Händelserik helg

Har inte hunnit skriva sen jag kom hem igår för det har varit fullt upp! Så tänkte att ni kunde få en liten sammanfattning av min helg nu :)

I lördags så åkte vi som sagt ut med båten och det var riktigt härligt! Jag uppskattar verkligen att få komma ut lite. Hade det oerhört trevligt på klipporna i solnedgången med god mat. Vi gjorde vår egen lilla brasa och grillade kött och allt möjligt gott. Sen lyckades vi klämma ihop fem personer på en liten säng efter många om och men.

Spenderade förmiddagen med att sola och fick även min första solbränna! Lyckat Emma! Ser inte klokt ut.. Sedan begav vi oss till Torslanda och firade morsdag med min familj och vi hann även förbi Mattias familj en stund. En fullproppad men väldigt lyckad helg vill jag påstå!

Idag har jag varit med både Carro och Mattias efter jobbet. Alltid lika roligt när Carro kommer på besök. Man behöver sin bästa vän emellanåt och bara tjata av sig. Även om det känns som jag ringer henne minst en gång per dag. Om jag ändå skulle haft mer tid att träffa alla mina vänner.

Men nu ska jag lägga mig för ögonen börjar faktiskt bli tunga och imorgon kommer ju ännu en dag.


Postat av: Carroo

Hahahha underbart fin bild!

2012-05-30 @ 21:00:29
URL: http://carronen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0