It's cold outside

Av nån anledning så skriver jag alltid mina rubriker på engelska. Tror det är för att jag hatar att komma på en rubrik som ska matcha inlägget och så vidare. Men det är ju faktiskt kallt. Det till och med snöar just nu och det är ju jätte mysigt :)

Igår så blev det utgång med Chris, David och Alex. Vi började kvällen på Chez och drog sedan vidare till PC som var total ändrat. Kändes lite mysko eftersom jag inte ens visste att de skulle renovera. Det var snyggt men helt annorlunda. Även om det nu aldrig var mitt favorit ställe.

Men jag hade det trevligt även om det blev lite veligt i slutet.

Baby i'm back!

Har varit lite svårt att skriva den senaste veckan eftersom jag inte ville avslöja något i förtid. Men nu kan jag då berätta varför jag var så glad för ett tag sedan. Då hade jag precis bestämt att vi skulle försöka ta oss hem över jul. Så nu sitter jag hemma i mysiga men kalla göteborg. Allt känns så himla bekant men ändå ser jag allt ur ett helt annat sätt nu. Det känns som mitt hem men ändå inte, eftersom just nu är mitt hem just i soliga Kalifornien. Hur sjukt det än låter att säga det.

Så två veckor till ska jag vara hemma. Vilket betyder att jag på morgonen till den 7 januari. Men tills dess så vill jag att alla som är intresserade av att hitta på något hör av sig :) Vill ju försöka hinna med så mycket som möjligt på denna korta tiden!

Så mätt att jag nästan spricker..

Nu kom vi hem från vår middag. Det blev att äta på sandbar. Extremt god mat! Tvekade lite halvt först eftersom jag aldrig i vanliga fall äter något sådant. Men är riktigt nöjd med min. Det var en burrito eller vad det nu hette med fisk. Var så extremt gott!

Det bästa med det var att det var en ordentlig portion med! Åt tills jag inte orkade mer och kunde ändå ta med resterna. Man måste ju tänka lite ekonomiskt ^^ Doggybag is the shit!

Nu så ska vi snart över och kolla film i ortega huset! Blev ingen bio eftersom ingen kunde enas om en film. Så vi tar någon helt annan istället. Pratades om District 9 och A-Team. Det är riktigt bra filmer båda två men har redan sett båda. Skulle vara roligt med någon ny film man inte sett än.

När jag ändå diskuterar filmer så måste jag påpeka att Resident Evil: Afterlife var en ren besvikelse! Har längtat efter den filmen hur länge som helst och den var verkligen inte ens bra. Det hände inte alls mycket och det var blandat hejvilt från spelet och filmerna. Spelet borde inte dra in i filmen om de inte gör det bra. Älskade det nyaste spelet så blev sent av besviken när de drog in delar som bara gjorde det värre.

Den kanske är bra om man inte har ett intresse för spelen och filmerna men har man det så skulle jag verkligen inte rekomendera denna filmen.Men nu så ska jag sticka! Take care!

I'm a rich motherfucker :D

Ja rubriken talar för sig själv. Idag har jag fått in pengarna som jag fick för min skada i bilolyckan. Det blev 1000$ vilket är ungefär 7000 kr. För mig är det en förmögenhet så är hur lycklig som helst. Ska försöka att inte slösa bort allt direkt bara. Är aningen köpgalen. Har man pengar så vill man helt enkelt spendera det. Fast frågan är om jag ska spara det tills nästa termin eller betala för nån av de sakerna jag vill ha. Som ett nytt objektiv och en tatuering.
Vi får väll se med det.

Fick öppna ett amerikanskt konto för att kunna fixa checken med. Så nu ska jag få ett jätte gulligt kort med hello kitty hemskickat inom två veckor. Har ett jätte fult kort som jag använder tillfälligt med!

Så ikväll ska det ätas ute och så ska vi gå på bio. Både för att fira mina pengar och för att alla åker hem inom några dagar. Känns lite tråkigt. Förhoppningsvis så träffar jag de flesta igen eftersom nästan alla kommer tillbaka till nästa termin.

Nu ska jag låta Chris ha datorn igen så ska jag gå och kolla lite på tv!

Schools out for the winter!

Idag så slutade jag skolan. Yay! Nu är det lov i mer än en månad! Känns så fruktansvärt skönt. Direkt när jag var klar med mitt prov och bara kollat på filmerna vi gjort så bar det av till stan.
Inköpte sista julklapparna till familjen och följde med Chris när han klippte sig. Hann även med ett besök på ben and jerrys glass café. Köpte en milkshake som hette något i stil med addicted to chocolate. Det var den godaste milkshaken jag har druckit i hela mitt liv!

När vi kom hem så passade jag på att färga och klippa mig. Blev raklugg denna gången och är inte helt 100 på att jag gillar det. Men kanske tar lite tid att vänja mig vid det bara.

Det är ingen bra bild men ni får en annan när jag orkar ta bättre kort.

I'm dreaming of a white Christmas

Rubriken säger allt! Jag vill hem och mysa i kylan med min familj. Hellre det än att sitta i Kalifornien där det just nu är 20 grader när jag försöker få julstämning. Många tänker säkert att jag bara klagar i onödan och att det är mycket bättre att vara i värmen. Men nej måste jag säga, inte på jul i vilket fall.

Jul är när man sitta där i sina mörka hem upplysta av stearinljus och man är invirad i en varm filt. Det är ett extra plus om snön vräker ner utanför. Det är det jul betyder för mig. Stämningen och gemenskapen gör att man inte bryr sig så mycket om det är allt utanför dörren.

Så vad skulle man inte göra för att få vara just där, med min underbara familj.

Vill hem till min skeva men vackra julgran!

ipod

Skriver inlägg från Chris ipod nu. Han har nämligen snott min dator för att spela. Inte helt okej måste jag säga. Wow är bara slöseri med tid. Men det har han inte insett ännu. Idag så har jag lite halv panik för imorgon så har jag min stora final plus en inlämning av ett arbete jag inte ens har hunnit börja på än. Ska mixa en låt som min bror har gjort men så smart som han är så skickade han allt utan själva sången. Hinner han inte skicka så kmr jag få sjunga själv och det är jag inte helt sugen på. Hoppas verkligen jag hinner med allt så jag i vilket fall kan få G på kursen. Sen så har jag ju en till final på torsdag men tror jag kommer bli hyffsat lätt eftersom jag tycker om det ämnet. Så just det oroar jag mig inte så mycket över. När jag var klar med det förra provet i den klassen så kändes det jätte bra och kändes som jag faktiskt visste svaren på frågorna och att de inte bara var intryckta i sista sekunden. Så hoppas att det kommer kännas likadant denna gången. Nu vet jag inte om jag har något direkt mer att säga!

Älskling <3

Idag så skulle jag vilja tillägna ett inlägg till den finaste killen jag vet :D

Bara för då får mig att skratta och känna mig lycklig. För att jag vet att hur mycket vi än bråkar så finns du där när dagen är slut. Du är den absolut bästa människan jag vet! <3

Tjejfilmer!

Idag har jag gått hur mycket som helst känns det som! Gått runt i stan och kollat souvenirer med Jeremie som ville ha med sig något hem till sin familj. Fick köpt en liten sak med! Hur söt som helst! Kan visa den lite senare.

Sen jag kom hem har jag sett tre tjejfilmer i rad.

Började med The house bunnySen Mean girlsoch sist men inte minst Legally blondeKänner mig lite som en girly girl xD

Inte för att byta ämne men vill verkligen visa en reklamfilm som jag såg på tv idag. Kunde inte sluta tänka på den och var tvungen att kolla upp den. Det visade sig att det faktiskt var Kevin Bacon som spelar Kevin Bacons största fan. Tycker det är en väldigt bra och väl genomförd reklam!

Livet leker!

Just nu är jag i total lycka! Både av en anledning som jag inte kommer berätta om här och sen så klarade jag min practical final idag! Jag var så fruktansvärt nervös eftersom det avgjorde hela ens betyg. Det var att man skulle gå in i klassrummet tre personer i taget. Man fick först sätta upp en lampa och greja lite med den och sen fixa ett C-Stand. Eftersom jag knappt har rört ett C-Stand innan så skrämde det mig väldigt mycket. Det som gjorde alla stressade var att man hade exakt 10 minuter på sig och på den tiden skulle man hinna båda uppgifterna. På sju minuter hann jag bli klar med allt och komma ut ur klassrummet!

Så fick jag veta att jag är ledig både måndag och tisdag. Har två lektioner kvar där jag bara ska ha prov på!

Så nu gäller det att plugga på det sista :D

Nu kan jag bjuda på bilder från hur jag såg ut igår för jag känner mig så himla snäll!

Stress.. En naturlig del av livet!

Nu börjar jag bli helt fylld av stress. När man inte känner att man kan sitta still i en enda sekund så har det gått lite för långt. Jag som är en människa som lätt faller in i den onda cirkeln skulle verkligen behöva ett sätt att lugna ner mig.

Men nu har jag avslutat 1 av 3 kurser och det känns verkligen skönt. Dagen imorgon börjar med att göra ett praktiskt prov i cinematographyn. Sen är vi i slutet av filmklassen. Det är bara redigeringen av filmen kvar och skulle kunna tro att vi nästintill är klara med det med. Är nog bara ljudet som är kvar att fixa.

Sen så har vi en inlämningsuppgift och prov i ljudet på onsdag. Något jag verkligen inte är förberedd på. Har ju inte ens hittat något att göra som uppgift.

Sist men inte minst så har jag skriftligt prov i cinematographyn på Torsdag.

Så som högst så har jag 6 lektioner kvar! Kan till och med bli mindre. Det känns väldigt skönt men ändå så är det inte nog med stress för det.

Jag måste se till att allt med försäkringar blir löst efter bilolyckan. Vill inte få hem en saftig räkning som jag inte kan betala själv. Har fått kontakt med tjejen som ansvarar för försäkringen för killen som krockade in i oss. Fick hem ett brev där jag ska fylla i alla läkare som behandlade mig. Minns nästan ingenting från den dagen så det kan hon ju glömma att jag minns deras namn.

Men sen så har vi också att få in studieförsäkran så jag ska få mina pengar från csn. Mamma har fått hem den men jag ska få hit den och tillbaka till Sverige i tid.

Nu har jag nog inget mer att klaga på för tillfället :D
RSS 2.0