Sitter på Campus

Just nu sitter jag och väntar på nästa lektion. Riktigt skönt att ha fri tillgång till internet samtidigt som man sitter och tar det lugnt på gräset i skuggan av ett träd. Just nu känns livet bra :D

Vi skulle egentligen haft lektion nu men vi gick bara igenom vad vi skulle göra under terminen och sen fick vi gå. Nästa lektion börjar om 45 minuter så kan bara slappa tills dess.

Tänkte göra ett nytt försök till att köpa min SBCC tröja idag men eftersom alla elever måste köpa sina böker så är det så lång kö att den sträcker sig hela vägen till undervåningen. Det känns inte så kul att stå i en så lång kö bara för att köpa en tröja. Dock så vill jag ju ha den så himla mycket så det kanske är värt det. Men ska nog vänta ett par dagar och hoppas att alla har fixat sina böcker tills dess.

Nu laddar min dator ut så får avsluta nu! Ha det så bra hemma i sverige!

Söndag

Fy jag gillar inte söndagar. Även fast man har hela dagen planerad så känns det ändå som allt går segt. Dock så är det skönt att ha dagen för att kunna slappna av lite innan veckan drar igång.

Idag är det planerat att ta en tur upp till skolan och kolla vart vi ska vara imorgon. Eftersom det är väldigt viktigt att komma i tid så vill vi inte virra runt utan att hitta. Så vi försöker förbereda oss så mycket som möjligt redan nu. Om vi kommer iväg beror dock på min kära pojkvän som fortfarande sover trotts att klockan är halv två. Får försöka väcka honom för får jag inte gjort detta idag så kommer jag vara ett nervvrak imorgon.

Annars så blir det väll bara att ta det lugnt idag. Skulle gärna kollat efter nya skor dock! Jag är skogalen så vi får väll se om christopher tillåter mig att köpa fler. Alla våra pengar kommer väll försvinna direkt om jag får köpa allt jag vill ha :D

Nu ska jag få upp Christopher och se fixa något att äta. Kanske skriver senare annars bilr det nog ett inlägg imorgon :)

Det gör så ont..

Sen jag kom hit så har min saknad efter dig bara blivit värre. Det känns som att en bit av mig försvann den dagen du lämnade mig. Även om jag försöker vara glad så har jag alltid min sorg i bakhuvudet. Jag önskar att allt bara bli bättre. Inte så att jag glömmer utan bara så att jag kan tänka på dig utan att må dåligt. Jag vet att allt detta kan låta löjligt. Men det är inget jag själv har valt. Skulle jag få bestämma så skulle jag inte känna såhär. Men tyvärr går det inte till på det viset.Jag saknar dig, jag saknar att ha hund över huvudtaget.

Kom tillbaka till mig.

Värmen tar kol på mig

Det är 31 grader här idag och jag orkar inte ens gå ut från mitt rum. Jag är inte van vid att det ska vara såhär varmt. Hemma så har jag alltid varit inne såfort det har varit lite för varmt. Nu känner jag mig så himla tråkig om jag sitter inne.

Eftersom skolan börjar på måndag så har jag dock inget val. Då kan jag inte helt plötsligt bestämma mig för att inte gå ut för att det är varmt. Är faktiskt nervös inför skolstarten. De har sagt att lärarna kommer "droppa" de elever som kommer försent första dagen. Tänk om jag råkar försova mig eller så! Läskigt...

Hur är det med er där hemma? Ska ni fortsätta med någon utbildning eller börja med något nytt jobb?

Trött och bränd

Igår var minst sagt en lång dag. Först så hade vi en lektion som var speciellt för internatiolla studenter. Vi har haft den varje dag denna veckan. Man får lära sig lite om hur man ska hantera kulturskillnader och så vidare. Visst är det intressant men kan bli lite mycket att läsa ett kapitell per dag och sen komma ihåg allt till förhören.

vi fick sluta tidigare för att gå till BBQ:n nere vid stranden. Vi tog mat och gick ner och la oss på stranden för att sola. Det var riktigt varmt och skönt så vi låg kvar där ett bra tag. Dum som jag är så tänkte jag att solen inte skulle ta något under den tiden så jag stuntade i att smörja in mig. Det visade sig vara ett dåligt beslut eftersom jag blev bränd över hela kroppen. Inte mycket men det var så att det började klia över hela kroppen. Har till och med bränt hårbotten. Det var första gången i hela mitt liv som det hände.
Vi hade roligt i vilket fall. Utöver att sola så hade vi lite vattenballongskrig och kastade gris.

Efter stranden så gick jag hem och la mig framför tv:n och somnade. Sov i ca en timme skulle jag tro innan Christopher väkte mig så vi kunde gå till affären.

När vi kom hem så satte vi igång grillen. Det blev kotletter och grillspett. Grillspetten köpte vi färdiga och det var något av det äckligaste jag någonsin har ätit! Kotletterna var dock väldigt goda.

Nu blev mitt inlägg längre och tråkigare än vad jag hade tänkt. Får försöka komma med roligare uppdateringar.

Nu ska jag se på nån film så hejdå :D

USA!!

Har lite bilder nu så ni kan få se hur det ser ut! Det är bara mobilbilder sålänge men ska gå runt och ta mer nu någon dag.
Det var allt för nu! Mer får ni en annan gång :D

På väg mot ett självständigt liv

Nu är det en vecka sedan jag kom hit. Det är helt underbart! Så otroligt vackert och varmt och skönt. Jag känner hur hela mitt liv och mitt sätt att se saker sakta men säkert håller på att förändras. Både för att jag måste klara mig själv. Det är första gången jag själv ansvarar att jag har mat och det är jag som måste kontrollera hur jag spenderar mina pengar. Allt detta är helt nytt för mig. Jag har dock alltid haft enkelt att spara pengar så jag är inte orolig för den delen men det känns ändå så annorlunda. Samtidigt som det är nytt för mig så älskar jag det. Så som jag beskriver det nu så låter det som att jag har varit en bortskämd liten skit unge innan men så är det verkligen inte. Visst har jag fått hjälp med mycket men har ändå fått sköta mycket själv.

Det känns underbart att ta sitt första riktiga steg in i livet, att bli självständig.

Nu borde jag sova.. klockan är ca halv 3. Det hemska är att jag är hur pigg som helst. Var ingen idé att jag la mig tidigare heller eftersom killarna från det stora huset satt precis utanför vårt sovrumsfönster och drack och pratade skit högt! Då är ju chansen att jag somnar ännu mindre. Men de gick nyss så får väll göra ett försök till att sova.

God natt alla söta människor! Saknar er jätte mycket! Antar att det bara är de närmaste som ens läser bloggen så behöver inte säga vilka ni är :D

Ska försöka skriva något mer uttförligt någon dag och visa lite bilder med! Har dock inte tagit så många ännu för att jag inte orkar bära runt på min kamera.

Natti natti!

Onsdag

Idag så var jag uppe tidigt. Det kändes tidigt i vilket fall men det kan bero på att jag inte sover så bra. Jag åkte först till banken för att göra så att mamma kan gå in och flytta pengar för mig när jag är i Usa. Sen åkte jag in till stan för att möta Christopher. Han sa att det var en sak han behövde fixa och rätt som det var stod vi inne hos en frisör. Fick en betalt klippning och det kunde inte kommit mer lägligt! Har bara klippt det slitna men det känns som ett helt nytt hår! det är jätte lent och man kan dra fingrarna igenom det utan att fastna.

Senare så träffade jag Terese och vi gick runt lite och pratade en himla massa. Det är hemskt vad mycket man känner att man missar när man inte hinner ses så ofta! Jag var med henne i ca en timme innan jag mötte upp mamma för att gå på Inception. Kan inte säga att jag hängde med helt och hållet men utöver det så gillade jag filmen.

Nu ska jag gå och göra en macka och sen mysa ner mig framför datorn. Det blir antagligen att se på någon serie ett tag.

Sov så gott så får jag se om jag hinner skriva något imorgon. Det är ju som sagt sista dagen i sverige.

Avskedsmiddag

Idag så hölls min avskedsmiddag som till skillnad mot festen bara var för min familj. Även om jag kommer se alla minst en gång till så kändes det ganska jobbigt. Malin åker ju redan imorgon så henne ser jag bara på morgonen och Sara bor ju inte hemma så det blir bara när jag ska vinkas av som jag träffar henne igen. Annars bor jag ju med resten av familjen. Men när allt är så här nära så börjar det gå upp för mig. Innan har det bara känts som en dröm som aldrig skulle bli mer än just det. Men nu har jag fått studielånet och betalat in till skolan och även sagt hejdå till många människor. Då känns allt genast så defenetivt. Nu vet jag att detta är allvar och inte bara en dröm. Vill inte vakna upp första morgonen där och inte ens ha förstått vad jag har gett mig in på.

Nu är nästan allt fixat och klart i vilket fall. Har packat hälften och allt är betalt. Det är några få småsaker som måste fixas bara innan jag är redo för att fly landet.

Från veckor till dagar

Iiiiihhh!!
Det känns som att det är det enda jag kan skriva för att förklara hur jag känner mig just nu. Jag är så himla pirrig! Nu är den inte ens en vecka tills jag åker. På fredag sitter jag på ett plan mot ett nytt liv. En ny början då jag kan vara vem jag vill. Ingen vet vem jag är och kan inte döma mig efter mitt förflutna. Det känns så underbart!

Jag kommer dock sakna mina vänner och min familj något så fruktansvärt. Jag hoppas att alla kan komma och hälsa på mig nån gång. Det är värt pengarna och jag kan stå för boendet :D

I fredags så hölls min avskedsfest. Jag kunde inte ens förstå att det var sista gången jag såg flera av dem som var där. Några av dem kommer jag ju träffa nån gång till.

Bjuder några bilder

Nu hinner jag inte skriva mer för tillfället! Ha det så bra tills nästa gång vi hörs :D
RSS 2.0