Frisyr!

Har hittat en bild med hur jag vill att mitt hår ska se ut! Dock så är det ju verkligen inte så långt som på bilden. Vet inte om det gör att det inte blir lika fint. Får väll göra som alla anrsa och skaffa löshår i så fall :)Så vad tror ni? Skulle denna frisyren passa in på mig? Fast blont då med såklart :)

Fredag

Idag känns livet bra. Har sovit bra för första gången på väldigt länge. Att lätta på alla känslor ger resultat. Har äntligen beställt studentklänningen och så kommer jag få pengar till att klippa mig av mamma. Känns skönt för mitt hår är verkligen så himla förstört att det behöver ny energi. Har alltid sagt att håret är det viktigaste i mitt utseende men nu det senaste har jag satt upp det i toffsar för att dölja hur dåligt det ser ut. förhoppningsvis så kommer en ny fin frisyr eller bara fräscht hår göra att jag mår bättre i övrigt. Bara jag inte får ryck och försöker klippa de kort igen så är jag nöjd :)

Error

Alla känslor man tränger undan kommer förr eller senare ikapp en. Det är bättre att ta tag i problemet medans det fortfarande är aktuellt. Tillslut kommer allt samtidigt och det blir överhettat. Hellre vara mindre ledsen flera gånger än att vara så ledsen att du inte har någon aning om tid och rum längre.

Livet är inte rättvist

Min dag började jätte dåligt och verkade bara bli sämre och sämre. Jag var på riktigt pissigt humör och gjorde allt för att inte ta ut det över alla andra. När jag kom hem så träffade jag Carro och sakta men säkert blev mitt humör bättre och bättre. Hade riktigt roligt till jag märkte att Baloo börjat blöda igen. Först var det bara några droppar som ganska snabbt torkade och sedan drog det igång ordentligt. Var runt 9 nån gång och det blöder förtfarande utan stopp. När mamma kom hem så blev det många samtal fram och tillbaka och fick veta att kan vi inte öka hans medicinering så är det nästan helt klart att han får avlivas. Ibland undrar jag vad livet vill mig.. det verkar aldrig sluta förstöra för dem jag älskar..

Idag tycker jag inte om världen.. får se om den har blivit lite bättre imorgon!

Paranormal activity

Efter som jag är såg jag paranormal activity igår. Den var hemsk! Jag som är en människa som verkligen tror på det mesta övernaturiga höll ju på att dö av vissa scener. Det var inte en sådan skrömfilm där man sitter och skriver av plötsliga saker hela tiden. Det var istället en konstant obehangskänsla. Vissa tillfällen så ville jag bara stänga av och säga. Fast såg klart hela och även om jag kanske inte tyckte vissa delar var så bra så får filmen tummen upp från mig. Vissa saker blev jag bara arg på men det är ju min personliga åsikt.

Ni som gillar spöken och sånt borde verkligen se denna! Även om de flesta redan har sett den.Tror ni på övernaturliga fenomen? T.ex. spöken, demoner osv.

Måndag

Mår fortfarande inte helt okej. Huvudet värker och jag känner mig lite halvt frånvarande. Men dock så är det verkligen bättre än hur jag känt mig de senaste dagarna.

Idag så har jag varit i skolan och sedan var jag och lämnade in mina passkort till ibs. Christopher tyckte att ett vitt kuvert var för tråkigt så han köpte ett guldigt som vi kunde lägga bilderna i. Kändes som man lämnde ett födelsedagskort eller något i stilen. Vi passade på att köpa en baugette på paprika när vi ändå var i stan. Hade nästan glömt hur gott det är där! Var ett bra tag sen senast.

Märkte att jag missat båda mina bussar med några få minuter så fick ta en 25an. Den tar både längre tid och kör inte hela vägen hem. Men hellre det än att bara sitta och vänta på nästa. Kan hann läsa ganska mycket på det jag skulle ha prov på så det kanske var lika bra. När man är hemma så blir man distraherad av datorn och sådant så mycket bättre att plugga där det inte fanns något att göra.

Men nu ska jag sluta skriva och sätta mig med läxan som sagt!

Känner mig inte så frisk

Just nu mår jag inte direkt bra. Andingssvårigheterna är tillbaka och det känns som jag kan spy vilken sekund som helst. Känner mig även lite yr. Känns som det blir så bara för jag inte har uppskattat att må bra igen. Har bara fokuserat på det dåliga nu det senaste. Måste börja slappna av mer och vara glad för det jag har för annars slutar det med att jag bara mår dålig ändå.

Något som roade mig var att jag lyckades skrämma livet ur min hund. Det finns inget roligare än att se hundars reaktioner när de blir rädda. Jag skulle öppna min H&M reklam och det var sån där plats runt så när jag tog tag i den så lät det ganska mycket. Baloo hoppade upp av skräck och var beredd att springa för sitt liv. Undrar om han tyckte det var pinsamt när han märkte att det bara var reklam.

You make me feel so beautiful

Gör en egen låt...

Idag hade vi en lite speciell musiklektion. Vi har ju vikarie eftersom våran lärare ska vara borta i 3 veckor. Så vi trodde ju att vi som vanligt skulle få en låt och sedan utföra den. Men denna gången fick vi lapp och sen berättade han att vi skulle göra en egen låt. Jag drabbades av lite halv panik eftersom jag trodde man skulle få göra en var och sedan spela upp. Eftersom jag bara kan några få akord på gitarr kan ni ju förstå hur det skulle låta. Men sen kom det fram till att vi skulle delas upp i fyra grupper. Alla grupper fick olika uppgifter. Uppgifterna var att skriva text, fixa komp, skriva akord och komma på en melodi. Jag hamnade i melodi-gruppen och trodde att det skulle vara jätte enkelt. Men sedan fick vi veta att vi inte fick höra eller se något av de andra gruppernas arbete. Att komma på en fungerande melodi utan någon att ens veta vilken genre låten skulle vara.

Vi fick 40 minuter på oss innan vi skulle framföra det vi kommit på. Melodin, kompet och akorden funkade ganska bra tillsammans men sen så var texten lite "hemsk" så det passade inte riktigt in.

En rolig och annorlunda lektion! Mer av det tack!

Jobbintervju

Idag var jag på min första jobbintervju någonsin. Kändes faktiskt väldigt bra och man fick lite hopp om ett sommarjobb. Inte ens en timme efter fick jag ett mail om att jag inte fick jobbet. Dock så ringde de till min pojkvän och erbjöd honom jobbet. Är glad för honom men känns ändå tråkigt att jag inte fick något. Är väll bara att fortsätta leta så hittar jag väll något till slut!

Pluggdag

Idag är det bara att satsa för fullt på att plugga igen! Fy säger jag bara! Fast måste säga att det faktiskt är väldigt intressant att läsa detta. Nästan läst ut halva boken och det är jätte roligt att lära sig nya saker även fast jag redan kan det mesta. Jag behöver bara lite uppdatering. Hoppas fortfarande att det går bra!

Efter imorgon så är det slut på tentorna och då börjar är det dags att ta tag i de vanliga läxorna igen! Har bara ett prov kvar som jag vet men annars är det väll mest småläxor.

Vi lyckades nyss fixa så jag kommer in på vårat internet! Skit bra verkligen. Så slipper man vara beroende av sina grannar hela tiden. Det är ju bra att jag har världens bästa grannar som har låtit mig använda det ens. Men nu slipper jag klaga på dem för att de stänger av internet när jag behöver det.

Idag så åkte jag till skolan lite tidigare för att åka lite innan. Gud va roligt det är verkligen! Men kände att jag inte hade "läkt" så mycket sen senaste gången så fick väldigt ont flera gånger då jag slog i de redan skadade knäna. Lärde mig lite nytt så är sjukt nöjd över mig själv.

När jag stod beredd för att åka så ringde det från något konstigt nummer och rädd som jag är vågade jag knappt svara. Det var en kille som berättade att jag kunde få komma på jobbintervju om jag ville. Så klart var jag intresserad! Jag måste ju verkligen ha ett jobb så spelar ingen större roll om det inte är världens bästa jobb. För någonstans måste man ju börja. Får tacka Alex för hon gav mig sidan så jag kunde söka in. Hon var nämligen på intervju idag så skulle ju vara skit roligt om vi båda får jobb!

Nej nu ska jag fortsätta plugga så ha en super bra dag!

Denna helgen har jag inte haft tillgång ti...

dsc01923 (MMS)

Denna helgen har jag inte haft tillgång till internet en enda gång. Mammas data fick nämligen virus och mitt internet var nere. Så det har varit en sådan helg då man bara ligger och kollar på tv. Har åkt lite i rampen med och lyckats få träningsvärk och ett stort blåmärke. Men nu ska jag fortsätta plugga! Ha det så bra så länge!

Torsdag

Idag är det en seg dag! Har haft många sega det senaste men denna känns värre än de andra. Känner mig som ett tomt sak eftersom min själ antagligen sover fortfarande. Det har den nog gjort hela dagen om jag tänker efter. Det är bara min kropp som har varit vaken och vandrat runt.

Utöver detta så har det varit en bra dag! Hade en sjukt rolig idrottslektion. Kämpade på som bara den tills jag fick extrem kramp. Så går det när man inte har något som ens kan få kallas kondition.

Var också och lämnade in de sista papprena till ibs. Det var översatta betyg och intyg om att jag får ta studielån. Nu så är det inte långt kvar innan jag vet säkert om jag kommer in. Även om jag redan nu är preliminärt antagen så känns det aningen bättre att snart veta till 100%. Fast efter det är färdigt finns det allt annat kvar som måste fixas.

Nu ska jag se på mina serier igen. Har sett klart alla utan greek så nu får jag vänta en vecka mellan varje avsnitt precis som om de gick på tv. Tråkigt att vänta ju! Man vill kunna se fortsättningen direkt!

Men skriver kanske inte mer ikväll så God natt och sov så gott!

Vill sova

Vaknade ca en timme efter jag börjat idag. Det en en sån där dag man känner att man bara skulle vilja ligga kvar och skita i resten av dagen med. Men tyvärr så blir det inte så för mig. Får tvinga mig upp till skolan för att sitta på världens tråkigast lektion.

Det är i sådana tillfällen det låter ytterst frästande att sova!

Var och kollade på det stora hjulet efter ...

dsc01921 (MMS)

Var och kollade på det stora hjulet efter skolan idag. Chris tyckte det var så häftigt så att han ville att jag skulle ta kort på honom med det i bakgrunden. Det var gigantiskt och jag vill gärna testa att åka när det är klart!

RSS 2.0