What to do

Idag skulle jag kanske följt med Chris ut på krogen med hans vänner men så blev det tyvärr inte :/ Eftersom mamma skulle ut så skulle Emil blivit ensam om jag drog ut också. Så det blir att sitta hemma vilket jag egentligen inte e ngt vidare sugen på, det blir så stelt efter ett tag, det enda man typ gör är att kolla på film. Men men.. får väll hoppas att jag och Emil kan ha kul ändå.

Nån som kan komma och underhålla mig ist ?




Fast bara så ni vet älskar jag min sjuka lillebror :D <3

Jag älskar Desperate Housewifes!

Äntligen har mamma lånat hem säsong fyra av Desperate Housewifes från Sara så jag slipper se avsnitten på internet me kass kvalité. Älskar verkligen den serien och jag måste kolla på de senaste avsnitten nu eftersom den nya säsongen börjar på tisdag. Åh snacka om att jag har längtat ! Det e så mysig serie och det kan alltid hända något man inte räknar med fast att man skulle kunna tro att det inte fanns så mycket att göra om några hemmafruar. För ni som inte ser på det så börja med det! så värt det vill jag lova ^^

Finns det någon serie ni följer som ni kan tipsa om?

Idag har jag haft slappedag som vanligt. Var ute och tog lite kort förut men resultaten blev jag inte något vidare nöjd med. Måste hitta insperation och sen måste jag lära mig min kamera bättre så jag kan ställa in den så jag får det precis som jag vill. Vet ni någon om det finns någon billig kurs där man mer lär sig när, var och hur man ska ha olika inställningar. Jag kan ja det i principen men ändå lyckas jag inte.

Nej nu ska jag lägga mig och se på ett avsnitt innan jag somnar men jag skriver förhoppningsvis något imorgon och då kanske jag har något intressant att skriva vem vet ^^

pusshej <3

Hejsan :)

Idag har det inte hänt så mycket. Var en stund hos Chris efter skolan och sen så åkte jag hem och hade det mysigt med Baloo (min pappas hund). Efter det satt jag vid datan och fixade några filmer som ja skulle bränna ut till pappa så han skulle ha något att se på när han åkte tillbaka till Tjörn (blev dock aldrig klar innan mamma tvingade mig att stänga av). Sen träffade jag Carro en stund :D det va roligt och jag saknar henne alltid för vi träffas för sällan :O Hon e en av de bästa jag vet fast hon e konstig och gillar att snacka om maskar med stora öron xD

Ja det var i stort sätt vad jag har gjort idag ^^

Vad har ni gjort då :D ? skriv gärna en kommentar om det eller om ni e lata så länka till eran blogg xD


Se denna filmen btw ! den e verkligen skit fin enlig mig :)





Pusshej <3

Det finns hopp i vårat samhälle

Jag ville bara skriva om detta eftersom jag vet att väldigt många kommer med kritik mot vårat samhälle och vart det är påväg så då ville jag berätta om en "fin" sak jag fick se härom dagen.

Det var en gammal man som satt på spårvagnen när jag klev på. Han såg näst intill död ut och direkt frågade alla hur det stod till och om de kunde hjälpa. Mannen sa att han mådde bra och att han bara skulle hem så det inte var någon fara. Där kunde alla bara accepterat vad han sagt och vänt sig om och inte brytt sig mer men de gjorde de inte. De gick fram en tjej som visade sig vara en undersökterska som pratade med honom och han mådde så fruktansvärt dåligt men han ville inte ställa till med besvär. Då kom också chaffören bak och kollade läget och diskuterade med tjejen om han skulle behöva ambulans. Det kom fram flera "frivilliga" som kollade om han behövde vatten eller något att äta och ville hjälpa till. Då dök det också upp en annan tjej som var väldigt ung och trevlig. Hon var visst sjuksköterska så han hade två kunniga som hjälpte honom och flera därtill. Spårvagnen stod helt stilla tills ambulansen kommit så det var ingen som tänkte en enda egoistisk tanke.

Det var väldigt härligt att se att så många människor bryr sig så mycket om en person de inte ens känner. Det ger mig ett hopp på ett bättre samhälle. För då ser man de männiksor som faktiskt bryr sig om andra och som inte håller på och förstör.

En lite jobbig dag

Denna dagen har varit ganska jobbig. Vaknade och kände mig ganska glad o pigg sen så hände det en sak lite senare på dagen som gjorde att jag inte pallade att vara kvar i skolan längre. Chris drog med mig till rekorn så ja kunde fråga om ja kunde ta resten av dagen ledigt. Eftersom vi har så underbara rektorer på våran skola så tyckte han att det var klart att jag skulle gå hem om det kändes bäst och att jag kunde komma tillbaka om det var något jag behövde prata om. Jag vill tyvärr inte säga vad det var som hände men de som står mig allra närmast vet exakt vad det är så ni behöver inte skriva och undra vad jag menar för jag har berättat om det men ni kanske bara har glömt.

Chris följde med mig så gick vi hem till honom och låg i hans säng och pratade om allt möjligt tills den dumma ungen somnade. Fast jag var också väldigt trött så jag somnade inte ens tio minuter senare.

När jag vaknade kändes allt bättre igen och jag var glad att jag beslutat att gå från skolan för skulle jag varit kvar skulle jag bara gjort det värre.

Tack för alla som finns där för mig <3 Ni vet inte hur mycket ni egentligen betyder och hur stor skillnad ni gör i mitt liv <3

kul att träffa alla igen

Igår var de fullt upp med än det enda och än det andra. Först var jag i skolan och skrev ett prov som antagligen gick skit men finns chans att göra om det ifall jag failar tror jag ^^ Efter skolan gick jag hem till Chris och mös med honom innan ja drog in till stan och mötte min lillebror. Vi köpte skit snygga byxor till honom, svarta lite halvt baggy. Sen så köpte vi en väst till honom också. Så roligt när ens småsyskon helt plötsligt börjar bry sig om deras utseenden och väljer att lägga deras pengar på kläder istället för leksaker. Känns lite sjukt eftersom de kändes som han nyss var typ 7.



När vi kom hem så var det att börja fixa i ordning sig lite och sen skulle jag åka hem till Sara från min gamla klass där det skulle vara en återträff för tjejerna i gamla klassen. Det var skit kul att träffa alla igen. Vi har verkligen varit dåliga på att hålla kontakten. Men vi åt pizza och massvis med godis och snacka massa. Vi bestämde att  göra samma sak igen om ca en månad.



på bilden: Erika, Sara, Emma och min arm



på bilden: Terese, Erika och Karro



på bilden: Ronja, Helena, Alex, Erica

fler bilder kommer på Bilddagboken och kanske några på Facebook.

Idag blir det att vara med Chris och ha det mys.

Pusshej <3

Detta är ju roligt :D

Det är ju skit roligt att hålla på med designen ^^ har gjort en header jag gillar nu så nu ska jag bara fixa resten så jag gillar det. Tycker det blev mycket finare nu för den förra designen såg lite kladdig och barnslig ut medans detta ser mer vuxet ut eller vad tycker ni?

Som sagt kom med kritik. Om det är något med designen ni tycker jag kan ändra på så säg bara till så jag får nya ideér !

Nu ska jag hoppa i säng, blev inte så tidigt som jag lovat mig själv tyvärr. Hann inte duscha heller eftersom jag e så dum att ja satte mig vid datan och började fixa och då blev jag helt fast.

Skulle vara kul med fler kommentarer :)

Natti Natti <3

Filmtips

Idag i skolan kollade vi på film första lektionen och vi såg Million Dollar Baby och den var RIKTIGT bra !

Rekomenderar verkligen den för er som gillar boxning till att börja med.
Det är en drama om Maggie som som vars enda "lycka" i livet är att boxas. Efter att hon har sett en match där Frankie är tränare så försöker hon få honom att börja träna henne men han är fast besluten vid att han inte ska träna tjejer. Men Maggie ger inte upp och tillslut ger han med sig och börjar träna henne fast han inte tycker att hon har någon chans. Man får se hur hon utvecklas och hur vänskapen växer upp mellan dem och det är bara så bra.

Mer tänker jag inte avslöja, det skulle förstöra hela filmen. Så om ni inte har sett den redan så gör det nu!



Andra filmer ni borde se är:
  1. The unborn
  2. Bolt
  3. Yes Man
  4. Over her dead boby

Ny Design :D

Så himla stolt över mig som har lyckats fixa denna designen helt själv ^^ kanske inte snyggaste man kan hitta men vafan de blir la bättre med tiden :D har ju precis lärt mig :D

Hoppas ni gillar den ^^ kom gärna med synpunkter vad jag kan ändra för att göra den bättre :) kommer nog att ändra bakgrunden senare men vet inte om det blir idag.

Pusshej <3

Seg men bra dag

Min dag har varit bra men har varit riktigt seg. Kan bero på att jag sovit så himla mycket mer än vanligt och det brukar faktiskt gör mig tröttare än vad jag skulle varit om jag skulle sovit mindre.

Jag har varit i skolan och där va man som vanligt med Alex :D <3 Hon e en riktigt rolig typ den tjejen och me like her <3 Hon har faktiskt lovat mig en tjejkväll med mig henne och viick med :D fatta roligt för de va så jävla längesen ja umgicks med dom utanför skolan.

Tog en ganska lång promenad med min hund när jag kom hem. Riktigt mysigt att vandra runt i snön nu när allt är så himla vackert men kallt va det! Så tror jag tar på mig lite mer kläder och tar en till promenad lite senare :)

Det var väll allt jag har att säga just nu ^^ ska sätta mig och plugga på naturkunskap nu, har prov i det imorgon.

Ha det så bra pusshej <3

Det gick ju bra :D

Jag är så extremt lättad nu. Inget IG på psykologi och hon verkade inte ens sur. Fick G i A-kursen men nu tills sommarlovet har jag ju B.kursen. Hoppas jag klarar den med. Jag tror att att min kropp slappnade av mer nu när jag inte går och e rädd för att gå till lektionen eller så och den visade det genom att låta mig bli trött. Åh vad jag har saknat det för har ju inte varit riktigt trött på länge. sov länge hos chris och det var en såndär helt underbar sömn där man bara kände sig helt avslappnad.

på fredag blir det till att träffa tjejorna i förra klassen ^^ riktigt kul säger jag bara :D har saknat folk och sen e det ju roligt att träffa folk man inte träffar så ofta.

Nej men nu ska lilla jag gå och lägga mig igen så jag orkar upp imorgon. Redan ganska sent så får lägga mig tidigare imorgon och sen börja vänja tillbaka dygnet och vara vaken på dagen istället för på nätterna. Jag mår nog bättre av det.

puss hej jag får frsöka skriva lite imorgon med <3

Lite uppdatering

Sitter här och äter tacoschips :D Jummie säger jag bara ! 5/5 solar för den :D

Nån måste verkligen hjälpa mig med att designa min blogg. Försökt en massa men ve blir aldrig som jag vill och det stör jag mig på.

Jag har tråkigt. tips på vad man kan göra mitt i natten ?

Jag e kramsugen och saknar min pojke <3

Psykologi

Är skit nervös över psykologin imon. har inte vart där på tre gånger och det känns verkligen som att min lärare kommer döda mig eftersom jag också har missat provet. Men hon tyckte illa om mig redan innan så vi får väll se hur det är nu. Vantrivs verkligen på den lektionen. Sitter själv och har inte en enda männiksa att snacka med eller göra uppgifter med och för att jag ska må bra så behöver jag den tryggheten. Men när jag var och pratade med rektorn om att jag ville byta ämne så var det försent. Vi har ju hållt på med det ett ganska bra tag men ju längre ja har de ju mindre intresserad blir jag av ämnet och vill bara att tiden ska flyta fram.

Idag har jag varit i skolan och varit så trött att jag nästan dog. Helt seriöst ja trodde ja skulle ramla ihop av trötthet ett flertal gånger. När jag väl kom hem så hann jag inte komma mer än innanför dörren innan mamma ville att jag skulle följa med och lämna texas (min systers hund) och saras grejer hos henne. Så jag följde med och det va lite sorgligt att lämna texas eftersom han har bott hos oss ungefär en vecka och man vänjer sig verkligen vid en hund. Efter det så hämtade vi upp Tvn som ja fick av Chris när han köpte ny. Träffade carro lite på kvällen o det var roligt som vanligt. Somnade framför tvn o nu e jag vaken igen :D


vi spelade ett spel på facebook idag som var skit roligt. man sätter in ens vänners ansikte på en gubbe och sen får man sparka iväg dom :D Ren humor <3

Alla hjärtans dag <3

Skriver nu lite i efterhand om min helt underbara alla hjärtans dag med min ännu mer underbara pojkvän Christopher. Vi började kvällen med att laga mat tillsammans. Kanske inte så mycket att laga eftersom vi åt tacos xD Sen tog vi fram godiset och goasade ner oss i soffan och kollade på Mr.Beans Semester. Han hade köpt den nyss och ville gärna se den. Den får nog 3 av 5 om man ska döma. Den var rolig men det var lite tråkigt att han typ hade ungefär 4 repliker i hela filmen och de va nästan inga andra som pratade heller. Jag vet att han inte är så pratglad i serien heller men där e de ju kortare och då hinner man inte bli lika uttråkad. En annan sak som kanske var ett minus var att den var ganska förutsägbar i vissa fall. Men utöver allt det var den bra :)


Älskar dig Christopher <3 snart 1 1/2 år med dig <3

Trött på min gamla blogg!

Var verkligen så himla less på min gamla blogg att jag bestämde mig för att göra en ny. Börja om från början och hoppas att jag skulle bli mer nöjd med den. Kan mest är onöjd för att jag känner att jag inet har så roliga saker att skriva om. Har ju inte ett så äventyrligt liv direkt eftersom de jag gör på dagarna oftast är att sitta vid datan eller vara med min pojkvän. Så det blir många inlägg med min tankar eller där jag sitter och klagar på allt istället. Men jag hoppas i alla fall att det blir bättre nu och att jag får roligare saker att skriva om.

RSS 2.0