunde. Fy jag hatar verkligen spindlar.

Men nu ska jag återgå till min läxa ^^

fullt upp nu.

Det är fullt med läxor och arbeten nu ända tills vi slutar skolan. Fy säger jag bara till den personen som kom på att man ska lägga alla saker exakt i slutet av terminen så att eleverna stressar sönder. Är extremt avundsjuk på min syster som just nu är i soliga Bulgarien. Vill med resa bort och slippa läxor :/

Härligt väder

Eftersom det var så fint väder nu sent på kvällen så passade jag på att gå ut med min bror och ta lite kort. De blev inte så många men blev nöjd med några i alla fall.



Denna tycker jag e lite fin. Synd att han gör någon konstig min dock.



Denna gillar jag med även om det inte blev som jag först tänkt men ska fixa lite med den i Photoshop o se om ja kan få den som jag vill

Svenska

Nu är man i skolan och har svenska. Det är meningen att vi ska skriva en kärleksnovell men har inget jag vill skriva om direkt. Har ganska tomt på idéer just nu känns det som.



såhär vacker är jag i min älsklings solglasögon :D

Lazy day

Ja idag hade jag en ledig dag från mitt säljande. Kände att jag inte orkade med det nu eftersom jag aldrig någonsin får sova. Så igår var jag med älsklingen hemma hos honom och hämtade ut biljetterna till My bloody valentine som vi ska se med några vänner på fredag. Ska bli riktigt kul! När jag vaknade så var det nästan att åka direkt hem för att sätta igång med pluggande. På bussen träffade man sarah och det var faktiskt tredje gången denna veckan och det är väldigt mycket eftersom vi kanske har träffats 8 gånger de senaste året. Så hade trevligt sällskap hem och sedan var det bara att sätta igång med min book report i engelskan. Har läst är det någon där av Marian Keys som verkligen är en Super bra bok som ni borde läsa.



Ah! längtar tills jag sitter där och dör lite halvt av skräck!



Låna den eller köp! tycker absolut den är värd pengarna!

Så nu antar jag att det är dags att hoppa i säng eftersom jag ska till tanläkaren tidigt imorgon bitti.
Sov gott och ha det så bra.

"Blå-dåre"

Sitter här me dricka me blåbärs smak :D (heter blå-dåre som ja tkr är lite kul) och har nyss ätit upp min chocklad. Jag och älskling sitter vid varsin data och håller på xD känns verkligen riktigt socialt men han ska snart komma hit så ska vi mysa oss ner i sängen :D

Nån annan som är uppe nu :D

Avsnitt 25

Åh såg nyss avsnitt 25 på gossip girl (sista avsnittet på säsong 2) och det var verkligen sjukt bra! Verkligen en av de absolut bästa serierna ja vet och jag hoppas verkligen de kommer ut en till säsong. Fast om det gör det så kommer säkert allt flippa ur precis som de gör med alla andra serier.

Blä på vädret!

Det är verkligen INTE kul att vara ute när det verkar som  himlen brister över dig. Ännu värre är det att sälja tidningar i det vädret. Hann med att sälja 2 tidningar innan jag gav upp och bestämde mig för att vänta till klockan 10 istället. Så snart bär det ut i det hemska vädret igen. Det har slutat regna lite i alla fall och det är ju bra.

Måste verkligen skaffa ett bättre jobb så jag slipper detta. Ska ju vara lägerledare om en månad och det ger ju faktiskt ganska bra pengar för att vara ett läger. Sen har jag fått erbjudande om att jobba då och då för Greenworks men de är verkligen slavlön men känns nästan som det är värt det plus att det är något jag vill jobba med.

Nej fy nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag ut igen och se om nån möjligen vill ha en pisseblöt tidning att läsa till frukosten.

R.I.P Kurt och Simba

Igår hände något jag verkligen vill kalla hemskt. En idiot räv kom och dödade Carros kanin och marsvin och eftersom jag nästan sett de som mina egna eftersom jag och carro har en såpass nära relation så var det inget kul att höra. Men vi hoppas att det har det bra där de är nu. Ni som inte har djur kanske inte vet hur det känns att förlora ett men det är ju precis som vilken familjemedlem som helst.

Vill ha!



Tycker dessa var riktigt snygga och kostade bara 299:- på skopunkten

Snyggt eller inte?



Va tycker ni är detta snyggt eller fult på mig. Vet inte riktigt om de e snyggt med så kort eftersom jag inte är så himla vältränad ännu xD Sen så har jag kommit på att jag älskar att ha hatt men har ju bara denna på bilden som är min mammas gamla från att hon var runt min ålder. Föresten så var shortsen ett par byxor som jag klippte av och tänkte att det kunde vara snyggt ^^

Lördag, Söndag, Måndag

Idag så ska jag berätta lite om vad jag har gjort sen i lördags eftersom jag inte har varit så aktiv här under helgen.

Lördag:
Jag vaknade alldeles för sent så fick rusa upp och dra på mig kläder och redan ut och sälja. Det gick fruktansvärt dåligt för att vara en Lördag faktiskt. Jag brukar nästan sälja slut i vanliga fall. Men efter att jag släpat mig igenom hela distriket så kom jag hem för att få sätta igång med att städa direkt. Inte det roligaste när man redan är väldigt trött. När jag cyklade bort till min mormor för att lämna hennes tidning så ringde min pojkvän och sa massa osammanhängande saker men eftersom jag pratade med min mormor så bad jag om att få ringa upp senare. Så jag stod där ett ganska bra tag och pratade på. Det roliga var att när jag kom hem så hade Christopher varit hemma hos mig hela tiden och skulle överaska mig med att komma tidigare så hade han fått sitta på mitt rum och vänta jätte länge. Kvällen fortsatte med att jag hjälpte mamma med lite saker medan Chris och min bror spelade. När vi gick till affären så hittade vi en liten bortsprungen hund som vi efter mycket möda och slit hittade ägaren till. Sen var det Meledifestivalen och braveheart som jag somnade i.

Söndag:
Jag hade som vanligt mitt krig med GT-tjejen och denna gången var hon ute efter att döda eller något i den stilen. Hon glodde ögonen ur sig och såg så ilsken ut att jag inte vågade gå nära henne. Denna gången hade hon med sig sin kompis också och som ni fattar säljer två stycken på en moppe snabbare än en trött sleten Emma med en gammal barnvagn. Så jag sålde slut på lite mer än hälften. Sen stod min underbara vän och retade mig för att jag skriver om mitt säljande i min blogg och tyckte att ja kunde ju börja blogga på aftonbladet. Bra idé Carro det ska jag nog satsa på :D Nej men ibland händer det inte så mycket och då skriver jag kanske om det som är lite mindre intressant xD När Chris vaknat så begav vi oss till honom och så var jag med honom tills klockan 7 då jag åkte till min syster som hade erbjudit mig att komma hem till henne och se på film och sova över. Hade riktigt trevligt och vi såg på step up 2 och massa spökprogram.

Måndag:
Ja idag så har det inte varit så mycket. Började dagen med Nationella i Engelska och nu var det den muntliga delen. Det gick bra för att vara mig. Sen så var det extremt slappt resten av dagen. Hade håltimma och sedan Svenska. Efter det så gick jag hem till Christopher och så spelade vi lite mot varandra och sedan åkte jag hem och här sitter jag nu. Ensam och uttråkad. Sen har jag extermt mycket grejer jag borde fixa idag men vet inte om jag pallar allt för då kommer jag få sitta uppe hela natten eller något i den stilen.

Få fler läsare!

Hittade ett bra sätt att få fler läsare

Gå in här och anmäl dig!

Klicka här

Ändrat lite i designen

Har pillat lite själv med designen och ah man kan ju säga att det är väll okej tills vidare. Det är bara att stå ut tills jag har fixat bättre ^^ Som några kanske märkte så använder ja min gamla header igen tills jag orkar göra en ny :)

Trotts att det inte är det snyggare så är jag i alla fall mer nöjd nu än när jag hade en av sidans färdiga designer. JAg har gjort om headern till en länk till startsidan och sedan la jag till lite andra små saker.

Hoppas ni tycker om det men tro mig det ska bli bättre, förr eller senare.

När ska det ta slut.

Nu undrar jag faktiskt helt seriöst hur lång tid det ska ta att bli frisk. Verkar ju inte gå så vidare bra eftersom jag bara blir halvt frisk hela tiden. Aldrig fullt ut om man säger så. Men men det är bra att det har bättrat sig i vilket fall.

Nu sitter jag på framsidan i den underbara solen. Faktiskt riktigt skönt nu och det har ju inte varit så bra väder de senaste dagarna utan det har mer vart någon konstig blandning.Har börjat känna lite lukt igen med så man kan ju njuta lite av den underbara syrén busken vi har. Älskar verkligen alla lukter nu fram mot sommarn.

 
RSS 2.0